Vappusatanen… ūü§£

Se vanha satanen ja Vappu ūü§£ūü§£ūü§£

Eik√§ se taide ole my√∂sk√§√§n unohtanut t√§t√§ Vappua ūü§£ūü§£ūü§£

Koen suurta nautintoa, en tied√§ miksi, mutta koska viime hallitus oli paska ja nykyinen on umpipaska, jotenkin niin hassu olo koko t√§st√§ meiningist√§ ūü§£

Jaa käyttäen:


20 Replies to “Vappusatanen… ūü§£”

 1. Vitsin tosi on ett√§ Vappusatanen on vanha markan ajan satanen, k√§teen n 19‚ā¨.

 2. Kumpi on suurempi paska? Pika-analyysin perusteella Sipilän hallitus oli suurempi paska, se kun aikaan sai mm. paskalain, jolla itse pääpaska ansaitsi miljoonia. Mutta Rinne ehtii vielä tehdä paljon paskamaisia päätöksiä, jos hallitus pysyy pystyssä. Nyt näyttää, että ei pysy.

 3. Talousjätevesien käsittelystä haja-asutusalueilla säädettiin alun perin asetuksella vuonna 2004 ympäristöministeri Jan-Erik Enestam (r) johdolla. Asetuksen takia haukkuja ovat saaneet useat ympäristöministerit, erityisesti Paula Lehtomäki (kesk).

  Vuonna 2011 säädöksiä kohtuullistettiin. Ville Niinistön (vihr.) ministerikaudella eduskunta hyväksyi uuden ympäristönsuojelulain 2014. Vuonna 2015 asetukseen sisältynyttä siirtymäaikaa jatkettiin kahdella vuodella ennen vuotta 2004 rakennetuille kiinteistöille, joiden jätevesijärjestelmä vaatii remonttia.

  Syyskuussa hallitus toi maatalous- ja ympäristöministeri Kimmo Tiilikaisen (kesk) johdolla uudistuksen eduskuntaan.

  Uudessa laissa on muutettu vuoden 2014 ympäristönsuojelulain lukua 16 hajavesisäännösten osalta. Asetustasolla kyse on uudesta, vuoden 2011 asetuksen kumoavasta säädöksestä.

  Asetus sisältää muun muassa täsmennyksiä talousjätevesijärjestelmien suunnitelmiin, selvityksiin ja käyttö- ja huolto-ohjeisiin. Laissa puolestaan keskeistä on aluejako, joka antaa osalle asukkaista oikeuden lykätä puhdistusjärjestelmän tehostamisen muiden remonttien yhteyteen.

  https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000005154657.html

  1. Jan-Erik Enestam (s. 12. maaliskuuta 1947 V√§stanfj√§rd) on entinen Ruotsalaisen kansanpuolueen puheenjohtaja (1998‚Äď2006) ja ministeri. H√§n toimi Pohjoismaiden neuvoston p√§√§sihteerin√§ vuosina 2007‚Äď2013.

   Enestam toimi kansanedustajana vuosina 1991‚Äď2007 ja ministerin√§ useissa hallituksissa. H√§n on toiminut puolustusministerin√§ Ahon hallituksessa (1995) vastaten lis√§ksi tasa-arvoasioista sosiaali- ja terveysministeri√∂ss√§, sis√§ministerin√§ Lipposen I hallituksessa (1995‚Äď1999), puolustusministerin√§ Lipposen II hallituksessa (1999‚Äď2003) vastaten lis√§ksi pohjoismaisen yhteisty√∂n ja l√§hialueyhteisty√∂n asioista ulkoasiainministeri√∂ss√§ sek√§ ymp√§rist√∂ministerin√§ J√§√§tteenm√§en ja Vanhasen I hallituksessa vastaten lis√§ksi pohjoismaisen yhteisty√∂n sihteerist√∂lle kuuluvista asioista ulkoasiainministeri√∂ss√§. Ministerip√§ivi√§ Enestamille on kertynyt 4 382.

   Toukokuussa 2015 tasavallan presidentti Sauli Niinistö myönsi Enestamille ministerin arvonimen.

 4. Tulee ne uudet valit tosinn neljän vuoden pästä vasta terv tepivaari

 5. Tule ne uudet vaalit tosin vasta neljän päästä vasta terv tepivaari

 6. Tulee ne uudet vaalit mutta vasta neljän vuoden päästä terv tepivaari

 7. Uudet vaalit halutaan koska halutaan että persut sanelee uuden ja seuraavan hallitusohjelman.

 8. Sellasia ennen aikasia vaaleja ei tule vaalit tulee olemaan neljän vuoden päässä ja vaikka perussuomalaiset voittas vaalit silloin niin kuka lähtee sen kanssa hallitukseen
  Ei taida lähteä kukaan että eipä siellä ole kun n 20 % hallitus joka ei istu kun yhden päivän terv tepivaari

 9. No se luottamus on perusuomalaisiin aika lailla nolla tasolla muilla puolueilla ei siitä tarvitse mennä kabinetti tasolle terv tepivaari

  1. Eli siellä kabinetissa on porukalla päätetty ohittaa demokratia ja siirtyä harvainvaltaan ??

 10. Niinkö luulet no minkäs luuloilleen voi mutta todellisuuteen ei sellasia ole päätetty missään kukaan vaan ei halua persuja hallitus kaverikseen terv tepivaari

 11. Odotetaan nyt hetki!
  Suomessa ei kohta en√§√§ tarvita mit√§√§n omaa hallitusta, koska eu:n liittovaltion hallitus sanelee kaiken! ūüôĀ

 12. Onkohan sdp:ssä enemmänkin edustajia, joiden sanaan ei voi luottaa?
  *
  https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/92318724-0883-4f5f-bb76-16b104acd646
  22.7.2019

  Kansanedustaja Hussein al-Taee ilmoitti vääriä tietoja koulutukseensa liittyen Рväitti suorittaneensa kaksi yliopistotutkintoa Puolassa

  ltalehden selvityksen perusteella SDP:n kansanedustaja Hussein al-Taee on ilmoittanut vääriä tietoja koulutukseensa liittyen.

  1. Hussein on huomannut kuten muut toverinsa kyseisistä maista jotta täällä voi kusettaa huolella ilman seuraamuksia, vaikka jäi kiinni niin ei siitä mitään seuraa jotta valehtelee koulutuksensakin.

Kommentoi