Tässä hyvä kaavio kustannusluvuista, mikä maksaa minkäkin verran…

Siitä on hyvä katsoa mikä se oikeasti meidän suomalaisten verorahoja syö, varsinainen syöppö ei ole yllätys mutta siihen ei saa koskea koska niin moni tekee sillä itselleen bisnestä..

Tässä vielä muistinvirkistystä viime vaalien alla lupauksista jotka rikottiin parin päivän päästä vaalien jälkeen, mieti ketä äänestät kevään vaaleissa ettei sama virhe toistu taas…

 

Jaa käyttäen:


14 Replies to “Tässä hyvä kaavio kustannusluvuista, mikä maksaa minkäkin verran…”

 1. On kumma jos noita lukuja katsomalla ei äänestäjä tajua minne ja kuka meidän rahat syö…

 2. Jos tosiaan on noin kun mollukat esittävät alkaisin katsella perussuomalaisuutta suopeammin jos eivät olisi niin yksisilmäisen EU vastaisia.

  Markon kuvaelma olisi ollut raflaavampi kun olisi malttanut jättää nuo satoihin kertoihin läpihaukutut koulutsleikkauskuvat pois, eli keskittynyt oleelliseen, kokokuvaan.

  1. Kuten huomaat palluroissa on myös tuo koulutusleikkaus… Siksi muistin virkistämiseksi on myös kuvat herroista jotka lupasi vallan muuta kuin toteutti, äänestäjinä… ei mennä enää samaan vipuun näiden kanssa.

   Sinäänsä minusta nuo pallurat laittaa mittakaavaan asiat.

   Perussuomalaiset ottaisi tuosta isosta pallurasta melkein kaiken pois koska se ei palvele suomalaisten asiaa, siitä voidaan jakaa noille pikku palluroille ja avot, ei ongelmia, raha riittää vallan mainiosti.

 3. Entä tulot ja hyödyt. Typerä tarkoitushakuinen avaus taas kerran. Ehdotan, että Marko perustaa vitsipalstan sarjakuvineen, siinä hän on hyvä muusta nyt niin väliä.

  1. karjalainen on uskottu Monikansallisen Kokoomuksen äänimies, onneksi Suomessa on vielä puheenvapaus vaikka te yritätte sitäkin viedä kansalaisilta pois vihapuhe lakienne kanssa, ei jatkoon.

  2. Esitäpä Karjalainen nyt sitten perusteellinen selvitys elintasoturistien 2,6 miljardin kustannuksista saatavat hyödyt sen sijaan, että vain räksytät.

 4. Tuo 2,6 miljardia on hieman, sanoisinko luovasti poimittu luku. Uskottavuudeltaan samaa tasoa kun brexitöörien väitteet siitä paljonko brittilä säästää rahaa kovalla erolla.

  Semmoinen ”humanitaarinen maahanmuutto 1,0 mrd” voisi olla aika lähellä totuutta ja siitä voisi leikata kyllä aika ison siivun humaanimpaan käyttöön.

  1. Se haittamaahanmuuton osuus lieveilmiöineen ja niistä koituneina kustannuksineen on hyvinkin vielä enemmän kuin mikä luku tuossa on…

   Tässä jokatapauksessa yksinkertaisesti suhteet ja summat mihinkä ne veronmaksajien rahat hupenee. Ilman 2015 avoimien ovien päivää Suomeen ei olisi tuota isoa palluraa juuri lainkaan…mietitäänpä tämä näin päin.

 5. Marko, en sano että olet väärässä, mutta en myöskään hyväksy oikeaksi ilman asianmukaista lähdettä. Tästä on aivan liikaa heittoja ilmoilla ja jos johonkin asiaan maahanmuuttokritiikin pitäisi opettaa, se on mediakritiikki. Ei pidä uskoa heitettyjä lukuja sokeasti.

  1. Kyuu, niimpä. Meille kansalaisille kun ei tarkkoja lukuja anneta, saadaan näin ollen kuva että sitä rahaa tuohon touhuun tehdään kuin kopiokoneella, kukaan ei kyseenalaista tälläistä toimintaa, mutta jos miljoona pitäisi saada vaikka nuorten itsmurhien ehkäisyyn siitä käydään eduskunnassa puheita ja se voidaan torpata milloin vaan, miljardeja haittamahanmuuttoon ja kukaan ei edes kysele asiaa..

   Ymmrrät varmaan pointin tähän asiaan..

 6. Nämä maahamme tulleiden aiheuttamat kustannukset (ja hyödyt) ovat äkkinäiselle asioihin vihkiintymättömille omituinen selittämätön musta aukko, samoin kuin veroparatiiseihin virtaavat rahat. Kiivaita mielipiteitä, lukkiintuneita asenteita ja vaateita yksinkertaisiin ratkaisuihin kuin entinen putkimies ”tuosta poikki ja jenka päähän”, eli onko mahdollista että yksinkertaisia rattkaisuja olisi olemassa. Kulunut vertaus mutta niin uskon olevan että Impivaaraan ei ole paluuta.

 7. Nii, noista leikkauksista. Kun eduskunnassa on 200 päättäjää ja touhu on moista niin ketä pitäisi osoitella sormella ??
  Mun näkemys on että eduskunta on epäonnistunut tehtävässään.
  Huomaa 200 päättäjää.
  Toki jos on mielenkiintoa niin ainahan sieltä voi poimia jonkun naaman erikseen esille.

  Eduskunta säätää Suomessa kaikki lait ja päättää valtion talousarviosta. Eduskunta myös valitsee pääministerin ja valvoo hallituksen toimintaa. Lisäksi eduskunta hyväksyy tärkeimmät Suomea sitovat kansainväliset sopimukset ja vaikuttaa Euroopan unionin asioihin.
  ( https://www.eduskunta.fi/FI/tietoaeduskunnasta/Sivut/default.aspx )

  Eli eduskunnan oman ilmoituksen mukaan se on mokannut oikein kunnolla.

 8. Jos puhutaan paikoista mistä miljarditason rahoja olisi otettavissa, kyllä maahanmuuton sotkut ovat yksi niistä paikoista. Huonot tietojärjestelmät ovat toinen, säätiöiden verovapaudet, tehottomat yritystuet, kaksikielisyys. Siinä paikkoja joista rahaa saisi aiheuttamatta vahinkoa kansalaisten hyvinvoinnille.

  Päättäjien hyvinvointi sen sijaan kärsisi.

Kommentoi