Jussi sanoi oikein: ” YLE pitäisi lopettaa!”

YLE ykkösaamun haastattelussa Jussi Halla-Aho. Haastattelun parasta antia oli kun Jussi sanoi suoraan että koko YLE pitäisi lakkauttaa!

Haastattelijan stasimainen tyyli oli tyypillistä ”iso veli valvoo” touhua, iso YLE vs Halla-Aho. Halla-Aho vei ja kyykytti YLE:ä 10-0.

Kiitos siitä!

Videoklipissä YLE väittää että Jussi Halla-Aho kaappasi PS puolueen itselleen, tälläistä totuuden vääristämistä yritetään tehdä meidän verorahoilla (YLE vero), katsokaapa tämä:

Jaa käyttäen:


36 Replies to “Jussi sanoi oikein: ” YLE pitäisi lopettaa!””

 1. ”Perussuomalaisten puheenjohtajan Jussi Halla-ahon mielestä työvoiman saatavuusharkinnan purkaminen ja ulkomaisen työvoiman tuominen kolmansista maista ei ratkaise Suomen ongelmia

  Halla-aho arvioi TV 1:n Ykkösaamussa, että se johtaisi halpatyövoiman käyttöön.

  – Täällä työttömänä sosiaaliturvan varassa olevat maahanmuuttajat eivät meitä ainakaan hoida. Pahennetaan ongelmaa tuomalla maahan lisää ihmisiä, jotka rasittavat kansantaloutta.

  Halla-aho korosti, että puolen miljardin ihmisen EU- ja ETA alueelta saa tuoda työvoimaa ilman saatavuusharkintaa. Hän ihmetteli sitä, että puolueet ja elinkeinoelämä huutavat työvoiman tuomista tämän alueen ulkopuolelta

  – Minun mielestäni on ihmeellistä, että tämä taso sivuutetaan kokonaan.

  Jos työvoimaa ei löydy 500 miljoonan ihmisen alueelta, se kertoo Halla-ahon mukaan haluttomuudesta maksaa kunnon palkkaa.

  Saatavuusharkinnassa selvitetään ennen työntekijän oleskeluluvan myöntämistä, onko Suomessa jo saatavilla tehtävään sopivaa työvoimaa.” (Jussin sanomaa YLE:n haastattelussa tänä aamuna)

  Samaan aikaan KOKOOMUS ajaa vahvasti saatavuusharkinnan purkamista.
  Erittäin epäisänmaallinen puolue.

 2. Tiedä mitä tapahtuu kuin suunnitellaan poliittisen kuplan sisäpiirissä kohti tulevaisuutta ?

  Taas näin yleisluonteisesti,ilman nirhamien käppyröitä.

 3. YLE on yksinvaltias joka toimii vanhojen suurpuolueiden käsikassarana, meininki on kuin Neuvostoliitossa tuossa laitoksessa ja kansa maksaa. Ei jatkoon.

  PS tulee olemaan Suomen suurin puolue, se on väistämätöntä. Kyllä se vaan näin menee tällä vauhdilla.

 4. Tulihan tuo Areenasta katsottua, eikä omiin korviini kuulunut esitystä YLE:n lopettamisesta, budjetin kyseenalaistamisesta ja julkisenpalvelun perusteista kylläkin Halla-aho lausui mielestäni varsin perustellun näkemyksen.

  Jos joku on eri mieltä asiasta tai sitä mieltä, ettei YLE:ä saa kyseenalaistaa niin ihmettelen suuresti.

  Ylessä on paljon hyvää, mutta on YLE:ssä myös paljon sellaista joka voidaan aivan hyvin kyseenalaistaa verorahojen käyttökohteena.

   1. Kannattaa katsoa uudestaan… Jussi sanoi :” en pidä YLE: ä peruspalikkana…. jne… minä en pidä YLE:ä minään” sanoi ylen olevan puudelitoimintaa 🤣…

 5. Työvoimasta olen samaa mieltä kuin Halla-aho, mutta Yleä ei pidä lopettaa, eikä Halla-aho sitten sellaista taida viime kädessä sanoakaan. Ilman yleä ohjelmat olisivat paljolti pelkkää Love Islandia ja Rantabaaria ym. roskaa.

  1. Rantabaari ja Salkkarit taitaa olla MTV:n aluevaltaus roskaviihteessä.

   YLE suoltaa mielipiteitä joita eräät puolueet ajaa kansalaisten päähän, Itar-Tass on varmaan näiden toivo…

   1. Itse en paljon muuta juuri katso kuin Yleä, sarjoja ja uutisia. Lisäksi urheilua maksukanavilta. Alfa tv:tä joskus myös.

    Ei Yleä sen takia pidä lopettaa jos siellä arvostellaan Halla-ahoa. Mutta jos ja kun joskus Yle sortuu yksipuolisuuteen niin siitä tietenkin pitää valittaa.

