Käsky mennä vaaliuurinille äänestämään koska alhainen äänestysprosentti on eurofederalistin paras ystävä.

”Eurovaalien ennakkoäänestys alkaa tänään. Matala äänestysprosentti on eurofederalistin paras ystävä.

Jos haluat vähemmän liittovaltiota ja vähemmän maahanmuuttoa, käy äänestämässä perussuomalaisia!” (Jussi Halla-Aho Twitter)

https://t.co/HgZOYWk1qX

PS ajaa suomalaisen etua ei EU:n valtakoneiston etua. Moni EU:n johtaja kun ajaa lisää maahanmuuttoa alueelle ja tiukkaa liittovaltiota. Haluatko sinä tälläisen jatkuvan. Minä EN.

Suomen pitäisi myös pyrkiä pikaisesti NATO jäseneksi. Todellisen kriisin ja sodan aikaan ei EU:sta ole minkään tekijäksi.

Jaa käyttäen:


13 Replies to “Käsky mennä vaaliuurinille äänestämään koska alhainen äänestysprosentti on eurofederalistin paras ystävä.”

 1. ”PS ajaa suomalaisen etua ei EU:n valtakoneiston etua. Moni EU:n johtaja kun ajaa lisää maahanmuuttoa alueelle ja tiukkaa liittovaltiota. Haluatko sinä tälläisen jatkuvan. Minä EN.”

  ————————-
  Liittovaltiofanaatikot ovat itsemurhalinjalla. Mutta unionin itsemurha ei ole edes fanaatikkojen etu.

  1. Liittovaltiofanaatikoilla kun on jotain muuta myös mielessä… yksi tunnettu houkutus on… RAHA… se kun voi aiheuttaa ihan maanpetoksellisia ajatuksia ja tekoja näille eräille…paskat muusta kun…. RAHA.

 2. ”Liittovaltiofanaatikot ovat itsemurhalinjalla. Mutta unionin itsemurha ei ole edes fanaatikkojen etu.”

  Elleivät ole romukauppiaita. Romuilla on moni rikastunut.

 3. Harkitsen äänetystäni vielä syynä etten tiedä vielä kuka olis niin hyvä, no se on varma Halla – Aho ei kuulu listaani terv tepivaari

 4. Jaa, vaalikone päätyi kristillisiin, kun testasin.
  Päivi räsänen muistaakseni ilmoitti keräävänsä vain ääniä.mutta ei lähtevänsä mepiksi, joten ei tule kalua.
  Tarttee vissiin katsella niitä muita lähellä olevia, joihin ei onneksi virheet kuulu.

 5. Muistakaapa samalla ettette äänestä kepu tai kokkare tyyppejä, nämä ”omillaan” pärjäävät ovat sosiaaliluukkujen todellisia kulttajia kaikkine tukineen jonka veronmaksajat maksaa..

  Lähteet: Keskusta runttaamassa läpi kynnyskysymystään yrittäjien ja yritysten verotuksesta https://www.is.fi/politiikka/art-2000006109783.html

 6. Savon Sanomista poimittua…. Eipä se Kokoomus ole mistään kotoisin.

  Kuopiossa vieraillut Jussi Halla-aho haukkui kokoomuksen: ”Se on keskeltä jakautunut puolue”

  Jussi Halla-Aho vauhditti Kuopiossa perussuomalaisten eurovaalikampajaa.

  Puheenjohtaja Jussi Halla-ahon mielestä perussuomalaisten pitää olla valmiina myös siihen, että Antti Rinteen (sd.) vetämissä neuvotteluissa ei synny hallitusta.

  – Näkisin niin, että Rinteellä ei ole kovin paljon erilaisia vaihtoehtoja. Jos tämä hallituksen muodostaminen keskustan kanssa epäonnistuu, niin kokoomuksen hinta ei ole ainakaan laskenut. Eikä perussuomalaistenkaan, Halla-aho sanoi sunnuntaina Savon Sanomien haastattelussa Kuopiossa.

