Länsimaiden ”arvopohja” on heikkous

Sri Lankassa nähdään millaisen kohtalon kristitty saa omassa maassaan, muslimin oikeus on tappaa vääräuskoinen missä ja milloin vain. Yksikään muslimiyhteisö tai valtio ei ole pyydellyt anteeksi vääräuskoisten lahtausta vuoden ehkä tärkeimmän kristinuskoisten juhlan eli Pääsiäisen aikaan. 290 kuoli koska väärä jumala…

Samaa voi olla tarjolla myös Suomeen. Itseasiassa uskovaiset täällä ansaitsee kohtalonsa, ovat hyysänneet kirkon kautta vieraan uskonnon edustajia (muslimeja) haittamaahanmuuttajia. On vain ajan kysymys milloin näin käy. Onneksi en edelleenkään kuulu mihinkään uskovais porukkaan, uskovaiset on hulluja ja murhanhimoisia, tappavat eniten ihmisiä uskonsa takia joka päivä.

Sri Lankan hallitus syyttää radikaalia muslimiryhmää terrori-iskuista – ainakin 290 kuollut ja noin 500 loukkaantunut https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006080277.html

Jaa käyttäen:


16 Replies to “Länsimaiden ”arvopohja” on heikkous”

 1. Hyvä 👌 otsikko – antaa aiheen ajatteluun eurooppalaisuuteen jatkoa silmälläpitäen.

  Mitä arempi ”tabuaihe”, sen enemmän aiheuttaa polemiikkia heille, jotka julkisesti karsastavat esilletuomista.

  Eurooppa muuttunee jatkossa että on hyvissäajoin otettava ”tabutkin” esille – asiallisesti !

 2. Totta puhuen islamistien iskuista pääosa osuu muslimeihin. Ne eivät vain ylitä uutiskynnystä isosti.

  Merkittävintä on se, että uskonnon nimissä tehdään mitä vaan ja moni hurraa. Sen pitäisi minun mittapuulla tarkoittaa uskontojen olevan riskitekijä.

  1. ”Uskonnon”. Miksi et käytä oikeaa nimeä?

   ”Politiikan” nimissä tehdään paljon enemmän pahaa. Politiikka on siis riskitekijä. Minä en ole poliitikko enkä politiikassa aktiivinen. Olen siis parempi ihminen kuin kaikki poliitiokot.

 3. Islamilaisten maailmanvalloitus jatkuu kiihtyvällä tahdilla. Eurooppa on vaarassa islamisoitua nopeammin,kuin luulemmekaan. Ruotsissa on tilanne jo paha. !0 miljoonasta asukkaasta on Ruotsissa syntyneitä vain 80 %.
  Jos emme tee radikaalia muutosta maahanmuuttoon, olemme ennen pitkää Ruotsin tasolla.

  Muutaman kymmenenvuoden jälkeen ovat Suomessa kantasuomalaiset vähemmistönä omassa maassaan, jos jatkamme nykyiseen malliin. Nyt juuri on hiljaisempaa, mutta suuri invaasio odottaa toteutumistaan. Afrikassa asuu n. 800 miljoonaa,Irakissa ja Syyriassa yhteensä n.80 miljoonaa. He odottavat väin lähtökäskyä.

 4. Uskonnon nimissä on tehty jumalattomasti pahaa pääosin pelkästään vallan ja rahanhimon takia.
  Toki oli joukossa myös näitä islamistien kanssa samanveroisia uskonnonkiihkoilijoita, joita myös kristillisen uskonnon kannattajissa on nykyäänkin, vaikkakin vähemmän väkivaltaisia.
  Uskonnon nimissä on myös tehty paljon hyvää, mitä ei pidä unohtaa.
  Monet avustusohjelmat eivät ole sinänsä uskonnon levittämistä, vaan ihmisten auttamista varten – uskonnosta riippumatta.
  Periaatteessa kaikki väkivalta mihinkään uskontoon vetoamalla on pelkkää väkivaltaa ja rikollista, mutta edelllen pääosa siitä on maallisen vallan tavoittelua.

 5. On ihan oikein muistaa että uskonnon nimissä tehdään hyvää. Myös islamin.

  Sen kuitenkin jo tiedämme. Sen sijaan emme vieläkään ole valmiita toteamaan että uskonnon nimissä ja uskonnon ominaisuuksia käyttäen tehdään paljon pahaa. Emme vieläkään osaa hyväksyä uskontoa lain alapuolella, vaan asetamme sille eri säännöt niin keskustelussa kuin tuomarin edessäkin.

