Päivän vinkki täältä tulilta.

Täällä kun tulila istuu kodassa korpimetsien keskellä ja lukee uutisen tablet laitteelta kun joku sekopää on niitannut hengiltä 49 ihmistä Uudessa-Seelannissa niin ei voi kuin ihmetellä. Uskonto on tämänkin tapahtuman takana… niinpä. Edelleenkää en halua kuulua noihin ”uskovaisiin”…

Olekeehan immeisiksi. Minä alan paistelemaan hyvää pihviä, lumikengät oli taas toiminnassa, tulilla on kiva istua ja rauhoittua kaiken tämän maailman paskan keskellä.

Kunnia isänmaa!

Jaa käyttäen:


20 Replies to “Päivän vinkki täältä tulilta.”

 1. Koska rasismi tai nationalismi on luokiteltu uskonnoksi? Tosin joillakin ateisteilla on tietysti teoria: kaikki väkivallta ja pahuus johtuu uskonnosta. Siispä mikä tahansa, mikä aiheuttaa väkivaltaa, vaikka naapurin juoppohulluus, se on uskonto.

  1. Mistäs se ateistien viha uskovaisia kohtaan sikiää?
   Ovat meinaan aika agressiivisesti painostamassa esim. muita eroamaan kirkosta…

 2. Uskontojen yhdistäminen on käynissä, kun ”uutta maailmanjärjestystä” tehdään Bilderberg-salaseuran toimesta. Se näkyy selvimmin siinä, että Vatikaani on myös nyt mukana Bilderberg- salaseurassa. Paavi on lausunut sellaisetkin sanat, että ”Jeesus on epäonnistunut, mutta saatana onnistuu.”
  Elämme kovia aikoja. Monet eivät usko ja sitä he toivovatkin, että voivat rauhassa toteuttaa suunnitelmiaan. Mutta yhä useamman toivoisi vihdoinkin tajuavan, että me olemme kov aa vauhtia matkalla yhtä maailmaa, yhtä uskontoa, yhtä rahaa, joka on digitaalinen, yhtä maailman hallitusta ja yhtä ideologiaa. Olemme jo aika pitkällä sillä tiellä ja vain siksi, että kaikki on tehty meiltä salassa ja mukan on myös suomalisia eliitin edustajia sekä valtamedia, joka vaikenee, kuin muuri.

 3. Jos et muuten usko, katso hieman tarkemmin mitä on tapahtunut, Meitä valvotaan jo nyt tehokkaasti. Juuri eduskunta hyväksyi uuden ns, urkintalain. Sen mukaan ketä vaan voidaan esim.salakuunnella. Vihakirjoitukst on kriminalisoitu, että emme kritisoisi vallan pitäjiä Se on sananvapauden rajoittamista. Haittamaahanmuutto jatkuu, sillä se vaikuttaa kansallisvaltioiden elämään, kun aletaan puhumaan monikulttuurisuudesta rikkautena. Emme enää pian elä kansallisvaltio Suomessa vaan monikulttuurisessa EU-maassa.
  Kuten huomataa, kehitys on jo aika pitkällä kohti ”uutta maailanjärjestystä”.

  1. Tarmo. Kirjoitin facebookiin islamia kritisoivan kirjoituksen. Kenties kohta on poliisit ovella.

 4. Timo – jos asiallisesti kritisoi kuin hiukka kriittisemminkin,niin sen ei pitäisi antaa aihetta ”tutustumista pahnoille”.
  On sana kuin kirjoitusvapaus että mielipiteen esilletuominen sallittua,jos ” ei käy raiveliin kiinni ” tyyliin.

  Itse en kylläkään ole facebookissa ja lienee siellä ”liipaisin herkillä eri sanamuodoin tulkinnoissaan”.

 5. Juu, korvessa kaikki on paremmin, jos voisin jäisin korpeen varmasti pysyvästi, virtaa saa auringosta loppuelämän ja parinkymmenen kilometrin päässä olisi Sale, sieltä saisi tarvittavat haettua, omassa metässä ei lämmityspuu lopu jne, jne,,,, kun elämässä on oikeastaan kaikkea niin haluaa down shiftausta silloin tällöin. Suomessa asiat on hyvin.

