Muistakaa mistä maksamme.. Ja ketkä päätti viime Hallituksessa näin…

Kelan maksamasta työttömyysturvasta maahanmuuttajien osuus oli 20,9 prosenttia eli 410,5 M€, vaikka maahanmuuttajien osuus väestöstä on vain 4,7 %.

Vastaavasti esimerkiksi Espoon toimeentulotuen saajista vieraskielisiä on yli 40 %.

https://t.co/rJ99ugpN1J

 

Semmottii…. mm SDP, Kokoomus, Keskusta, Vasemmisto, RKP ja Vihreät tukee tätä.

Se on faktaa, ei fiktiota. Vai voiko joku väittää toisin….?

Jaa käyttäen:


6 Replies to “Muistakaa mistä maksamme.. Ja ketkä päätti viime Hallituksessa näin…”

 1. Kysymyksessä ei kutenkaan ole ”haittamaahanmuutto”, vaan maallemme haitallinen maahanmuutto. Saatanan saivartelijat. Heinäluoma sanoi eilen, että ”haittamaahanmuutto” loukkaa ihmisarvoa. Eihän tässä ihmisistä puhuta mitä,vaan maahanmuutosta Suomen kannalta ja rahastahan tässä on kysymys. Heinäluomalle ja muille suvakeille tiedoksi, että nyt puhutaan euroista meidän veroeuroista. Tekeillä oleva Heinäluoman puolueen hallitus on nostamassa veroja heti kättelyssä lähes miljardilla eurolla, kun maallemme haitallinen maahanmutto maksaa niin paljon, että kohta viedään jo tuhkatkin pesästä.

  Demarit on liittovaltiopuolue. Vanhat duunarit kääntyy haudoissaan. Nykydemarit ovat heittäneen lapsen pesuveden mukana. Demarit ei ole enää työkansan puolue.

 2. Jotta ”haittamaahanmuutto” voisi loukata ihmisarvoa, se implikoisi että ”maahanmuutto” sanana on inhimillinen, elävä olento jonka tunteita voi loukata.

  Oletan että myös sanat kuten hallitus, puolue ja työryhmä määritellään jatkossa elollisiksi olennoiksi samaa tarkoitusta varten.

 3. Angela Merkeliä ollaan heittämässä ulos Saksassa. Suomesta kälppi EU: n suojatyöpaikkaan ministeri Alexander Stubb. Nyt kun saataisiin vielä Orpo, Sipilä ja Rinne pihalle, niin ehkä silloin alkaisivat asiat oiketa.

 4. Hallitusneuvotteluista

  https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006109614.html
  17.5.2019

  Rahasta repesi hallitusneuvotteluissa ”tuskainen” vääntö – HS:n lähteet: Suunnitteilla ainakin 700 miljoonan euron veronkorotukset
  Keskusta vaatii julkisen talouden tasapainottamista, eikä hallitusneuvotteluissa tahdo löytyä riittävästi rahaa vaalilupausten rahoittamiseen.

  ****
  Vasemmistoliiton Li Anderssonin’lle ”Velka on suhdannepoliittinen kysymys” – onpa näkemys, tulevat sukupolvet maksakoon .,

  https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006109897.html
  Vasemmistoliiton Li Anderssonin mielestä Suomen on pakko uskaltaa investoida: ”Velka on suhdannepoliittinen kysymys”

  *
  Vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Andersson vaatii ”koko kansan” ilmastopolitiikkaa. ”Muuten menetämme kansalaisten tuen ilmastopoliittiselle työlle.”
  [ Suomi on yksi harvoista maaliman maista, jotka ovat kyenneet pienentämään hiilidioksidipäästöjään – pitäisi kelvata Li Andersson’lle.]

Kommentoi