  Halla-aho ennustaa, että hallitusneuvottelijat eivät tuo julkisuuteen ikäviä kompromisseja ainakaan juuri eurovaalien alla. Ne pidetään 26. toukokuuta.

  Perussuomalaisten kannattajat ovat olleet pettyneitä siihen, että puolue ei ole nousemassa hallitusvastuuseen.

  – Tämä ei ole meidän käsissämme. Olemme halukkaita hallitusyhteistyöhön kaikkien kanssa, mutta emme hinnalla millä hyvänsä.

  Halla-ahon mielestä perussuomalaisia pyritään eristämään, jotta heidän äänestäjänsä saataisiin turhautumaan äänestämiseen.

  – Siinä on ihan selkeä strategia. Ainoa tapa murtaa tämä eristäminen, on näyttää muille puolueille, että me emme katoa odottamalla.

  Hänestä kokoomus ei ole antanut kovin hyvää kuvaa yhteistyökyvyistään.

  – Kokoomuksessa käydään varmaan nyt aika paljon sisäistä keskustelua, mihin asentoon puolueen pitäisi asettua, jos se oppositioon päätyy. Se on keskeltä jakautunut puolue. Vaalitulos ja oppositioon joutuminen synnyttää varmaan jonkinlaista painetta linjan tarkistukseen.

  HALLA-AHON mielestä oppositiossa hallituksen tekemisiä kritisoidaan silloin, kun siihen on aihetta.

  – Emme kannata periaatteen vuoksi räksyttämistä. Tuemme hallitusta, kun sen toimet sen ansaitsevat, mutta kovin hyvää ei näytä olevan tulossa, kun katsoo hallituspohjaa.

  Hän odottaa eurovaaleissa menestystä kansallismielisille, jotka vastustavat hallitsematonta maahanmuuttoa.

  – Haluamme, että Eurooppa pysyy eurooppalaisena. Massasiirtolaisuus varsinkin islamilaista maista rapauttaa parhaita eurooppalaisia arvoja.

  Halla-ahon mielestä Euroopan kansallismieliset puolueet kärsivät amatöörimäisyydestä, kun kaikki eivät ymmärrä mikä on taktisesti järkevää toimintaa.

  Perussuomalaisten tavoitteena on saada eurovaaleissa vähintään kolme paikkaa.

  Hänen mukaansa eduskuntavaaleja olisi pitänyt siirtää kuukaudella ja pitää ne yhdessä eurovaalien kanssa.

  – Tämä ei sopinut kaikille puolueille, varsinkin SDP:lle ja RKP:lle, koska ne laskevat hyötyvänsä siitä, että äänestysprosentti jää hyvin matalaksi.

  KUOPIOSSA sunnuntaina perussuomalaisten eurovaalitilaisuudessa vieraillut Halla-aho ei halunnut ottaa suoraan kantaa Kuopioon suunnitellun Finnpulpin sellutehtaan toteutumismahdollisuuteen tai itärataan.

  Hän on aiemmin ilmoittanut kannattavansa Kemin tehdashanketta.

  – Hakkuiden määrää voidaan lisätä tai ainakin pitää ennallaan. On parempi, että sellua tuotetaan vastuullisesti Suomessa kuin että Kiina parturoi Etelä-Aasian sademetsiä. Se on tärkeää myös Suomen työllisyydelle.

  Rata- ja tieverkoissa kaikkia investointeja ei pitäisi suunnata Turun, Tampereen ja Helsingin suunnalle, vaan korjata olemassa olevia ja varsinkin teollisuuden kannalta tärkeitä yhteyksiä muualla Suomessa.

  – Toimiva liikenneyhteydet tarvitaan, että ruuhka-Suomen ulkopuoliset alueet pysyvät elinkelpoisina. Se on myös ideologinen ja poliittinen valinta.

Kommentoi