Koulutuksesta

Jos on mm ammatillinen koulutus, esim merkonomi ja haluaa opiskella sosionomiksi tai tradenomiksi siihen menee aikaa 3,5 vuotta. Alalta alalle ei voi hyppiä ja kouluttautua vuodessa uuteen alaan tuosta vaan.

Täällä blogeissa eräs on moista väittänyt, se on paskaa, eikä pidä paikkaansa. Suomessa on työttömiä ja töitä olisi eri kaupungeissa, kuvitellaan että Enosta joku yrittää myydä omakotitalonsa ja lähteä työnperään etelä-Suomeen… kuka sen talon ostaa ja jos joku ostaa se maksaa pilkka hintaa. Saatikka jos on lapsia yms kuinka nämä hoidetaan.

Eli jos ei ymmärrä asioista mitään. On parempi pitää leipäläpi kiinni.

Jaa käyttäen:


One Reply to “Koulutuksesta”

  1. Tälläistä täällä valehdellaan: ”suomalaisilla työttömillä on hyvin usein takanaan kohtalaisen hyvä yleiskoulutus ja koulutus johonkin tiettyyn ammattiin. Siten toiseen ammattiin, jossa on työvoimapulaa, ei pitäisi tarvita vuotta pidempää täydennyskoulutusta. Yleissivistävän koulutuksenhan voi siinä muuntokoulutuksessa sivuuttaa kokonaan ja keskittyä ammatissa tarvittaviin tietoihin ja taitoihin.”

    Tämä blogisti lausuu asioista joista ei tiedä mitään. Juuri tälläisten takia Suomi makaa siinä missä se on… ei ole kehitystä kun tietotaito on vuodelta kivi ja sakset.

    Tuo äskeinen lausuma on silkkaa sontaa, henkilö ei ole ottanut selville koulutuksesta ja siinä työllistymisestä yhtään mitään. Kaikki on tälläisen omaa mielikuvitusta.

    Missä on lähdetiedot että vuodessa voi kouluttautua mihin vaan että voi alaa vaihtaa ja työllistyä.

    Veikkaan että tälläisen hölynpölyn jakaja ei siihen osaa vastata.. ei koska se on 100% valetta.

Kommentoi