Brysselin nuiva erakko.

YLE:n tuottamaa persupropagandaa Jussi  Halla-ahosta, mutta kannattaa ehkä vilkaista ja ellei muuten niin siksi, että loppujen lopuksi Halla-ahokin on vain ihminen.

 

Jaa käyttäen:


22 Replies to “Brysselin nuiva erakko.”

 1. Leikkimielinen, mutta samalla osavakava kysymys elonytimestä, kenen eduskuntapuoleen puheenjohtajan kanssa lähtisit mieluiten pilkille ja miksi ?

 2. Totta kai Liin kanssa. Kaunis houkutteleva nainen, jonka kanssa ei puheenvuoroja jaeta, koska niitä on vain Liillä. Nuiva saa jäädä edelleen nuivaksi.

 3. Ylelle nuiva on liian älykäs, hillitty, hyvin käyttäytyvä ja taitava sekä osaava, jonka kanssa ylen toimittajat eivät pärjää. Siksi Yle turvautuu loan heittoon.

 4. ”Mitä älyä sosiaalisesti täysin lahjaton laji edustaa. Kai hänellä on jotain tutkija-tiedemiesälyä, mutta siihen se sitten loppuukin.”

  ————————–

  Hyvä Juhani, tässä tukiryhmältäsi asiaa valaiseva tiedote:

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Introvertti_ja_ekstrovertti

  ”Aivotutkimuksissa on havaittu, että introvertti–ekstrovertti-jatkumo perustuu biologiaan. Ihmisaivoista löytyy fysiologisia vastaavuuksia eri persoonallisuuden ominaisuuksille ja vaihtelevalle toiminnalle.[1]

  Introverttien aivojen otsalohkon kuorella on voimakkaampaa sähköistä toimintaa kuin ekstroverteilla. Alueelle sijoittuvat oppiminen, päätöksenteko, muisti ja ongelmanratkaisu.[1]

  Introverttien ja ekstroverttien aivoissa veri virtaa eri reittejä. Introverteilla ärsykkeet joutuvat kulkemaan pidemmän matkan aivojen hermoradoissa kuin ekstroverteilla.[1]

  Introverteillä on korkeammat asetyylikoliinipitoisuudet kun taas ekstroverteilla on havaittu korkeammat aktiivisuudet dopamiinin kulkureiteillä. Asetyylikoliini on välittäjäaine, joka vaikuttaa keskittymiseen, muistiin ja oppimiseen. Dopamiini sen sijaan yllyttää liikkeelle, tekee uteliaaksi, vaihtelunhaluiseksi ja saa kaipaamaan palkkioita. Välittäjäaineiden pitoisuuden erot vaikuttavat siihen, että introvertteja luonnehtii turvallisuushakuisuus, harkitsevuus ja riistiriitojen välttely, ja ekstrovertteja palkitsemisen tarve, ilo, into, kiihkeys ja riskinotto. Jos ekstrovertit eivät saa ulkoisia ärsykkeitä, he kärsivät dopamiinivajeesta ja pitkästyvät.[1]

  Introvertteja ohjaa parasympaattisen hermoston toiminta ja ekstrovertteja sympaattisen hermoston toiminta. Parasympaattinen hermosto huolehtii levosta, elpymisestä ja kehon hoivasta, ja se rauhoittaa sydämen sykettä ja vahvistaa ruoansulatusta. Sympaattinen hermosto vastaa suorituksista kuten kehon puolustautumisesta, pakenemisesta ja ponnistuksista.”

  1. ”introvertteja luonnehtii turvallisuushakuisuus, harkitsevuus ja riistiriitojen välttely, ja ekstrovertteja palkitsemisen tarve, ilo, into, kiihkeys ja riskinotto. Jos ekstrovertit eivät saa ulkoisia ärsykkeitä, he kärsivät dopamiinivajeesta ja pitkästyvät.”

   Jussi haluaa turvallisen maan omille lapsilleen ja koko kansalle, eikä hän nauti kulttuurien yhteentörmäämisistä.

   Extroverttipoliitikot haluavat säpinää kaduille ja ottavat riskejä, jotta eivät pitkistyisi.

 5. Olettaisin, että Suomen presidenteistä olivat introverttejä:

  – perustuslain ja yhteiskuntarauhan rakentaja Ståhlberg
  – Koivisto
  – ei Niinistökään mikään bilettäjä liene

  1. ”Miten nuo edelliset tuohon nuivaan liittyvät ? He olivat rakentajia eivät hajottajia.”

   Myös Ståhlberg oli itsenäisyysmiehiä ja kannatti passiivista vastarintaa Venäjän integraatiopyrkimyksiä vastaan. Ståhlberg halusi hajoittaa myös Lapuan liikkeen, joka vaaransi yhteiskuntarauhaa.

 6. ”Miten nuo edelliset tuohon nuivaan liittyvät ? He olivat rakentajia eivät hajottajia.”
  —————————-
  Ei kysyvä tieltä eksy.

  Ainakin Ståhlberg oli asteikollasi sosiaalisesti lahjaton, koska oli merkittävissä määrin introvertti.

  Extroverttejä presidenteistämme olivat mielestäni Svinhufvud, Mannerheim, Paasikivi, Kekkonen, Ahtisaari ja Halonen. Ottivat mielellään riskejä.

 7. Mikähän tuo Jussi on, kun ei tunnu oikein sopivan extrovertti introvertistä puhumattakaan?

 8. Voihan Halla-ahoa kuvailla introvertiksi tai sosiaalisesti lahjattomaksi ja kieltämättä sellainen kuva saattaa hänestä muodostua, mutta ei se kyllä paikkaansa pidä.

  Tyhjän naurajaa ja päällehuutajaa hänestä ei saa, mutta kyllä sujuvasti keskustelee kenen tahansa kanssa turuilla ja toreilla.

  Tuli muutoin käytyä pilkillä ja jos puheenjohtajaseuran olisi saanut valita niin Sari Essayahin kanssa saattaisi olla paljonkin keskusteltavaa.

Kommentoi