 6. Onnen poika olet. Seuraisin mielelläni esimerkkiäsi, mutta kun en pysty liikuntavammaisena. Hav a good time!

  1. Nostaa hattua, minä tuskin elän sinun ikääsi asti mutta se mitä elän, sen elän täysillä.

 7. Uskontoja ja ideologioita on moneen lähtöön. Maailman suurimmat uskonnot ovat kristinusko ja Islam, molemmat laaajenemishaluisia. Keinot laajenemiseen vain ovat erilaiset. Kristinusko pyrkii laajenemaan yllyttämällä ihmisiä kääntämään toinenkin poski, Islam taas sillä että pää poikki vääräuskoisilta. Tämä näin karrikoidusti mutta kuitenkin perusasiassa pysyen.
  Molemmat uskonnot ovat abrahamilaisia uskontoja eli niillä on samat juuret; toimintatavat ovat kuitenkin kovasti erilaisia
  Myös sekopäitä riittää uskonnoista ja maailmankatsomuksesta riippumatta.

  Minun nähdäkseni ihmisellä on sisäänrakennettu tarve olla uskonnollinen. Jos tämä tarve mitätöidään, kuten valistusaikana ja sen jälkeen on tapahtunut, ihminen kehittää korvikeuskonnon, kuten evoluutioteoria, kommunismi ja viimeisimpänä ilmastonmuutos.
  Evoluutioteoria on ideologia, joka on typeryyden riemuvoitto järjestä. – yhdysvaltalainen kuuluisa filosofi ja ateisti Thomas Nagel.

  1. Eräs lestadiolaissaarnaaja sanoi, että usko alkaa siitä mihin järki loppuu.

 8. ”ihmisellä on sisäänrakennettu tarve olla uskonnollinen”

  Kerroppa tuo luolamiehelle…

  Ymmärrän kyllä kantasi, mutta tässä voi olla vaikka porukka joka ”uskoo” Aku Ankkaan, aikansa kun sitä jauhetaan niin mielikuvitusolennosta tulee oikea tai siitä tehdään henkisesti oikea…

  Niin, edelleen, uskonnot on ihmisen mielikuvituksen tuotetta, eläimillä tätä ongelmaa ei ole…

 9. ”Olekeehan immeisiksi ”, tuo oli se päivän vinkki.

  Täällä jammailee kettu repolainen, ei meinaa saada sitä riistakameraan vaikka mitä syöttiä laittaa,,,veikkaan että paikalla pyörinyt ”hullu jänis” näin olen sen nimennyt, nauraa maha kippurassa kun äijä ei kettua saa riistakameraan…hauskaahan tämä.

 10. Eräs vanhassa lännessä vaikuttanut intiaanipäällikkö sanoi. ”Valkoinen mies on hullu. Hän sanoo, ettei eläimellä ole sielua. Kuitenkin joka kerran kun katson hevostani silmiin, näen sen sielunh.”

  1. Eläin on enemmän kuin ihminen ymmärtää, eläimellä on sielu, ihminen on sen jo myynyt ”jumalilleen”, nykyajan jumala on raha. Eläin ei moista palvo, ihminen palvoo.

   ”Intiaani keskusteli lapsenlapsensa kanssa. Hän sanoi: ’Kaikissa meissä asuu kaksi taistelevaa sutta. Toinen niistä on paha. Se on viha, pelko, kateus, mustasukkaisuus, suru, ylimielisyys, itsesääli ja valhe. Toinen on hyvä. Se on ilo,
   rauha, rakkaus, toivo, tyyneys, nöyryys, hyväntahtoisuus, empatia, totuus ja luottamus.’ ’Kumpi susi voittaa?’, kysyi lapsi. ’Se, jota ruokit’, vastasi vanhus
   Tämän kun oppis! ”

   Tässä valvottaa kun formuloiden 3. vapaat harjoitukset on klo 05:00 ja nyt ei sitten taas nukuta, eli yritänkö nukkua,,,taidan valvoa

 11. Se mikä sopii Saudi-arabiaan, ei välttämättä sovi meille. Ja päin vastoin. Kultuurien pakkosovittaminen yhteisen lain alle, yksien rajojen sisällä, johtaa kähinään. Vihreistö on mieltynyt kähinään / on tyhmää / on mielipuolista.

Kommentoi