Koihmisen pohdintaa koihmisista.

Koihminen = koiraihminen= koirista pitävä ja koiran omistava henkilö.

Toivottavasti edellinen selventää mistä otsikossa ja avauksessa on kysymys.

Minä olen koihminen, olen aina ollut ja tulen aina olemaan, mutta samaan aikaan haluan ojentaa muita koihmisia, varsinkin näin kevään kynnyksellä kun lumet sulavat.

Elän pienessä kylässä, saaressa johon johtaa siltatyömaan seurauksena ensikuusta alkaen ainoastaan yksi kaista ja siitä huolimatta täälläkin on koihmisia, jotka eivät koe tarpeelliseksi korjata kavereidensa jätöksiä.

Siis ihan v****n oikeesti se lumi sulaa, jonka olit potkinut piilottaaksesi kaverisi jättämän kasan ja samalla oma tyhmyytesi leimaa muita, itseäsi notkeampia koihmisia, jotka vielä taittuvat korjaamaan kaverinsa jätökset ja viemään ne roskiin.

Ja kaikille niille koihmisille, jotka olette integroituneet mobiililaitteisiinne, niin jättäkää ne v***n härpäkkeet kotiinne ja olkaa kaverinne kanssa samalla lenkillä tai vaihtoehtoisesti hankkikaa koiraa esittävä patsas tai korkeintaan robottikoira.

Jaa käyttäen:


4 Replies to “Koihmisen pohdintaa koihmisista.”

 1. Kyllä niitä koi ihmisiä ovat nekin joilla ei ole enää koiraa sihen on monia syitä itselläni on ikä en ota enää omaa kun aika jättää kaverista .
  Jolle ei helpolla löydy seuraajaa sen verran kiltti ja uskollinen on tuo plikka ollut ei minusta silti tule koin vihaaja vaikka en enää ota uutta, sanotaan näin aikansa kutakin terv tepivaari

 2. Eipä ole koiravessoja. Osalla koiran taluttajilla on jätöspussi ja se kuuluisi automaattisesti liittyä vaikkapa koiran pantaan. Koiran ottajalle pitäisi olla koirakoulu jossa käytäisiin lävitse vastuut ja velvollisuudet sekä koiran koulutukseen liittyvät asiat.

 3. Samaan sakkiin pitää laskea ne ääliöt, jotka antavat koiriensa sontia ja kusta naapureidensa portinpieliin ja postilaatikoille tai antavat koiriensa juoksennella vapaana, kun ne pitää pitää kiinni.
  Turhien kommenttien välttämiseksi kerron, että en ole koirien vihaaja ja kotonani aikanaan sekä sen jälkeen itselläni on viimeisiä vuosia lukuunottamatta aina ollut yleensä useampi koira.

 4. Juhak valittettavasti monella on tuo vika joko irti taikka sitten ei pidetä mitään eroa aidan tolpalla ja postilaatikolla .
  Tuo vapaana pito on maaseudulla eri juttu kun kaupunkissa en tosin itse pidä edes maaseudulla vapaana aina on niitä jotka ensi potkasee koiraa sitten vasta miettii .
  Oma lukunsa onkin sitten nuot partakoneen terien ja onkenkoukkujen syöttäjät eikä tuo rotanmyrkkykään outoa ole .
  Ja koira ei sitten ole mikään lapsen korvaaja eikä leikkikalukaan sen kun otat sitoudut elään n 3 vuotiaan kanssa n 15 vuotta .
  Koira on mukava mutta kyllä sillä pitää olla myös isäntä joka sanoo rajat siitä koira itse asiassa pitää .
  Ja sellasta isäntää taikka emäntää koira myös kunnioittaa ja sen näkee koiran ilmeestä kun se isäntäänsä katselee . terv tepivaari

Kommentoi