Älä ruoki trollia.

Verkkotrollit, nuot usein patologista narsismia potevat osallistujat pyrkivät ohjaamaaan keskustelua haluamaansa suuntaan mahdollisimman provokatiivisilla kirjoituksillaan, mutta on hyvä muistaa se, että mainittujen kirjoitukset kertovat ennen kaikkea heidän omasta pahasta olostaan, eivätkä suinkaan kirjoituksissaan esille nostetuista kohteista.

Ja kaikille osallistuville trolleille suosittelen Uuden Suomen puheenvuoroa. Siellä trolleilu kukoistaa ja voi hyvin, jopa niin hyvin, että ansioituneimmat trollit ovat listattuja arvojärjestykseen, jotta palvelujen tarjoajat omaisivat tasavertaiset mahdollisuudet kiinnittää pätevän trollin omalle alustalleen.

Jaa käyttäen:


8 Replies to “Älä ruoki trollia.”

  1. Varmaan jäisi paljon ”saastaa kirjoittamatta netissä”, jos pitäisi ihan oikeesti kirjoittaa omalla nimellä. Todistetusti !

    Mika – 😉 en Sinua tarkoita : Vaan yleensä !

  2. Kyllähän se trollien tarvitsema tila jää näillekin palstoille väkisinkin. Muutama trolliksi todettu kirjoittaja on ajoittain täälläkin, ei ole ylivaltaa saanut missään vaiheessa kuitekaan, eikä saa toivottavasti tulevaisuudessakaan.

Kommentoi