Yksi kuva-enemmän kuin tuhat sanaa?

Tänään nimitettävästä huulipunahallituksesta löytyy ideologista liimaa:

Huomionarvoista on se miten pääministerille oma puolue SDP on vasta viidennellä sijalla ja toisaalta se miten Feministinen puolue on kaikkilla ykkösenä.

Jaa käyttäen:


23 Replies to “Yksi kuva-enemmän kuin tuhat sanaa?”

 1. Marin pääministerinä edustaa koko hallitusta ja joidenkin vastustuksesta huolimatta koko Suomea.

  1. Taitaa ennemminkin edustaa vihervasurifemakoita ja demareita kuin koko Suomea saati kaikkia suomalaisia.

 2. Neljänneksen kannatuksella surkea parivaljakko, joista toinen on vihreä äärivasuridemari ja toinen suurella innolla toista nilkoille potkinut ja nyt alistuvan nöyrä kepuli.
  Odotukset eivät ole korkealla ja voi vain toivoa, että aiempi saamattomuus jatkuu, jotteivat ehdi paljoa pahaa saamaan aikaan.

 3. ”Voi, voi ja voi, .. —” älykästä kommentointia ,vai?

  Kuinka joku voi olla niin itseään täynnä, että katsoo pitkin nokanvarttaan neljännestä suomalaisia?

  1. Sellainen itseään täynnä oleva, kaiken tietävä, kaiken keksinyt persukammoinen, joka ei edes opi aukaisemaan linkkiä avauksiinsa.
   Toki asiaa puolustaa suuresti se, että hänen kannattamansa puolue on tällä hetkellä kannatukseltaan persuista n. vähän yli puolet…

   1. Mitä tulee linkin avaamiseen, onko tämä se tapa, jolla linkki otsikossa pitää avata ?
    Minä liitän linkin aina ja heti, kun se on saatavilla. Useasti netti on aikataulullisesti myöhäisempi ja hitaampi kuin minä.

    https://www.talouselama.fi/uutiset/nyt-paljastuivat-karmeat-talousluvut-suomesta-julkisissa-kuluissa-hurja-kasvuvauhti/4a96014c-144d-4de2-87d2-ab83b2c7b9d4?ref=iltalehti:4284&utm_source=iltalehti.fi&utm_medium=almainternal&utm_campaign=kiintea_talouselama_ohjausboksi&utm_content=ohjausboksi&_ga=2.19647864.1721994378.1575973889-913040371.1575973889 ””Pitkällä aikajänteellä avainasemassa ovat kunnallisverotuoton kasvattaminen työllisyysastetta nostamalla sekä palvelutuotannon tehokkuuden lisääminen ja palveluverkon kehittäminen …

     1. Linkki aukeaa kommentissa automaattisesti, mutta avauksessa se pitää aukaista erikseen.
      Se on hyvin yksinkertainen juttu, mutta ei näytä kaikille olevan selvää…

      1. Mitä sinä itsestäänselvyyksiä opastat. Opi itse viestittämään.
       Ei sitä avaukseen tarvitse välttämättä liittää, koska se ei siinä aukea, vaan ensimmäiseen kommenttiin. Varsinkin, jos linkki on noin pitkä ja sekava.

       1. Sehän aukeaa avauksessa pienellä klikkauksella, mutta vaatisi vähän ajattelukykyä.
        Sillä taas ei ole mitään tekemistä viestittämisen kanssa…

  2. En minä vain, vaan melkein 80 % suomalaisista myös.
   Persujen on aivan turhaa häiriköidä yhteiskunnan kehitystä, jonka päätöksenteossa eivät ole mukana eivätkä pääse yksiniittisellä politiikallaan, joka keskittyy eripuran lietsomiseen, kateuteen, kaiken vastustamiseen ja rasismiin.

   1. Omituinen väite ettei persut ole mukana yhteiskunnan päätöksenteossa.

    Mitäs persut ovat kadehtineet? Eripura ja vastakkainsettelu ovat politiikan peruselementtejä ja kaikkea typerää tulee vastustaa, tuosta viimesestä ei jaksa enää edes nähdä vaivaa, se on niin loppuun pelattu kortti.

   2. Kun ottaa jonkun suosimasi puolueen, niin lähes jokaiselle on likimain 90% suomalaista eri mieltä.
    Se, että halveksit lähes 25% suomalaisista, osoittaa vain sinun persukammosi ja putkinäkösi hyvin selvästi.
    Demokratian kanssa sinun persukammollasi ei ole mitään tekemistä.

