Kuka on Suomen 2020 Risto Rohkea

Tämä demarinaisten palkinto osuu joka kerta kohdalleen, kuka on vuoden 2020 Risto 🤣🤣🤣

Kuvassa maaninen kissantappaja sekä känniääliö, myös juutalaisten ja homojen vihaaja sekä vaimonsa kotoa ajanut henkilö.

Mitä meriittejä voi vuoden 2020 Ristolla olla, nuo on jo kovat CV:t..

Jaa käyttäen:


13 Replies to “Kuka on Suomen 2020 Risto Rohkea”

 1. Eikös siellä Oulussa ollut se paikallisvaikuttaja demari, joka vaati naisille kotoa poistumiskieltoa koska heillä ei pidä olla moisia vapauksia. Hän osoitti demarien mukaan hienoa monikulttuurisuutta.

 2. Mä jos saisin tuollaisen eläinrääkkääjän kiinni, niin luultavasti saisin pahoinpitelytuomion.!

 3. Oli meinaan sen verran uskomaton juttu, että piti hakea netistä vahvistus. Mitähän saammekaan odottaa sdp – johtoiselta hallitukselta? – velkataakkamme kasvua, luottoluokituksemme laskua, mikä johtaa valtionvalan korkomenojen kasvuun – lisää elintasopakolaisia – byrokratian kustannusten kasvuun maakuntamallin myötä ..

  *
  https://www.sttinfo.fi/tiedote/rauhanneuvottelija-hussein-al-taee-on-vuoden-2019-risto-rohkea?publisherId=66784269&releaseId=69854307
  Rauhanneuvottelija Hussein al-Taee on vuoden 2019 Risto Rohkea
  *
  https://twitter.com/TyttiTup/status/982258675522744320
  Vuoden 2018 Risto Rohkea on Mikkel Nakkalajarvi! Demarinaisten tasa-arvopalkinnon perusteena on Mikkelin työ tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden hyväksi sekä rohkeus puhua feminismin puolesta. Esimerkillistä. Paljon onnea!

  1. Edellisen 4 vuoden aikana saimme sähköshokkeja, nyt saamme halvauksen 🤣🤣🤣, eipähän ole jälkipolvia joille kertoa kun maan täyttää puoli Afrikkaa ja Lähi-Itää…

  2. katainen sitä velkaa teki reilun 40 miljardin verran sitten karkas pois ja pisti stupin loppu ajaksi joka saikin synti säkin perintönä . terv tepivaari

   1. Kataisen hallitus teki velkaa yksituumaisesti. Hallitus ei hajonnut velan ottoon. Vihreät ja vasemmisto erkanivat lopulta ilmeisesti siksi, ettei velkaa otettu tarpeeksi.

 4. Melkoinen kuolemansuudelma tuo demarittarien palkinto, voi puntti alkaa tutista seuraavalla ”Ristolla” kun pysti kolahtaa takanreunukselle.

  1. Veikkaan että kaikki SDP:n tulokas politiikot vapisee jos postissa tulee kutsu Risto Rohkea palkinnon saajaksi 🤣

 5. Ehkä demarit myöntävät palkinnon postuumisti joko A. O. Freudenthalille tai toiselle pontevalle germanistille A. Hitlerille. Germanistit ovat tähän asti olleet demarien salarakkaita, mutta demarit lienevät kypsät astumaan ulos kaapistaan.

  1. https://atena.fi/kirjat/yhteiskunta/kansankodin-pimeampi-puoli

   ”Kansankodin pimeämpi puoli valaisee rotuoppien, syrjinnän ja ruotsalaisen kansalliskiihkoilun historiaa, joka on pidempi kuin usein kuvitellaan. Ruotsalaiset kansallisromantikot vaikuttivat eurooppalaisen rasismin oppi-isiin jo 1800-luvulla. Pari vuosikymmentä myöhemmin Ruotsista tuli rotubiologian johtava maa, ja Ruotsin eugeniikkaohjelma jatkui pakkosterilisaatioineen 1970-luvulle saakka. Kun maasta alettiin rakentaa sosiaalidemokraattien johdolla niin kutsuttua kansankotia, kansan yhtenäisyys ja rodun puhtaus olivat suuressa roolissa.”

 6. Iltalehden kolumnisti Tuomas Enbuske on erikoistunut älyttömien sepustusten laatimiseen.

  Tuomas Enbuske’n sepustuksen loppusanat:

  ”Mikkel Näkkäläjärvi on kissantappaja. Mutta sinä olet myös. Et ehkä ole tappanut kissaa. Olet tappanut jonkun äidin, isän, lapsen ja sisaruksen. Näkkäläjärven motiivi oli välinpitämättömyys. Niin on sinunkin.”

  [ Jos ihminen syö epäterveesti, ei tee hänestä ’kissantappajaa’.]

  ***
  https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/61a29ae6-12a4-4cf7-901d-09e303d710c9
  24.5.2019

  Sinä olet samanlainen kissantappaja kuin Mikkel Näkkäläjärvi
  Näkkäläjärven motiivi eläimen rääkkäämiseen oli välinpitämättömyys. Niin on sinunkin, kirjoittaa Iltalehden kolumnisti Tuomas Enbuske.

  [ Voiko kukaan normaaliälyinen ihminen katsoa ’välinpitämättömyyden’ voivan olla motiivina eläimen rääkkäämiseen?]

  * – * -*
  Löytyi sepustuksesta jotain järkevääkin:

  Ensin paljastui, että demareiden Hussein Al-Taee oli jakanut vastenmielistä homofobista pilkkaa, vaikka Punavuoren käytösraamatun ulkoa osanneet poseeraajat olivat häntä ylistäneet. Lisäksi Al-Taee oli jakanut kaikenlaista rasismia ja juutalaisvastasista sontaa. Friikeintä oli, että yliopiston käynyt aikuinen mies uskoi illuminaattipropagandaan. Jopa kymmenvuotias tyttärenikin tietää, että illuminaatti on täyttä höpötystä.

  Juuri kun kaarinahazardit ja muut valoisen miehen vihaajat olivat ehtineet puolustaa Al-Taeeta, tuli seuraava kohu. Saamelaistaustainen, eli punavuorelaisten toinen lemmikkieläin, demari Mikkel Näkkäläjärvi myönsi tekoaan vähätellen osallistuneensa kissan pahoinpitelyyn.

  Tätäkin vähäteltiin, vaikka jokainen Jussi Halla-ahon vanha kommentti oli aina todiste siitä, että elämme 1930-luvun Saksassa. Persujen pitää lyödä taikinapäänsä kerrankin tahallaan yhteen ja miettiä molemmilla aivosoluillaan, kuinka pysyä demarivalehtelijoiden perässä. Persujen pitää jäädä kiinni ihmissyönnistä tai paloittelusurmasta, jotta he saisivat taas kiinni demarit tässä banaalissa pahuuskilpailussa.

Kommentoi