  1. Juu, YLE:n mielestä PS on keski-ikäisten insinöörien puolue…. Jussi ihmetteli siihen että miksi Vihreät on selkeästi naisten puolue ja sen että PS on myös työväenpuolue…

   Loppukysymys stasi tädiltä Yleltä: ”te kaappasitte PS puolueen…” 🤣🤣🤣

  1. Suomessa yritetään riistää kansaa ja pakottaa taksvärkkiin jossa eliitti rikastuu vielä enemmän. Tasainen työnjako palkalla jolla pärjää on PS puolueen agenda, Kokoomus ja Kepulit ajaa Suomeen halpatyövoimaa kolmansista maista… se ei ole mikään ratkaisu, se on kansamme tuho pitkällä tähtäimellä.

  1. Ja sopimuksiahan ei koskaan rikota, eihän rikota?

   Toisaalta on myös ihan hyvä ymmärtää se, että sopimuksista voidaan pitää kiinni, mutta rikkoa käytäntöjä.

   Jos nyt jotain ihan oikeasti asiasta tietää niin ymmärtää sen, että minipalkkalla työskentely on halvempaa kuin osaamisen ja kokemuksen tuoman lisäarvon mukaisella palkalla työskenteleminen ja ero voi olla eurotolkulla / tunti, mutta täysin laillista.

  1. Ja heti uskot? Onko kaikki ulkomainen työvoima Suomessa vain siksi, että suomalaista työvoimaa ei ole saatavilla? Hyvin on Eemeli Kokoomuksen propagandan omaksunut.

 6. tapio/karjalainen… ei tarvitse kommentoida. Aikani olen siimaa antanut ja joka kerta tyyli on sitä mitä on, kirjoita oma blogi jossa voit ajaa omaa agendaasi. Kiitos. Tämä kirjoitettu hyvällä.

 7. Ei Yleä pidä lopettaa, eikä sitä lopeteta, vaan pitää ns.oma suodatin toimia. Kallis tosin.
  Ylessä on paljon hyvääkin. Asenteellisuus ?

  Jussi Halla-aho tarvitsee tasoisena haastattelijan, ilman asenteellisuutta…siis tarpeetonta.

  Markolle – ymmärrän hyvin eräitä jotka tarkoituksellisesti tulevat törkeästi vit…lemaan. Ilman edes pientä ymmärryksen siementä.

 8. Onneksi meillä on olemassa YLE niin TV, kuin radiokin. Kaikenlisäksi vielä kohtuullisen halpana verona. Toisellle on vieläkin halvempi, kuin toiselle. Jos hiukankin verrataan isoihin päivälehtiin, niin jäävät kummasti toiseksi. Isonkin lehden lukee varmasti parissa tunnissa, kun televisiosta tulee katseltavaa koko illan ja radio vielä kaupanpäälle. Rahallisesti lehtien vuosikerat maksavat kaksin kolminkertaisesti Yle- veroon verrattuna.

  Helppohan se nyt on sanoa ja rehvastella, että Yle pitäisi lopettaa. Entäs sitten, jos tulee velivenäläinen ja vetää isosta kahvasta niin, että koko tasavalta on pimeänä. Ainoastaan meillä näkyy television ohjelmat, miten kiivaasti meillä käykään ulko- ovi kuukauden päästä.

 9. Kannattaisi myös muistaa, että Yle ei ole pelkästään ”se ärsyttävä toimittaja” tai ”asenteellinen kolumnisti” vaan paljon muuta. Laadukkaita sarjoja ja dokumentteja. Muilta kanavilta tulee paljolti pelkkää roskaa.

 10. Norppa – samoin minäkin Yle on yes kuin tarjoaa hyviäkin ohjelmia,sillä roskaa on liiaksi asti ja ne peevelin ”mainoskikkareet” päälle !

  Ei olla liian asenteellisia jonkin ”sortin asian” takia ”periaatteellisesti”.

 11. YLE potäisi supistaa tuottamaan uutiset ja asiaohjelmia/dokumentteja.
  Sen sijaan kaikenlainen ”viihde”tuotanto ei ykekke kuulu.
  Samoin YLE voi tuottaa ruotsinkielisille ja muunkielisille vastaavaa ohjelmaa, mutta merkittävästi pienemmällä nykyistä ruotsinkielisiä suosivalla budjetilla.
  Tuottakoot hekin ”Strömsönsä” kaupallisin ehdoin.

  1. Liian pienet näppylät ja nakkisormet….
   YLE pitäisi supistaa tuottamaan uutiset ja asiaohjelmia/dokumentteja.
   Sen sijaan kaikenlainen ”viihdetuotanto” ei ylelle kuulu.
   Samoin YLE voi tuottaa ruotsinkielisille ja muunkielisille vastaavaa ohjelmaa, mutta merkittävästi pienemmällä nykyistä ruotsinkielisiä suosivalla budjetilla.
   Tuottakoot hekin ”Strömsönsä” kaupallisin ehdoin.

 12. Ei missään tapauksessa. Ns, viihde on Ylellä laadukasta, brittisarjoja ym. Muilla kanavilla köykäisiä sarjoja ja tosi tv:tä.

  1. Nykyään on mahdollisuus onneksi katsoa mitä vaan. YLE on vanha ja Hella-Wuolijoen perintö kommunismin varjoista.

Kommentoi