Kokoomuksen Verkkouutissisa ollaan diktaattori Erdoganin ja Trumpin puolella…

Verkkouutisissa vähätellään kuinka isot joukot Yhdysvalloilla on Syyriassa ollut viimeaikoina ja nämä on olleet liittolaistensa kurdien tukena vastaan ISIS joukot.

Eli nyt kun Yhdysvallat vetää vähäiset joukot (vähän kuin panttipataljoona) niin Turkilla on käsky tuhota kurdit.

Outoa että Kokoomuslainen Verkkouutiset kirjoittaa näin myönteiesti tulevasti etnisestä puhdistuksesta. Milloin Vekkouutisten sivuilta voi lukea suomeksi Sputnik News uutisia..?

Tiesittehän jotta parhaillaan nyt suomalaiset joukot kouluttaa Irakissa kurdeja terrorismin vastaista taistelua vastaan. Yhdysvallat ei voi koska Erdoganin Turkki määrää Trumpin tekemiset.

Totuus USA:n roolista Syyriassa – Donald Trump: Vedin pois 50 sotilasta

Jaa käyttäen:


6 Replies to “Kokoomuksen Verkkouutissisa ollaan diktaattori Erdoganin ja Trumpin puolella…”

  1. Wikibedia: Fobia on tiettyihin tilanteisiin tai kohteisiin liittyvä todellisen uhkan olemassaoloon perustumaton pelko (kammo tai kauhu), jonka ahdistuneisuusoireita henkilö ei pysty hallitsemaan.

    Monilla meistä on näitä fobioita puolueita kohtaan, menee ikäänkuin överiksi ja hokemiseksi. Yhdet näkevät Persuissa pahan, toiset kommunisteissa, jopa RKP nähdään mörkönä, kullakin oma suosikkifobiansa.

  2. Jos Marko olisi tehnyt presidentti Putinista yhtä monta avausta kuin presidentti Trumpista, Putin olisi jo syrjäytetty!

    1. Tuli tuosta Putinistskin tehtyä mutta kun se on jo aika mauton ja väritön ukkeli. Tämä toinen on oikea maalitaulu #hastag#hastag#

  3. Trump veti sieltä alueelta 50 USA:n armeijan sotilasta – eli sen verran kuin siellä olikin.

    Trump haluaa provosoida sotilaallista kriisiä Turkin ja Venäjän välille.

Kommentoi