Suomeen perustetaan uusi VALPO, hyvästi sananvapaus.

Hyvästi sananvapaus. Uusi PUNAINEN VALPO alkaa seurailemaan kansalaisia, milloin alkaa vangitsemiset ja leirit….

Jaa käyttäen:


10 Replies to “Suomeen perustetaan uusi VALPO, hyvästi sananvapaus.”

  1. Tämä on ihan VALPO touhua. Vihapuhetta ei sallita SUOMEN kansalaisilta mutta KUNNIAVÄKIVALTA on haittamaahanmuuttajilla ja näillä islamisteilla sallittua, koska KULTTUURI….

   Katsokaa vaan milloin alkaa rangaistukset kun nettiin kirjoitat jotain mikä vastustaa haittamaahanmuuttoa…. Koneet takavarikoidaan, kansalainen kahlitaan ja alkaa suomalaisten vainot…. Koska PUNAINEN VALPO.

  1. Piispat elää kansalaisten kukkarolta saaduilla rahoilla. Peloitellaan helvetillä ja muulla ”Mordor” meingillä. Nyt aletaan vainoamaan tavan kansalaista sananvapauden viemisellä.

   Voin sanoa että VALPO on Poliisin seuraava askel. Historia toistaa itseään. Siinä muuten viedään viranomaisenkin omia oikeuksia sanoa mitään…. Koska VIHAPUHE.

  2. ”Mäkinen oli jo piispana säälittävä.”

   Vapaamuurari. Yleensä vapaamuurarius on kristinuskon vastaista luciferismia. Ei ole tainnut ilmoittaa, onko Mäkisen oma loosi luciferistinen.

 1. Ilmeisesti pitää ottaa käyttöön Viron malli jota käyttivät heidän miehityksen aikana. – Alamme laulamaan kansallislauluja protestina.

  1. Jonnekin laululavalle tässä kohta porukka menee tätä vauhtia. Tavataan torilla ja pistetään systeemit uusiksi.

 2. Luin tuon koko ehdotuksen. Ei se nyt täysin surkea ollut, mutta minua tosi pahasti nappasi se ehdotus että jatkossa olisi sukupuolikohtaiset rangaistukset. Jos mies vihapuhuu naiselle, se on kovempi tuomio kuin päinvastoin. Ei istu oikeustajuun.

 3. Kivahan se on, jos vihapropakandasta päästään.
  Jos rotutohtori Freudentahal olisi lähetetty kuuta kiertävälle radalle melskattuaan Vikingen -lehdessä yli sata vuotta sitten, niin olisi ehkä vältytty ”kahden eri rodun sodalta” vuonna 1918. Eivätkä kommunistit olisi olleet vetämässä neuvostosotilaita Suomen rajan yli vuonna 1939.
  Mutta tuon ajan kantoraketit olivat vielä liian heikkoja kantamaan paksumahaista rotutohtoria radalleen.

  Suomesta olisi saattanut tulla valtakuntien valio jo vuosikymmeniä aikaisemmin.

Kommentoi