 4. 80% samaa mieltä kommarien kanssa. Ja väittävät että vihreät ei kuulu vasemmistoon/kommunisteihin.

 5. Aika rohkea väite tuo, että 80% suomalaisista on hallituksen takana. En tältä istumalta tuota usko enkä vielä yön yli nukuttuanikaan.

  Pelkästään jo kokoomusta, perussuomalaisia ja kristillisiä äänestäneet muodostavat enemmän kuin 20% suomalaisista. Taitaa olla 41,5% suomalaisista.

  Sitten kun huomioidaan se, etteivät edes kaikki hallituspuolueiden kannattajatkaan ole hallituksen linjausten takana, niin päästäänkin jo paljon pienempään lukuun kuin tuo 80%.

 6. Maassamme ei ole koskaan ollut lähellekään näin feminististä hallitusta. Se on uusi asia. Minä en kannata feminismiä, koskan olen aina ollut tasa-arvon ystävä.

  Mutta.

  He ovat luvanneet että nyt alkaa uusi aika ja ongelmat korjataan uudella tarmolla. Jos niin käy, sitten totean että olin väärässä ja kiitän heitä.

  Tuskin noin käy, mutta ensimmäisenä työpäivänä on varhaista tuomita. Antaa nyt heidän ensin tehdä jotain. Joko fiksuja tai typeriä.

 7. Niinpä. Minäkään en kannata feminismiä, tasa-arvoa monella tapaa kyllä. Mutta annetaan nyt Marinille ensin aikaa näyttää. Ennakkoarviot eivät aina päde. Kun ei ole vastuuta vielä niin on helpompi huudella kaikkea. Koskee myös Halla-ahoa.

 8. Poimintoja
  .
  https://www.is.fi/politiikka/art-2000006339203.html
  .
  Muistatko vielä nämä Marinin linjaukset? Poltto¬moottori¬autot, 6 tunnin työpäivä, pakolaiset…
  .
  Marin on punavihreä feministi, joka suhtautuu nihkeästi yhteistyöhön kokoomuksen ja perussuomalaisten kanssa.

  *
  KOHTI FOSSIILITONTA LIIKENNETTÄ

  [ Marin tarkoittaa tietenkin henkilöautoja, kuten muutkin vihervasurit. Viisi prosenttia Suomen päästöistä. Mitä Suomi ja EU vähentää, niin Kiina, Intia , Australia .. lisäävät moninkertaisesti.]

  *
  TORJUU ”KURIPOLITIIKAN”
  Marin on määritellyt itsensä vasemmistolaiseksi sosiaalidemokraatiksi ja arvostellut ”kuripolitiikkaa”. Kun valtion menoja ja tuloja tasapainotetaan, se on tehtävä Marinin mukaan mieluummin veroja kiristämällä kuin menoja karsimalla.

  [Työtä tekevien duunarit pistettäköön elättämään lonkoilijat.]

  *
  KALLIS YDINVOIMA

  [ Marin mielestä Suomen hiilidioksidipäästöjä voitaisiin vähentää ilman ydinvoimaa. Toivoa sopii ..]
  *

  LISÄÄ KIINTIÖPAKOLAISIA

  [ Me ollaan hyviksiä – ai niin, ketkä ’me’?]

  *
  JYRKKÄ EI NATOLLE
  Marin torjuu jyrkästi ajatuksen Suomen Nato-jäsenyydestä. Marin on ottanut kantaa myös Lähi-idän asioihin: Marin on ollut sitä mieltä, että Sdp:n tulisi ajaa itsenäisen Palestiinan valtion tunnustamista.

  [ Että sillai ..]

  *
  KUUSI TUNTIA RIITTÄÄ
  Marin väläytti elokuussa ajatusta neljän päivän työviikosta ja kuuden tunnin työpäivästä tulevaisuuden tavoitteena. Ehdotus poiki paljon arvostelua.

  [ Valtion velan maksaminen onnistuu Marin mielestä parhaiten tekemällä vähemmän töitä. http://velkakello.fi/. Mari ei varmaan ole koskaan ollut lähelläkään töitä, joiden tuotoilla suomalaisten tuontitavarat, m.m. ruoka, maksetaan.]

  *
  ENTÄ MUUTA?
  Marin tekisi ruotsin kielen opiskelun vapaaehtoiseksi. Marin on kuvaillut presidentti-instituutiota aikansa eläneeksi.
  .
  [ Tätä suurin osa suomalaisista kannattaa, eli rkp ulos hallituksesta.]

Kommentoi