Kohta se alkaa, yes!

Olisinpa Australiassa, mutta ei auta, olen Suomessa. Siispä klo 03:00 se alkaa Suomen ajassa, on sitä odotettukin. Ensin ajattelin nukkua tähän väliin mutta luin erästä kirjaa liian pitkään. Samoilla silmillä tässä nyt mennään, onneksi tuli eilen illalla käytyä salilla niin voi kuluttaa kohta hyvillä mielin istumalihaksia.

Tunti vielä ja Formula kausi 2019 on totta.

Tänään olisi vielä tarkoitus koirien kanssa mennä lumikengillä mökille käymään, jaksaa, jaksaa.

Jaa käyttäen:


10 Replies to “Kohta se alkaa, yes!”

  1. Minusta ei ole yövalvojaksi, vaikka hyvin kiinnostaakin. Sen vuoksi ohjelmoin sunnuntaihin asti tallennuksen televisioon. Katselen sitten joskus päivällä.

  2. Jonossa menevät kuin köyhän talon porsaat, yksitoikkoista katsottavaa. Mutta niin kauan kun on suomalaisia mukana niin hyvä juttu, tuovat kaivattua tunnettavuutta alueelle joka on Venäjän ja Ruotsin välissä.

  3. Noita formuloiden sääntöjä on aika paljonkin peukaloitu tälle tulevalle kaudelle. Niiden tarkoitus on helpottaa ohittamista itse kilpailussa, on muutettu esimekiksi renkaita ja tuuliohjaimia. Niiden merkitys näin äkkiä tuntuu vähäiseltä, mutta niissä formuloiden nopeuksissa niillä on suurikin mekitys.

  4. Itse olen enemmän rallimiehiä, mutta forkkaakin tulee seurattua sivusilmällä.

  5. Niin ja minulla ei näköjään toimi koko C- More kanava. Ei siis tallennusta, eikä mitään katselua. Syksyllä viimeksi katsellut, mutta maksu menee kuukausittain silti, ei mukavaa.

  6. Eipä tuosta DNA neuvonnasta ollut apua. Automaatti ilmoitti, että puhelu maksaa 1.5 euroa minuutti, koskee myös jonotusta. Puhelu myös nauhoitetaan, eikä mitään ennustetta miten kauan pitää jonottaa. Aika pian lopetinkin.

    Sensijaan Welhon Chatissa Kaisa neuvoi tehokkaasti ja halvalla ja nyt toimii taas. Ei tarvinnut muuta kuin odottaa, että liittymä rekisteröityy uudestaan pitkän käyttämättömyyden jälkeen. Olihan se tiedossakin, vaan en muistanut.

Kommentoi