  Ongelmaa ei voi korjata ellei sitä ensin tiedosta ja ymmärrä. Siksi emme tule korjaamaan sen paremmin islamistista terrorismia kuin kristittyä henkistä väkivaltaa tai lasten hyväksikäyttöäkään.

  1. Emme me kaikki aseta uskonnolle eri sääntöjä.
   Valitettavasti meidän poliitikoissamme on liikaa niitä, jotka sen tekevät.

 6. Ihmettelinkin, eikä Marko näe kirkossa kävijöitä syyllisinä siihen väkivaltaan, joka heihin kohdistui. Mutta tulihan sieltä ainakin se, että jos Suomessa tapahtuu joskus vastaavia terroritekoja. niin se on uhrien oma syy, koska ovat kristittyjä.

  Varmaan niin on kaikissa maissa missä kristittyjä vainotaan, kuten ateistisissa kommunistimaissa. Syyllisiä ovat kristityt, koska uskovat Jumalaan. Ateistit, jotka tappavat heitä, ovat syyttömiä, koska eivät usko Jumalaan. Uskovathan ovat hulluja, vai mitä Marko?

  Eikä Marko lopeta jauhamasta mantraansa ”uskovaiset on hulluja ja murhanhimoisia, tappavat eniten ihmisiä uskonsa takia joka päivä.” vaikka ei pysty sitä mitenkään perustelemaan.

  Tiedätkö, Marko, miksi sitä sanotaan, kun esittää totena väitteitä, joita ei pysty tosiasioilla todistamaan? Vastaus alkaa u:lla ja toinen kirjain on s.

 7. Mitähän tämän blogin otsikko sitten tarkoittaa? Että länsimaat ovat heikkoja, koska pyrkivät auttamaan vaarassa olevia? On ristiriitaista haukkua sen olevan heikkoutta ja samaan aikaan syyttää murhanhimoiseksi. Markom syyttää toisia murhanhimoisiksi mutta moittii sitten, jos jotkut haluavat auttaa mahdollisessa kuolemanvaarassa olevia.

  On kuin oltaisiin Natsi-Saksassa ja Marko syyttäisi natseja juutalaisten tappamisesta, mutta vaatisi samaan hengenvetoon, ettei kenenkään pidä auttaa juutalaisia, koska se on vaarallista ja jos joku auttaa niin on ansainnut joutua keskitysleirille tapettavaksi. Arvosi ovat ristiriitaiset.

 8. Onko siis ymmärrettävä, että esimerkiksi Saudi-Arabia, Oman Abu Dhabi ja Qatar ovat heikkoja valtiota – nekun ei juurikaan välitä auttaa pakolaisia.

  Pelkästään Afrikassa väkiluku kasvaa vuosittain 30 miljoonalla – näistä merkittävä osa joutuu pakeneman kotikonnuiltaan. Rikkaille arabi-valtiolle soisi vahvuutta ottaa näistä vaikkapa vain parisataatuhatta vuosittain ylläpitoon alueilleen.

  Asukasluvultaan neljäsataa miljoonainen EU-alue ei pysty korjaama yli 7000 miljoonaisen maapallon ongelmia.

  Millaisen maailman Suomen aikuiset haluavat lapsilleen? Haluammeko siirtää joukkoomme ihmisiä, jotka eivät tule edes keskenään toimeen? Haluammeko jättää satojen miljardien velat lapsiemme maksettavaksi? – auttaminen ei ole ilmaista.

  Meidän olisi aika myöntää, että ei ole yhdentekevää millaisella porukalla kasvatamme päälukuamme. Meidän on oman etumme vuoksi annettava porttikielto ihmisiltä, jotka ovat jo omassa maassa vihanneet toinen toisiaan (v.r.t sunni v.s. shiia ).
  Tulijalle olisi asetettava pääsyvaatimuksia. Suomenkielen taitoa on varmasti turha odottaa, mutta ainakin oman kielen luku- ja kirjoitustaito tulisi olla hallussa. Englannin kielen taito, ainakin välttävä, olisi suotavaa. kuten jonkin ammatin taitaminen.

