Oulu-riittääkö 2 miljoonaa?

Madaltuneen ilmoituskynnyksen seurauksena Oulusta kuuluu jälleen ikäviä uutisia:

***************

Oulun kaupunki on hakenut valtiolta 2 miljoonan euron tukea tilanteen haltuunottamiseksi, mutta saadaanko tuolla summalla riittävästi kivapuhekoulutusta, sananvastuuvalistusta ja vihapuhevalontaa, vai pitäisikö summa samoin tein tuplata?

 

Jaa käyttäen:


7 Replies to “Oulu-riittääkö 2 miljoonaa?”

 1. Federalistien vyörytys kiihtyy. Käsky on käynyt pyramiidin huipulta. Valvova silmä näkee kaiken. Kaikki keinot ovat luvallisia. Sananvapauden rajoittaminen on tärkeä, kun meitä on paljon toisinajattelijoita, jotka voimme omalla aktiivisuudella jarruttaa liittovaltiokehitystä. ranskalaiset tekee parhaansa, meidänkin pitäisi nyt kevään korvalla lähteä sankoin joukoin kaduille keltaliivit yllä – rauhanomaisesti. Nyt tarvitaan johtajia kaikkialta Suomesta niin, että kaikissa kaupungeissa olisi mielenosoituksia.

  Nyt vaikuttaa siltä, että viimeinen vaihe liittovaltion muodostamiseksi on alkanut.

 2. Huililla kylpylässä, kohta takaisin mutta tässä tämä Oulun case part 4….Hyvin sanottu Jussi Halla-Aholta:

  ”Oulun kaupunginjohtaja Päivi Laajala ties kuinka monennen raiskaustapauksen jälkeen:

  ”Todella ikävä asia taas. Kyllä me olemme totta kai järkyttyneitä ja surullisia siitä, että tällaista on. On tietysti hyvä, että näitä ilmiantoja tulee ja tästä käydään avointa keskustelua, jos tämmöisiä ikäviä tapahtumia on.”

  Laajalan mauttomat lausunnot kielivät kyvyttömyydestä ja haluttomuudesta tehdä mitään. Hänen olisi syytä pohtia ns. johtopäätösten tekemistä.

  Seuraavaksi sisäministeri Mykkänen jyrähtänee, että tällaiset rikokset ovat iljettäviä ja ettei niitä voida sallia Suomessa. Mykkänen saattaa myös toistaa vaatimuksensa, että pitää järjestää lisää kotouttavaa askartelutoimintaa. Joku kokoomuslaisen omistama kotouttamisfirma varmasti myykin sellaista kaupungille mielellään.

  Oululaiset ja muut suomalaiset tietävät, että nämä ovat ikäviä asioita. Sitä ei tarvitse kertoa. Oululaisia ja suomalaisia ei kiinnosta tietää, onko kaupunginjohtaja Laajala järkyttynyt ja surullinen. Heitä kiinnostaa se, että touhu jatkuu entisenlaisena eikä mitään tehdä.”

  HYVÄÄ PÄIVÄÄ. Oksennus kun Oulun Kaupungin johtajan paska juttuja kuuntelee.

  1. Mykkänen (KOK) on ehkä huonoin sisäminsiteri aikoihin… Menee jopa SDP ministereiden hölmöilyjen ohi, ryssä mikä ryssä.

Kommentoi