Vaalikevään innoittamat poliitikot.

Jos kuka on nähnyt miten innoissaan lehmät lähtevät laukalle päästessään kevätlaitumille, niin sama ilmiö toistuu poliitikoille lähestyessä vaalikevättä.

Syystä tai toisesta aiemmin rasismiksi ja fasismiksi leimatut avaukset ottavat siivet alleen jopa siinä määrin, että niitä esitetään omina ratkaisuina, kun puhutaan esim. maahanmuuttopolitiikasta.

No nyt vanhusten asia on noussut ykköseksi ja hyvä niin, mutta kun jonkinlaisen kokemusperäisen näkökulman asiaan omaa niin lähinnä naurattaa se ”puun takaa tullut yllätys”, jollaisena jo vuosikymmeniä olemassa ollut ongelma halutaan  selittää.

Vihreiden Pekka Haavisto intoutui esittämään jopa niinkin radikaalia toimenpidettä kuin vanhusasiavaltuutetun viran perustamista ja ihan aiheesta, sellainen tosiaan tarvittaisiin.

Ikävä kyllä samainen Pekka Haavisto ei kokenut vanhusasiavaltuutettua niin tarpeelliseksi viime lokakuussa, että olisi  allekirjoittanut Arja Juvosen tekemää aloitetta asiassa.

 

 

Jaa käyttäen:


5 Replies to “Vaalikevään innoittamat poliitikot.”

 1. Totta – en mainosta mutta miksei lähdetty esim.perussuomalaisten välikysymykseen turvallisuudesta mutta tiettävästi tietyt seikat ”estivät” kuin myös ettei tiettyjen kanssa lähdetä ”samaan leikkikehään”.

  Omasta puolestani kun ”syytetään” että tämä on vain eräiden foorumi,jonne ei voi muut lusikkaansa laittaa,sanon : höpö,höpö_ missä ne toiset joukkoineen luuraavat ?

  Yritetään ymmärtää jos ja kun toiset pahastuvat ” kun täällä mellastetaan ” mutta hyvä kuitenkin oppia hillitsemään ” jos kohdilleen osuu ” tuntematonta näin lainaillen : jälleen !

  Arja Juvonen on oikeilla asioilla – tykätään tai ei !

  ps.hyvä ettei ole yksipuoluejärjestelmää,sillä se olisi sitä diktaattorimaisuutta – ei hyvä.

 2. Suuret puolueet on painaneet paniikkinappia kun ei tullut ilmastovaalit, ei tullut periaatevaalit… Kaikki meni päin perzettä. Nyt keksitään valehtelua ihan mistä vaan. On tämä yksi helvetin vitsi.

 3. Maailmalla Trump, Brexit ja maahanmuutto dominoi otsikoita. Asiaa ei auta että ulkona on kovat pakkaset. Puhutaakohan vanhustenhoidosta vaaleissa..

 4. ”Ikävä kyllä samainen Pekka Haavisto ei kokenut vanhusasiavaltuutettua niin tarpeelliseksi viime lokakuussa, että olisi allekirjoittanut Arja Juvosen tekemää aloitetta asiassa.”

  Paljon on vihreistön muututtava, esiintyäkseen tolkun ihmisinä. Pääasia heille näyttäisi olevan, että pitäisi saada säpinää kaduille.

 5. Poliitikon menestys perustuu siihen, miten hyvn hän osaa sopeutua muuttuviin olosuhteisiin. Ei ole helppoa olla tänään uskottavasti jon kin asian puolesta ja huomenna sitä vastaan. Hyvien aloitteiden varastaminen toisilta poliitikoilta tai puolueilta on myös taitolaji. Se täytyy osata tehdä niin, että aloite on oma.
  Takinkääntö on myös taitoa ja oveluutta vaativa laji. Takin kääntäminen onnistuu hyvin, jos pystyy käännön jälkeen näyttämään takista sen parhaat puolet.

Kommentoi