A-Talk tänään.

Illan A-Talk vaikuttaa etukäteen sekä aihealueen, että osallistujien osalta varsin mielenkiintoiselta.

Aiheena ”Laittavatko oikeistopopulistit Euroopan valtapelin uusiksi”, eli lähtöasenne on jo selvillä.

Osallistujina Sampo Terho, Terhon pahin painajainen, entinen paras ystävä Jussi Halla-aho, Aura Salla (Kok) ja ei kertaakaan elämänsä aikana  väärässä ollut, päällehuutajien aivan ehdotonta eliittiä edustava Miapetra Kumpula-Natri.

Politiikanpenkkiurheilijalle tämä on ihan ”must” katsottava.

Jaa käyttäen:


21 Replies to “A-Talk tänään.”

  1. Eittämättä pätevä, jopa erittäin pätevä syy. Ei muuta kuin suloisia sointuja ja notkeita nuotteja.

   Juutuubista olen soitantaasi kuunnellut ja katsellut useita kertoja.

   Hattu päästä ja iso käsi, ehkä joskus sattuu niin, että pääsen livenä kuulemaan.

 1. EU menettää uskottavuuden kun puhutaan ilmastonmuutoksesta. Ihmisiä kiinnostaa talous ja turvallisuus paljon enemmän.

 2. Ihan näin äkkiseltään,paikalla oli kolme huutajaa, joku toimittelijan tapainen ja yksi keskustelija.

  Aura Salla, kuka ikinä hän onkaan, edusti kyllä juuri sitä samaa Li Andersson, Sanna Marin, Emma Kari jne. puhun taukoamatta, sanomatta mitään linjaa, jota ei vaan jaksa kuunnella, varsinkin kun esittämänsä puheet eivät kohtaa edustamaansa todellisuutta edes vahingossa.

  1. Juurikin näin. Taisi tämä Salla olla Li Andersonin salainen sisko… kunnon kaakatusta tuli.

  2. Voiko ihmistä pahemmin solvata kun rinnastamalla Li Anderssoniin ja Emma Kariin?

 3. Niin,voisiko olettaa että eurooppa on populistisessa tilassa/-tilanteessa,vaiko jotain vakavempaa taustalla,jossa globalisuuskin näyttelee suurta osaa maailmanlaajuisesti !

  Fakta voi olla kuivaa mutta asiallista mutta miten lienee fiktiivisuuden laita,jota yritetään selittää parhain päin kuitenkin tietäen ” että käärme on paratiisissa”.

  Totta – talous,turvallisuus yhdistettynä taakanjaolla oikeilla mittasuhteilla ovat Sitä EU;n ydintä_ kansallismielisyyttä unohtamatta !

  1. Halla-Aholla oli välillä jännät ilmeet kun nämä kolme muuta huuteli keskenään. Ainut joka puhui rauhallisesti oli Halla-Aho, kiitos siitä.

  1. Tuskin… nämä muut oli ottaneet kiihdyttävää. Varsinkin SDP:n ja Kokoomuksen femakot, siinä olisi kunnon pirttihirmuja. Yhtä helevetin huutoäänestystä näillä naisilla sekä Turha Terholla.

 4. Eipä tuo ohjelma esittänyt yhtään mitään uutta, no toi se tuntemattoman toimittajan. Siinä Ylellä onkin tekemistä, että löytää uusia suupaltteja.

 5. Olen ottanut tavakseni seurata näitä Ylen ”keskusteluja” kaukosäädin kädessäni. Kun suunsa avaavat nämä kimittävät ja kailottavat ämmät, kuten eilen, niin painan nappulaa kaaukosäätimessä, jolla ääni vaikenee. Näillä ämmillä, kun yleeensä ei ole mitään rakentavaa sanottavaa, he vain toistelevat oppimiaan fraaseja ja korostavat omaa tärkeyttään.

  Luoja meitä varjelkoon siitä, että ei vaan tästä Kokoomuksen Li Anderssonista tulee puolustusvoimien ylipäällikköä joskus.

 6. Minä kuuntelin toisessa huoneessa musiikkia ja kuulin jotakin epämääräistä matalaäänistä mörinää, lienee ollut oh-allah, jota ruutujen ääressä pää lattiassa kumarreltiin.

 7. Olihan tuon keskustelun ylivoimainen.. rauhallinen voittaja Halla-Aho. Muut tuskaili.

Kommentoi