Tämähän on kuin Kokkareiden agendaa,, Putin: ”kaikki vastustajat pitää erottaa välittömästi”

Kokoomuksen ja keskustan kannattajat kannattavat selkeimmin hallituksen kaavailemaa irtisanomisen keventämistä ja siinähän pääsisi Trumpin ja Putinin kerhoon pistämään ihmisiä pihalle jos vähänkin tökkii… niinkö Orpo?

Trump erotti turvallisuus­neuvonantajansa John Boltonin ja muita lukuisia erottamisia harvase viikko…

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/putin-antoi-opposition-tukijoille-lahtopasseja-ihmisoikeusneuvostostaan/7596640#gs.blqqgc

Mikä näitä kolmea Cabarellosta yhdistää…”jatkuva irisanominen” joka päivä pitää saada ukkoo ja akkoo ovesta pihalle kun milloin ei naama miellytä, milloin on liian nopea tai liian hidas tai milloin yrittää tehdä niitä töitään ilman näiden kouhojen toimintaa.

Semmottii…

2 Replies to “Tämähän on kuin Kokkareiden agendaa,, Putin: ”kaikki vastustajat pitää erottaa välittömästi””

  1. Virkamiesten on toeteltava poliittista johtoa tai väistettävä.

    Venäjä on kuitenkin monipuolipuoluevaltio yhden hallitsevasta asemasta huolimtta, jossa esimerkiksi tasavalloissa ja isoissa kaupungeissa voi olla hyvinkin erivärinen valta kuin liittovaltiossa. Moni keskeisinkin poliittinen vaikuttaja, mm. edesmennyt Nemtsov on pannut pääpainon tasavallan- tai kunnallispolitiikalle (koska siellä heillä on ollut todellinen mahdollisuus päästä valtaan). Tasavaltoja ja suurkaupunkeja on ollut ja on edelleenkin ainakin kommunistien ja zhirinovskilaisten johdossa.

  2. Neukkulassa sama asia hoidettiin sujuvasti lähettämällä eri mieltä olevat Siperiaan tai vankilaan.

Kommentoi