Pakkotoisto ūü§£ūü§£ūü§£

Ei pysty, ei pysty, ei vaan pysty… ūü§£ūü§£ūü§£

Jaa käyttäen:


19 Replies to “Pakkotoisto ūü§£ūü§£ūü§£”

 1. Pit√§√§h√§n se pist√§√§ sen verran ”yli” blogeja jotta ”natsi karjalainen” p√§√§see taas laskemaan kenell√§ on mink√§kin verran, t√§m√§ kun toivoo ettei kenell√§k√§√§n olisi ensimm√§ist√§k√§√§n… ūü§£

  1. Eik√∂s se j√§√§nyt 19‚ā¨, kaikki n√§m√§ nykyiset vanhat vallassa olevat puolueet valehtelee r√∂yhke√§sti, toivoa on ilmassa kun PS p√§√§see valtaan…

 2. Kun PS p√§√§see ”valtaan” niin todellakin n√§hd√§√§n. Porvarihallitus p√§√§see ajamaan k√∂yh√§t kyykkyyn. Mutta mist√§ kolmas puolue hallitukseen Perussuomalaisten ja Kokoomuksen kanssa? RKP ja KD voivat l√§hte√§ apupuolueiksi, mutta sill√§ ei viel√§ saada edeuskuntaan enemmist√∂√§. Keskusta on tyhm√§ jos menee samaan miinaan kuin Sipil√§n johdolla. Ja Keskustan suosion pit√§isi nousta aika paljon.

  1. PS on t√§ll√§ hetkell√§ Suomen suurin puolue galluppien mukaan… ellei Antin vihervassari hallitus kaadu niin odotellaan se n 4 vuotta, sitten n√§hd√§√§n…

 3. Pari ”muuttujaa”:

  Рvaikka PS pääsisi hallitukseen, se ei voi yksin sanella hallitusohjelmaa
  РPS:n talouspolitiikka ei vaikuta pienituloisia suosivalta ja todennäköisesti PS antaisi juuri siinä Kokoomuksen hoidella asiat kunhan vain saisi maahanmuuttoa joitain arvokysymyksiä tehtyä oman mielensä mukaan

  1. Ei voi tiet√§√§… sen n√§kee sitten ja n√§in tulee k√§ym√§√§n, se on juuri n√§in.

 4. Veikkaan että talousasioissta käydään pienin vääntö. Menoja aletaan varmaan priorisoimaan persujen ja kokoomuksen kanssa, eikä rahaa enää mee kehitysapuun ja humanitäärisen maahanmuuttoon. EU:sta käydään isoin vääntö.

  1. PS niittaa Kokkareet vasallipuolueeksi joka tottelee kiltisti kuin koira, katsokaa mitä Kepulit tekee Demareiden edässä, ne PALVELEE, samoin tulee tekemään heikko Kokoomus kun PS on vallassa.

   1. Keskusta sai kyll√§ hallitusohjelmaan vahvasti oman j√§lkens√§, kuten tied√§t. Viime hallituksessa Keskusta oli suurin puolue, mutta ajoi oikeistolaisempaa talouspolitiikkaa kuin Kokoomus. Suomeen ei kuitenkaan mahdu kahta Kokoomusta, joten Keskustalta oli ainoa oikea ratkaisu l√§hte√§ demareiden kanssa hallitukseen ja muuttaa omaa politiikkaansa alkiolaisemmaksi. Kikyt ja aktiivimallit kyll√§ muistetaan, neh√§n ovat viel√§ voimassakin. Rinteen l√∂ys√§t puheet vappusatasesta ovat kevytt√§ siihen verrattuna, mit√§ Sipil√§ ja Berner saivat aikaan. √Ąkki√§p√§ n√§ytt√§√§ viime hallituksen talouslinja unohtuvan monelta ja valitetaan vain siit√§, ettei el√§kkeit√§ nostettu tarpeeksi.

  2. Suomi NATO j√§seneksi ja pois nettomaksajasta pois EU:sta. Monikansallinen Kokoomus ja Kepulit haluaa Suomen pysyv√§n EU:ssa… miksi…?

   1. Suomi on EU:n nettomaksaja kyllä, mutta siitä asemasta ei varmasti ole muuta pääsyä kuin erota kokonaan EU:sta. Sitä taas ei aja edes PS. Saa nähdä, tuleeko paljon lisää maksettavaa kun Britannia eroaa ja sen maksut jäävät pois.

  3. Niinp√§. Kehitysapuun entist√§ v√§hemm√§n. Humanitaarista maahanmuuttoa on jo nyt v√§h√§n. Rahaa ei tuosta paljoa kassaan kolahda. PS kannattaa julkisten menojen leikkauksia, joten aletaan s√§√§st√§√§ hoitajista ja opettajjista. Kokoomus taputtaa karvaisia k√§si√§√§n. Siin√§ sitten n√§hd√§√§n, mit√§ pelkk√§√§n maahanmuuttoon keskittynyt politiikka saa aikaan. Pettymys tulee olemaan valtava, kun pienituloiset huomaavat, ettei vastaanottokeskuksen lopettaminen teek√§√§n heist√§ rikkaita ja miten Kokoomuksen valtiovarainministeri Juhana Vartiainen lopettaa loputkin ”passivoivat” tuet. Selitys on jotain ”meid√§n on nyt pakko leikata kun Rinteen hallitus tuhlasi niin kauheasti, t√§m√§ kirpaisee jonkun aikaa, mutta lopulta opitte olemaan sy√∂m√§tt√§”.

