Vasemmisto ja ”työllistävä vaikutus”…

Li Anderson ja avustajat…. kun ministerillä on viisi avustajaa… mihin tarvitaan koko ministeriä… 🤣🤣🤣

Kallista on poijjaat, kallista…

Li Anderssonille viisi erityisavustajaa

Jaa käyttäen:


11 Replies to “Vasemmisto ja ”työllistävä vaikutus”…”

 1. Toiset tekevät esityön ja ministeri päättää allekirj. Poliittinen työllistävä vaikutus, eiku kansakunta odottaa kalliita työntuloksia.

  Ai, niin nuo suhdanteet maailmalla vaihtelee että heijastumia kairojen majoille.

  1. Onhan tämä ihan pelle meininkiä, edellinen hallitus meni ”sulle mulle, mulle sulle, kokkareet ja kepulit teki lehmän kauppoja”, nyt ”työllistetään sakkia… ilman päämäärää, eli näitä näille ennestään tuttuja on nyt avustajina…”

 2. On aivan päivänselvää se, kun sosiaalipopulistit, yhdessä kepulien kanssa pääsevät valtaan niin odotettavissa on kavereille hyväpalkkaisia tehtäviä.

  Tämän lisäksi erityisesti sosiaalipopulisteille tyypillisiä verojen korotuksia, julkisen sektorin paisuttamista ja tulonsiirtojen kasvattamista.

  Talouspolitiikassa pääministeri Rinne esitti, että hallitus noudattaa viimeisimpiä(uusimpia) talousoppeja, mutta ehkä jotain kertoo se, että linja vaikuttaa kovin tutulta vuodelta 1936.

  Ehkä tämä kuvaa sosiaalipopulistien ja heitä äänestäneiden ajassa elämistä, onhan SDP suurin eläkeläispuolue, mitään järkevää perustetta siihen, että miksi näin on, en kyllä keksi, mutta niin se vain on.

 3. Vähän aiheesta sivuun, mutta on pakko mainita se huvittavuus, joka syntyy kun mediassa laajalti vuodesta toiseen isoilla otsikoilla puhutaan PerusSuomalaisten äärioikeistolaisuudesta, mutta samaan opetusministeriö miehitetään äärivasemmistolaisilla, terroristijärjestö antifan symppaajilla, eikä mediassa yksikään poliittinen toimittaja huolestu.

 4. Sen verran vielä minäkin hiukka lisään jotta SDP on suurin eläkeläispuolue,niin tällä hallituskaudella pitäisi sen jossain näkyä Rinteen johdolla ”vappusatasen” luvatussa maassa.
  Tästä ”äärioikeistosta” tai miksei ”äärivasemmistosta-kin”…nyt vain oikean käden kautta sen verran huikkaan kun PS puolue kertoo asiat suoraan peittelemättä hyvinkin särmikkäästi,niin ehkä se selittää nuo ”äärilaidat”.

  Mutta myönnettäkööt myös peittelemättä että tietyt tahot/-henkilöineen ovat kyllä käyttäneet ”sotisoppaista kielen ja sanaston käyttöä” – jopa tutkintaan saakka. Asioilla että kielenkäytöllä on niin puolensa ja puolensa.

  1. Kyllä Kokkareet ja Kepulit on osannut myös hyötyä valtion rahoista. Jokainen näistä ajaa omaa etuaan.

 5. Se avustajien nimilista on pikkusen verran jäätävää katsottavaa. Sieltä päästään lyhyttä matkaa laajamittaiseen väkivaltaan, terroriin, järjestäytyneeseen huumerikollisuuteen – kaikki se kiva mitä tästä maasta onkin puuttunut.

  1. Jep, koska vapaat vaalit, toista se on Venäjällä…. eikä Yhdysvalloissa ole sen avoisempaa. Suomessa vähemmistö puolue saa rellestää ja sama paska jatkuu seuraavassa hallituksessa kun tämä kaatuu.

 6. On tosi huvittavaa nähdä, mitä tämän riitaisian pukariporukan loppuarvosanaksi tulee nykyisen hallituksen tuloksista. Porvarihallitus teilattiin, ja nyt sitten on tämä kansanrintama, eikä sekään oikein tunnu maistuvan. PS taas ei osaa tehdä yhteistyötä joten sekin on ulkona tulevista kokoonpanoista, joten mikä olisi se kokoonpano joka maistuisi sotaisille riitapukareille?

 7. Vasemmistoliiton kannalta hyvä juttu, avustajat hoitelevat ministerin tehtäviä ja Li voi keskittyä rakentamaan puolueelleen entistäkin loistavampaa tulevaisuutta.

Kommentoi