Rinne haluaa sosilistisesti kestävän talouden, SOSIALISTIEN valta tulossa 🤣

Taitaa olla Vihreät ja RKP sekä Vasemmisto ja tulisiko siihen antautunut Kokoomus kädet pystyssä…………………………………… ”RUKIVER HALLITUKSEEN”

Harasoo ja kumolleen!  Sosialistit tuloo 🤣🤣🤣

 

Jaa käyttäen:


13 Replies to “Rinne haluaa sosilistisesti kestävän talouden, SOSIALISTIEN valta tulossa 🤣”

 1. Rinne on osoittanut ammattijärjestöurallaan osoittanut omaavansa syndikalistisia ajatuksia.

  Viime syksynähän rahoissaan rypevät ay:n elämätapasyndikalistit panivat parlamentarismia polvilleen lakkoilullaan.

  ——————–

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Syndikalismi

  ”Tärkein vaikuttaja syndikalismin teoriaan oli ranskalainen filosofi Georges Sorel, jonka näkemyksen mukaan proletariaatin myöntyminen sopimuksiin porvariston kanssa ei ollut oikea tie tasa-arvoiseen yhteiskuntaan. Sen sijaan ammattiliittojen tulisi lakkojen ja yleislakon avulla horjuttaa porvarien ja kapitalistien valtaa johtaen yhteiskunnan kriisiin. Kriisi johtaisi tuotantovälineiden siirtymiseen yhteisomistukseen, ja tämän uuden tuotantojärjestelmän yhteenliittymä, syndikaatti, muodostaisi uuden yhteiskunnan taloudellisen perustan. Sana syndikaatti (ransk. syndicat, alkujaan kreikkaa) tarkoittaa yhteenliittymää, työväenyhdistystä ja ammattiliittoa.”

 2. Rinne pistää rahaa palamaan jotta ”lupaukset” täyttyy, sen vassari osaa ja niin osasi aiempi hallitus eli mikään ei muutu.

 3. ”Antti Rinne: Vasemmistoliitto ja vihreät tuntuvat luontevimmilta hallituskumppaneilta” (Länsi Suomi)

  🤣🤣🤣

 4. Mitä jos tuomittaisiin Rinteen hallitus vasta sitten kun…
  a)sellainen saadaan
  b)se on tehnyt yhdenkin päätöksen

  Kieltämättä kortit ovat heikot mutta ei suomalainen tuomitse ennalta.

  1. Juttuni luone tässä on parodia. En todellisuudessa usko moisen sirkuksen syntymiseen. Toisaalta jotkut pelkää oikeasti ”punaisia vallassa”, minulle on sama keitä siellä on jos päätökset olisi hyviä, PS puolueen pitäisi oikeasti olla mukana hallituksessa, mutta ne ei lähde hinnalla millä hyvänsä ja se pitää.

 5. Monesti punaiset ovat kovimpia kapitalisteja ja pyrkivät itse maksimoimaan omat ansionsa siinä missä porvaritkin. Näinhän se kävi AKTssäkin taannoin.

  1. Juu, kuten olen monasti sanonut niin ei ole enää selvää eroa vasemmistosta ja oikeistosta, toisaalta nykyään oikeiston edustajat Kok ja Kepu veljeilee enemmän venäläisten kanssa.

   Eihän vasemmistolla ole mitään intressiä enää venäläisiä nuolla, maailma muuttui kun Neuvostoliitto hajosi.

   Eriasia on muuttuiko Venäjä, se ei ole muuttunut, se on edelleen imperialistinen maa, siksi Kokoomuksen ja Keskustan veljeily Venäjän valtapuolueen (joka on täysin Putinin käsissä) huolettaa…

 6. Demareilla ei ole uskottavaa talouspolitiikkaa 🙂 Voi jauhata sosiaalisesta oikeudenmukaisuudesta vaikka kuinka paljon, mutta ollaan Venezuelan tiellä jos ei pystytä rahoittamaan niitä.

  1. Demarit menee mielellään valtion lompakolle, mutta kas kummaa niin teki edellisen hallituksen Kok, Kepu ja Siniset…

 7. Ylpeys käy lankeemuksen edellä !!

  Niin kävi Sipilälle niin käy myös Rinteelle.

Kommentoi