   1. Kovin on suppea käsitys julkisista menoista jos niihin ei muuta kuulu kuin hoitajat ja opettajat, eikä taida muutoin Rinteen pätkätyöopettajat tehdä nekään ketään autuaiksi.

    Kovin omituiselta vaikuttaa myös käsitys humanitäärisestä maahanmuutosta ja sen kustannuksista.

    1. Niin, yleens√§h√§n ihmiset kuullessaan sanan ”julkinen sektori” kuvittelevat jotain turhien papereiden py√∂rittelij√∂it√§ joille maksetaan palkkaa veroista. Tosiasiassa suurin sektori on sosiaali- ja terveysmenot. Mutta aina voi √§√§nest√§jille uskotella, ett√§ ne miljoonat turhat byrokraatit voi sielt√§ potkaista pois ja s√§√§st√§√§. Onhan se tietysti moraalisesti hyv√§ asia jos turhasta byrokratiasta s√§√§stet√§√§n, mutta ei sill√§ valtion taloutta pelasteta.

     Humanitäärinen maahanmuutto taas on aika vähäistä nykyisin. Mistä siis säästetään, ei oteta niitäkään alle tuhatta kiintiöpakolaista? Tai ei opeteta suomen kieltä jo turvapaikan saaneille? Hirmuisia summia ei siitäkään saada, politiikkaa on jo kiristetty ja suuri turvapaikanhakijoiden aalto on mennyttä aikaa. Kyllä Halla-ahokin joutuisi katsomaan taloutta laajemmin, leikataanko työttömyysturvaa tai eläkkeitä, alennetaanko vai lisätäänkö veroja.

     1. Kun niin kovin asiantuntevasti kommentoi Halla-ahon / PerusSuomalaisten talouslinjauksia, niin suositeltavaa olisi tutustua niihin muutenkin kuin Iltalehden otsikoiden kautta.

      On aivan turha väittää etteikö julkisella sektorilla olisi paperinpyörittelijöitä pilvin pimein.

      Totta kai sosiaali ja terveyala on suurimpia julkisen sektorin kulueriä, mutta ihan jokainen joka alalla on ollut / on tietää sen, että silläkin sektorilla tuhlataan edelleen valtavasti rahaa turhaan paperinpyörittelyyn ja kokoustamiseen.

      Vaikka suuri sosiaaliturvapaikanhakijoiden tulva on ohitse ( toki hallitus tekee kaikkensa sen uudelleen käynnistämiseksi) niin humanitäärisen maahanmuuton kustannukset eivät suinkaan ole laskeneet samassa suhteessa, eivätkä laske.

      Kyllä siinä puhutaan miljardiluokan kustannuksista vuosittain.

      ”Tai ei opeteta suomen kielt√§ jo turvapaikan saaneille?”

      Heh…eip√§ tuota ole kovin hyvin tehty t√§h√§nk√§√§n saakka kun viel√§ kymmenenkin vuoden p√§√§st√§ tarvitsee ja automaattisesti saa tulkkauspalveluita.

      1. Tokihan niit√§ talouslinjauksia voi kertoa, olenkin aiemmin pen√§nnyt, mit√§ mielt√§ PS on vaikka siit√§, pit√§√§k√∂ luopua ty√∂ehtosopimusten yleissitovuudesta. Maahanmuutosta saa varmaan miljardikustannuksen jollain matematiikalla lun laskee jo nyt maassa oleville tarjottavat palvelut, mutta ei Halla-ahokaan pysty t√§√§lt√§ en√§√§ h√§√§t√§m√§√§n kaikkia maahanmuuttajia. Uusista tulijoista tuskin saadaan miljardia. Ja kuten sanoin,julkisella sektorilla n√§hd√§√§n lauma byrokraatteja, mutta jos aletaan todella katsoa, kenen ty√∂paikka siell√§ on turha, niin m√§√§r√§ ei varmaan ole loppujen lopuksi valtava. L√§hinn√§ tulee mieleen kaikenlaiset poliittiset sihteerik√∂t, joita PS puoluekin puoluetuesta p√§√§see palkkaamaan. Ulkopuolisen on monesti paha menn√§ sanomaan, kenen ty√∂paikka on ”turha”.

       Kyllä PS:kin joutuisi oikeassa elämässä ottamaan kantaa talouteen muutenkin kuin esittelemällä marginaalisia säästöjä. Moraaliset säästöt eivät vielä taloutta pelasta.

 5. Kyll√§h√§n Antti ”tonnin seteli” Rinne osaa tuon lajin.

  Media sen sijaan toteaa että Rinne on hyvä jätkä tämän vuoksi. Kertoo enemmän mediasta kun Rinteestä.

Kommentoi