Monikansallinen Kokoomus on virallisesti Suomen epäisänmaallisin puolue

Niin, nämä on vain uutisista poimittua, kevät 2019, ei jatkoon. Kansan mitta on tullut täyteen, nämä ei aja Suomen asiaa.

Jaa käyttäen:


23 Replies to “Monikansallinen Kokoomus on virallisesti Suomen epäisänmaallisin puolue”

 1. Kuten huomaatte, vihreiden (hirveiden) agenda on sama kuin kokkareilla, sattumaa, minä en usko sattumiin…

 2. Kokoomuksella, kuten monella muullakin ”vanhalla puolueella” on vakavia sisäisiä ristiriitoja.

  Oikeastaan aihe olisi oman itsenäisen avauksen arvoinen.

  1. Näillä tuntuu olevan ongelmia enemmän kuin SDP:llä ja niistä en perustu pätkääkään.. Erittäin huolestuttavaa…

  2. Kokoomuksessa on työnnetty sivuraiteelle ne joille koti uskonto ja Isänmaa oli tärkeitä tai kylläkait niitä vielä siellä puolueessa on mutta ovat tukahduttaneet niiden äänet niin ettei ne uskalla tai saa ääntää kuulumaan ..

 3. Orpo, kokoomus : Maahanmuutto – siitä on meille oikeasti hyötyä?

  Kukas tämä ’me’ on? – Orpon porukka, vai`?

  Orpon porukka haluaa varmaan halpuuttaa työn hintaa.

  ***
  Toinen skenario. Orpo haluaa Suomeen ihmisiä, joilla on vain velvollisuus oleskella maassamme. – miksi?

  1. Juurikin näin.. Näillä on firmoja jotka saa rahaa valtiolta jotta hoitavat haittamaahanmuuttoa.

  2. ”Kukas tämä ’me’ on? – Orpon porukka, vai`?”
   ——————
   Ehkä sama porukka, josta humanisti Katainen sanoi ”Me tienaamme tällä.” (Kreikan velat)

 4. Vanhoina hyvinä aikoina kommunistit väittivät, että kansallismielisyys ja isänmaallisuus on porvariston keksintöä, eikä työläisen pidä sellaiseen harhautua.

  Kommunistit saivat porvariston vieraantumaan sekä kansallismielisyydestä että isänmaallisuudesta. Kun keskinäinen solidaarisuus on tapettu, niin kommunistin ottaa olkikyrsä.

 5. Persut taas tässä taputtelevat toisiaan selkään ja haukkuvat muita puolueita, kun eivät näe malkaa omassa silmässään- yhteiskunnallista räyhääjää ja riidankylväjää – rakentajan sijasta.

  1. ”yhteiskunnallista räyhääjää ja riidankylväjää – rakentajan sijasta”

   Eihän sinulta ole tullut ainoatakaan rakentavaa kommenttia keskusteluun pitkään aikaan. Me sivistyneemmät yritämme ratkaista ongelmia.

   1. Jos osaisit aatella, niin olisit honannut jo ajat sitten, ettei analyysivaiheessa mitään rakenneta, vaan katsotaan, mitä ongelma pitää sisällään. Jos analyysi kiinnostaisi, niin saattaisit honata.

 6. Rakentavaa on kottaraispöntön kokoaminen. Hyvään pöntön rakentamiseen tarvitaan etukäteistä analyysia, ettei tehdä sohloja pönttöjä tavan mukaan.

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Intuitio

  ”Analyyttinen ajattelu puolestaan kehittyi siinä evoluution vaiheessa, kun homo sapiensin elinympäristö monimutkaistui ja hän alkoi käyttää kieltä. Analyyttinen järjestelmä tekee tosi-epätosi-erotteluita ja mallintaa ulkomaailmaa sellaisena kuin se on olemassa. Tässä ajattelussa oma henkilökohtainen intressi ei ole ensisijainen, vaan ajattelu tähtää totuuteen, ei välittömästi siihen että säilyy hengissä, saa ruokaa tai löytää lisääntymiskumppanin.”

 7. Vihreät naiset eivät harrasta lainkaan analyyttista ajattelua, toisin kuin esimerkiksi exvihreä Eero Paloheimo. Vihreät naiset ovat hetken lapsia, heille riittää se, että saavat mielenkiintoisia parittelukumppaneita.

 8. Tätä tasoa on persujen ajattelu, kun osaa tavata vain wi-ki pe-di-a.

 9. Kyllä nyt Karjalainen taistelet tuulimyllyjä vastaan, eikö kannattaisi käyttää täällä energiasi johonkin muuhun kuin perussuomalaisuuden arvostelemiseen.

  Aika heikoilla ja yksin olet myös jos näet Kokoomuksessa, Keskustassa tai Vihreissä jotain muuta kuin huonoa.

  1. Karjalainen on sivistysvastainen olento, kieltäisi jo tietosanakirjojenkin käytön, koska itse ei osaa turvautua tutkittuun tietoon, vaan haluaa huuhailla omiaan.

 10. Jonkun pöljän mielestä pitää sovinnon nimissä hyväksyä mitä tahansa. Kritiikki kuuluu demokratiaan.

  1. Niin, mitäs karjalaisen puolue KOKKAREET tekee, he aiheutti pakolaisinvaasion Suomeen yhdessä hyvien kavereiden Kepulien kanssa ja nyt nostelevat hartioitaan ja VALEHTELEVAT, se on niinkuin ok… Outo porukkaa, ihan kuin lestat…

 11. ”Outo porukkaa, ihan kuin lestat…”

  Niin kauan on outoa, kun ei opi tuntemaan. Ei Impivaarastakaan ketään tiemmä pois heitetty, joten kai lestadiolaisille seuduille voi mennä tutustumaan. Enin osa taitaa tosin puhua tuntematonta kieltä eli ruotsia. Se voi hidastaa outouden hälvenemistä. Mutta kyllä se siitä.

 12. Ruotsalaisuudesta tuli taas mieleen:

  Suomenruotsalaisista äänestävistä äänestää arviointini mukaan ruotsalaista nationalistipuoluetta mantereella yli 70 %. Ahvenanmaalla on kansallismielisyys turvattu jo ilman puoluettakin.

  Tämä ennakoi sitä, että myös suomenkielisen kansallismielisen puolueen sosiaalinen tilaus kehittyy rinnan EU:n integrointipyrkimyksen kanssa, mutta väki maassa on sen verran hidasta, että tuskin vielä huhtikuun vaaleissa päästään äänimäärässä yli 50:n prosentin. EU:sta eli sen integrointipyrkimyksistä riippuu, kuinka pian PS:lla on eduskunnassamme yksinkertainen enemmistö.

  Ohjelmamme on kyllä yksinkertainen: pyrkimys säilyttää kansamme sananvaltaa rajojemme sisäpuolella.

Kommentoi