Perustuslakivaliokunnassa painitaan sote-uudistuksen kimpussa.

En tiedä noudatetaanko kreikkalaisroomalaisen vaiko  vapaapainin sääntöjä, mutta trikoot ovat lujilla ja vääntö molskilla on hurjaa.

Kiire, kiire ja vielä kerran kiire vaikuttaa olevan valiokuntatyöskentelyn käyttövoima, mutta kiireessä riski virhearvioinneille kuin myös virheellisille ratkaisuille kasvaa ja syöksy jalkoihin voikin vaihtua vyörytykseen matolla.

Henkinen taistelu paininsalin ulkopuolella on jo tovin käynyt jopa kuumempana kuin salin sisällä, eikä sanansäilää ole punnituksissa juuri säästelty, pikimminkin päinvastoin.

Jo nyt tiedämme ettei alustavasti sovittu painiaika riittänyt joten mentiin jatkoeriin ja jää nähtäväksi montako niitä tarvitaan, ennen kuin jonkinlainen tulos saadaan aikaan.

Vai saadaanko?

 

 

 

 

 

 

 

Jaa käyttäen:


7 Replies to “Perustuslakivaliokunnassa painitaan sote-uudistuksen kimpussa.”

 1. Niin kyllä sote-esitykseen liittyy paljon vakavia ongelmia ja enemmän avoimia kysymyksiä kuin valmiita vastauksia.

  Kiire ei ole hyvä kaveri siinä kun tehdään sodanjälkeisen Suomen suurinta yhteiskunnallista uudistusta.

  Hallituspuolueiden on aivan turha syyttää kiireestä oppositiota, kyllä se malka löytyy ihan omasta silmästä.

 2. Tämän päivän jatkoerät eivät vielä tuoneet ratkaisua ja osallistujat ovat poistuneet painisalista.

 3. Hallitus on isolla rahalla teettänyt haluamaansa mallia joka pitäisi pakolla saada susineen – ei hyvältä tunnu ja se valinnanvapauskin näyttää vesittyneen kuten kustannusten säästökin joka nyt kohdistuu jo vanhuksiimme.

 4. Painista pitäsi vaihtaa nyrkkeilyyn, niin nähtäisiin, kun hallitus tyrmätään.

 5. Nää saa–nan kelmit Sipilä ja Orpo hännystelijöineen ovat ottaneet jo pitkään määräykset ja käskyt Bryssalistä alkujaan jenkeistä. Suomen kansaa on kusetettu pahemman kerran. Nyt kaikki alkaa näkyä mitä Illuminati on päättänyt tehdä mm. maahanmuutto tai paremmin invaasio, kun ne tulee vaan lupaa kysymättä, niin nyt ei enää Sipilä ja Orpo pääse piiloon.
  Nyt pitäsi Suomen kansan silmät avautua näkemään koko karmea tulevaisuus. Nyt kannattaa hankkia tietoa siitä mitä maailmassa tapahtuu.

  Vaaleissa voidaan jotain tehdä, jos äänestämme oikein.

  Voisiko Halla-aho pelastaa jotain vielä?

Kommentoi