  Humanitäärinen maahanmuutto olisi lopetettava. Suomi, eikä edes koko EU-alue, ei pysty ratkaisemaan satojen miljoonien ihmisten ongelmia. Esimerkiksi Afrikan väkiluku kasvaa tällä hetkellä noin 30 miljoonalla ihmisellä vuosittain – tämä, yhdessä riittämättömän taloudellisen kasvun kanssa, takaa ongelmien jatkuvan kasvamisen.

 9. Näin se voi mennä – ei edes 46 vuoden ikä ole saanut Waheba Issa Dais’a tuntemaa USA’a kotimaakseen.

  Waheba Issa Dais, 46, of Cudahy, Wisconsin, pleaded guilty to one count of ”attempting to provide material support to the Islamic State of Iraq and al-Sham (ISIS), a designated foreign terrorist organization,” the US Attorney’s Office of the Eastern District of Wisconsin said in a release.

  https://www.tmj4.com/news/local-news/cudahy-woman-pleads-guilty-to-isis-terrorism-charges

  https://www.ts.fi/uutiset/maailma/4555968/Seitseman+lapsen+aiti+syytteeseen+terrorismin+tukemisesta+USAssa++jakoi+pommiohjeita+Isiskannattajille
  23.4.2019

  Seitsemän lapsen äiti [Waheba Issa Dais] syytteeseen terrorismin tukemisesta USA:ssa – jakoi pommi-ohjeita Isis-kannattajille

  Yhdysvaltalaisnainen on saanut syytteet Islamilainen valtio -terroristijärjestön tukemisesta.
  Keski-ikäinen Wisconsinin osavaltiossa sijaitsevassa Cudahyn pikkukaupungissa asuva seitsemän lapsen äiti on syyttäjien mukaan tarjonnut ohjeita pommien ja myrkyn tekemiseen Facebookissa. Nainen on myöntänyt syytteet.

  Oikeudenkäynnin on määrä alkaa syyskuussa. Naista uhkaavat 20 vuoden vankeustuomio ja 250 000 dollarin sakot.
  Naisen asianajaja kertoi New York Times -lehdelle, että hän ja hänen asiakkaansa odottavat, että pääsevät kertomaan monimutkaisen tarinan naisen internetkäyttäytymisen taustalla.

  Syyttäjien tiedotteen mukaan nainen toimi kotoaan käsin. Hän otti yhteyttä peitetehtävissä olleeseen FBI:n agenttiin ja kertoi, että Bostonin maratonin pommi-iskussa käytetyn pommin kaltainen räjähde olisi helppo valmistaa ja kehotti seuraamaan kanaviaan. Lisäksi nainen antoi ohjeita risiinin valmistamiseen.

  Bostonin maratonille vuonna 2013 kotitekoisilla pommeilla tehdyssä iskussa kuoli kolme ja loukkaantui yli 250 ihmistä.

  Viranomaisten mukaan naista ei voida yhdistää mihinkään terrori-iskuun tai iskusuunnitelmaan, mutta on keskustellut mahdollisista iskusuunnitelmista Isiksen jäseniksi tunnustautuneiden henkilöiden kanssa. Hän on esimerkiksi ehdottanut risiinillä iskemistä valtion virastoihin tai pommi-iskua kesäfestivaalille tai katujuhliin, antanut ohjeita räjähteiden ja risiinin valmistamiseen.

 10. Hieman uskonnosta:

  Kolminaisuusoppi menee vähän häikkiin Uudesta Testamentista julistaessaan Kristuksen ja Isän samanarvoisuutta, vaikka UT:n mukaan Jeesus tunnusti Isän itseään suuremmaksi ja itseään hän piti vain mestarina, Isän ilmoittajana.

  Luciferistinen uskonto, vapaamuurarius, haluaa, että ihmiset unohtaisivat mestarin ja hänen ilmoituksensa.

  Uskontomme kaipaisi uskonpuhdistusta. Jehovan todistajat ovat UT:lle uskolliset, mutta heidän kirjaimellinen käsityksensä VT:n sisällöstä epäilyttää.

  —————————

  Seuraavassa Urantia kertoo luciferismin luonteesta. Mielenkiintoinen yksityiskohta on, että Luciferillä oli kova työ, jotta sai Saatanan taivutettua kannalleen. Mikael on Jeesuksen eli Kristuksen eli Voidellun taivaallinen hahmo. Finaliitit ovat taivastietään ylös päin välivaiheineen taivaltavia ihmishahmoja.

  Näin siis taivaiset:

  https://www.urantia.org/fi/urantia-kirja/luku-53-luciferin-kapina

Kommentoi