Harvinainen tilanne-susi väistää koiraa.

En helpolla uskoisi, ellen videolta näkisi:

https://www.iltalehti.fi/iltv-lukijan-videot/a/895e64e4-8592-4ebd-9214-36ccce625950

Ei välttämättä kovin usein kohtaaminen pääty tällä tavalla, tai mistä sen tietää, kun pantakameroita ei nyt joka koiralla ole matkassa.

Jaa käyttäen:


5 Replies to “Harvinainen tilanne-susi väistää koiraa.”

 1. Juu ja näin tapahtuu muutenkin yleensä… susikammo on naurettavaa. Viimeksi 1800-luvulla susi on tappanut ihmisen Suomessa. Olen itsekin törmännyt metsissä susiin, ei aiheuttanut mitään ongelmia puolin ja toisin.

 2. Susi,karhu kuin käärme_ ne pelottavat kuin harkitsevat ”tappajat peloitteluineen” entisvanhaan mutta niitä pahemmat ovat kuitenkin – ihmiskunta.

  No,ei edm.tietenkään toivottuja ole pihapiiriin että sen verran pitää olla itsesuojeluvaistoa.

 3. Kyllähän susia ja koiria on moneen junaan, että näinkin voi käydä.

  Mutta minulla on sutta kohtaan lähinnä kunnioitusta – ja susipaniikkia kohtaan lähinnä myötähäpeää.

 4. Ei näin varmaan yleensä käy, niin monta koiraa on suden suuhun päätynyt. Sudet ja karhut kuuluvat kyllä luontoon, mutta eivät ihmisten pihoille tai lammastarhoihin.

 5. Luonnonvarakeskuksen tutkimusmestari Seppo Ronkaisen mukaan susien ja koirien vastaavat kohtaamiset ovat yleistä luuloa yleisempiä. Yhteisiä leikkejä metsissä harrastetaan, mutta silti tulee muistaa, että susi on villieläin.

  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/uhkasivatko-sudet-tappaa-paikalle-tulleen-riku-koiran-kokenut-susitutkija-arvioi-karvat-nostattavan-kohtaamisen-koira-menee-liian-lahelle-katso-itse-videolta-mita-elainten-valilla-tapahtui/7619882#gs.f6l5w8

Kommentoi