Naama ja asenne

Niin, kun tätä ”vihapuhetta” tässä käsitellään ja jonkun mielestä ihmisestä voi tietää jopa naaman perusteella, ylhäällä olevassa kuvassa on sitten erään profiloiva kommunisti ja alhaalla / oikealla Monikansallisten Kokkareiden jäsen…ei voi tietää…

Sekä se että ihmisiä voidaan lokeroida mitä ihmeellisimillä syillä, omituista touhua…

Eipä tässä muuta… Pysykää normaaleina,,,

Jaa käyttäen:


6 Replies to “Naama ja asenne”

    1. Juu, riippuu naamasi asennosta oletko sitten vielä punikki jos on punainen villapaitakin. Toisaalta jos olet linkittänyt tänne jotain venäläisten juttuja olet vielä Putinisti, varo…jos kävelet vasemmalla puolella katua olet vasemmistolainen, tai jos satuit ostamaan vihreän smoothie juoman olet vihreä ja näin ollen hirveä. Tälläisen lähes täydellisen, ehkä maailman parhaan tietäjän mielessä joka SINUA arvostelee ei ole itsessään mitään vikaa koska… Narsisti.

  1. Ihmettelen niitä jotka äänestävät kokoomusta vaikka ovat tyhjätaskuja itse?
    Käyn lenkillä erään kanssa joka ei suostu edes lenkillä kääntymään ”vasemmalle” – silti hänellä ei ole varaa ostaa edes kunnon lenkkareita.

    1. Juu, se vanha Kokoomus oli ehkä mitä pitäisi. Tämä uusi Monikansallinen Kokoomus edustaa kaikkea muuta kuin isänmaata. Vasemmistoa en itse kylläkään äänestä.

Kommentoi