Kokoomus on leikkaamassa taas suomalaisilta.

Kokoomuksen Orpo haluaa lisää leikkauksia, tässä hänen sanomaa, tiettyyn porukkaan nämä ei kajoa. Minusta tämä on erittäin epäisänmaallista.

Äks lehti on Äänekosken Kaupunkisanomat, tiedoksi.

Jaa käyttäen:


7 Replies to “Kokoomus on leikkaamassa taas suomalaisilta.”

 1. Minä en oikeasti ymmärrä mikä näitä vaivaa, vihaako he suomalaisia niin paljon että kaikki pitää saada kurjemmaksi, en tajua, en ollenkaan.

 2. Orpo ei ole tajunnut, että nyt pitäisi karsia miljoonien edestä perusteettomia ja tarpeettomia yritystukia erityisesti suurilta yrityksiltä, koska ne eivät silti lähde maasta ”vastalauseena”.
  Samoin pitäisi rajoittaa kerskainvestointeja, jotka eivät sinänsä tosiasiassa tuota mitään tulosta taloudellisesti.
  Tunnin junaretket pitäisi pyhkiä suunnitelmista samoin kuin pääkaupunkiseudulle innolla suunniteltu pisara-rata, mistä jo laskelmat osoittavat jatkuvaa tappiota.
  Myös kaikenlaiset ilmastohuuhaat pitäisi unohtaa, koska suomalaisten jatkuva kiusaaminen sellaisilla kustannuksilla, mitkä eivät johda mihinkään, samaan aikaan, kun osa EU:n jäsenistäkin luistaa täysin omasta osuudestaan, on puhdasta ääliömäisyyttä.
  On myös syytä selvittää, kuinka paljon kaikenlaiseen elektroniikkautopiaan haaskataan rahaa ”digitalisaation” nimissä, vaikkei se tuota mitään tulosta opetuksessa ja oppimisessa, ja siirtää se rahakin opettajien palkkaamiseen ja todelliseen opettamiseen.

  1. Mennyt usko näihin nykyisiin isoihin valtapuolueisiin. Pari tuttavaa erosi juuri Kokoomuksesta, ei palvele enää isänmaata heidän toimet sanoi eräskin heistä.

  2. On paljon rahreikiä, joista ei puhuta mitään. Esim. poliitikkojen ja virkamiesten matkustaminen, joka maksaa jo miljardin euroa vuodessa. Pitää mennä kaikkiin mahdollisiin kisssanristiäisiin ja aamurukouksiin , vaikka on nykyaikaiset kommunikaatiovälineet käytössä. Esim. moni jonnin joutava palaveri voitaisiin hyvin järjestää videopalaverina. Mutta kun se matkustaminen on niin kivaa ja Brysselin ravintoloissa on parempi ruoka ja kalliimpi.

   Jos mä saisin päättää, niin mä leikkaisin heti matkustuskuluista puolet pois eli puoli miljardia ja sanoisin, että sillä ontultava toimeen eli prioirisoitava matkustaminen. Jos esim. Soini haluaa mennä New Yorkiin rukousaamiaiselle, niin maksakoon matkansa itse.
   Odotamme suurella mielenkiinnolla Suomen Perustan laskelmia todellisista maahanmuuton kustannuksista. Ne julkaistaan Työmiehen tunnilla 22.2.2019.

   1. Hyvin puhuttu ja kun vielä huomioidaan matkustelun aiheuttama saastutus niin tässä olisi todellinen leikkauksen paikka. Ymmärtääkseni yritysmaailmassa missä rahalla on merkitystä on paljolti siirrytty videoneuvotteluihin.

 3. Näinhän se on että liian pröystäilevä touhu on jo yksi rahareikä kuten mm Soinin rukousaamiaiset ja monen muunkin politikon turhat matkat pelkän julkisuushakuisuuden tai puolueen näkyvyyden takia. Ottakaa muut esimerkkiä Presidentti Niinistöstä, hän lentää normaali ns ”turisti lentokoneilla”, ei tarvitse klamouria ympärilleen…

 4. Orpo menettää uskottavuutensa noilla puheilla.
  Toki on porukka joka nettoaa majoittamalla tulijoita ja me veronmaksajat maksamme heidän asumisensa ja ylläpitonsa kun samalla tingitään omien vanhustemme asiallisesta hoidosta.

Kommentoi