Yhä useampi aktiivi reserviläinen on perussuomalainen

Perussuomalaisten maanpuolustustahto näkyy hyvin myös aktiivisessa reserviläistoiminnassa, kertausharjoituksissa, paikallisjoukoissa ja MAAKK toiminnassa. Tunnen heitä oikeastaan aika paljon ja monasti heidän tehtävä on monesti ollut kouluttajan/ johtajan roolissa. Tämä kertoo siitä positiivisesta asenteesta omaa maata ja sen puolustamista kohtaan. Hyvä näin.

Tuli vain mieleen kun kokousteltiin tuossa ja seuraavana päivänä olin muutenkin yhteydessä mm eduskuntavaalien alla olevaan aktiivi reserviläiseen joka kuuluu Perussuomalaisiin.

Kunnia isänmaa!

Jaa käyttäen:


9 Replies to “Yhä useampi aktiivi reserviläinen on perussuomalainen”

  1. Suomen vahvuus on aktiivinen toiminta ja vapaaehtoisuus oman maan puolustamisen puolesta, edelleen tarvitaan lisää käsiä mm harjoituksien ylläpitoon ja huoltoon VEH harjoituksissa, moni VEH harjoitus on korvannut pysyvästi kovat krt harjoitukset koska raha… sitä ei ole… mm Sote vänkäilyyn paloi n 700 000 000€ ja sekin on poissa mm MAANPUOLUSTUKSESTA. Miettikääpä näin.

    1. Onneksi eivät tarvitse kaiken tietävää, kaiken osaavaa ja itseään muita parempana pitävää päällepäsmäriäsi sotkemaan asiaa.

  2. Todellisuus on siellä kentällä, harjoituksissa, tulevaisuus on nuorien ja nyt perussuomalaisten agenda on ainut oikea isänmaallinen agenda Suomessa.

Kommentoi