Vai sieltä se ryssä nyt Suomea ja Ruotsia vastaan hyökkää sanoo Miikhaili

Kuvahaun tulos haulle saakashvili

Otetaanpa ensin happea, Mikheil Saakasvhili on sata varma että kun Putinilla ei ole mitään tekemistä ja sen suosio tippuu niin sieltä se ryssä tulee Ruotsia ja Suomea kohti kesken aseidensa kehittelyn (tulossa kasa uusia ihmeaseita kuin Natsi-Saksassa konsanaan)

Ex-presidentti: Venäjän seuraava kohde on Suomi tai Ruotsi

”Venäjän todennäköisin kohde lähitulevaisuudessa on joko Suomi tai Ruotsi, arvioi Georgian entinen presidentti Mikheil Saakashvili.

– Vaikka Suomi ja Ruotsi ovat EU-jäseniä, ne eivät ole Nato-maita. Hyökkäämällä Natoon kuulumattomaan maahan, presidentti Vladimir Putin ei ota riskiä 5. artiklan mukaisesta vastauksesta, Saakashvili toteaa uutissivusto foreignpolicyn julkaisemassa mielipidekirjoituksessa.”

En sulje pois tämän heebon ajatuksia joka asuu nykyään turvallisesti hameen emäntänsä hameen alla Hollannissa ja voi sieltä räksyttää, mutta realiteetti on se jos ryssä tulisi nyt kesken ”ihme aseidensa valmistumista” niin se olisi itsemurha, mutta, ei tässä muuta, hyvää päivän jatkoa vaan ja semmottii…

Todellisuus on että Venäjä voi  hyvinkin tulla mutta ei nyt…

Jaa käyttäen:


3 Replies to “Vai sieltä se ryssä nyt Suomea ja Ruotsia vastaan hyökkää sanoo Miikhaili”

 1. Aluksi uskoin että tämä äijä oli ok mies, sitten se vaihtoi kansalaisuutta kuin meikä alushousujaan, nyt se georgialainen on kai naisesensa helmoissa hollantilainen sitä ennen oli kai ukrainalainen, isänmaallisuus on samaa luokkaa kuin täällä eräillä jotka arvostaa enemmän vierasta valtiota kuin omaansa, kuka tälläisiin luottaa…?

 2. Saakashvilin aikana Stalin-kultti oli Georgiassa voimissaan. Seikkailijan luonteen omaavana äijä ärsytteli Venäjää.

  10 vuotta sitten.

  https://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/a/200808098079560

  ”Georgian presidentti Mihail Saakasvili lähti kauniisti sanottuna harkitsemattomasti sulattamaan Etelä-Ossetian jäätynyttä konfliktia asevoimin. Venäjä reagoi kuitenkin rajusti liioitellen. Sen pommit osuivat muun muassa lähelle Tbilisin kansainvälistä lentokenttää juuri, kun Alexander Stubb oli saapumassa sinne Etyjin edustajana.”

  Saakashvili itse olisi vissiin jo Putinin housuissa höökinyt Suomeen.

 3. Erikoista tässä on se että henkilö kommentoi asiaa ”vaimonsa selän takaa”, olisi eriasia jos tämä vaikuttaisi omassa maassaan…

Kommentoi