EU hajoaa?

George Soros varoittaa. US tänään.
EU politpyroo pyörii yltäkylläisyydessä jakaen määräyksiä?
Osa Sorosin väitteestä osuu ja osa iskee omaan nilkkaan.
Lähes aina puhuja puhuu oma etu edellä
– koska tulisi puhuja joka hetkeksi unohtaisi oman lehmänsä?
EU:n todellinen heikkous on maahanmuutto
ja toisaalta päättämättömyys liittovaltiomuodosta?
Puuttuuko kansat johtajiensa menoon keltaliivein?

12 vastausta artikkeliin “EU hajoaa?”

  1. EU ei noin vain hajoa, siitä pitäisi potkaista heikot maat pihalle eikä ottaa muutenkaan epäkurantteja roisto maita siihen mukaan. Muutoin EU on perzeeztä, byrokraattinen ja päättämätön elin. Suomi Natoon ja sitten ulos EU:sta.

  2. On hyvä kun EU hajoaa. Samalla mene pirstaleiksi Vapaamuurarien suurloosin Bierberg-salaseuran suuri unelma ”uusi maailmanjärjestys”, jossa oli maailman rikkailla tarkoitus ottaa valta koko maailmassa ja lopettaa kansallisvaltiot sekä demokratia. Sitä on nyt suunniteltu ja toteutettu noin 65 vuotta ja on arvuuteltu onko tämä se ilmestyskirjan peto, joka ottaa maailman vallan Jumalalta. Raamatussahan sanotaan, että ”Jumalalla on valta maan päällä ja taivaassa”. Mutta tämä mainittu salaseuran ylin kaikesta päättävä elin palvelee Luciferia, kuten Vapaamuurareissa on tapana ylimmällä eli 33 askelmalla tehdään. Alimmilla askelmilla palvellaan edelleen Jumalaa ja hänen poikaansa Kristusta eli vapaamuurareilla on kaksi totuutta ja alimmat askeleet eivät tiedä, Tämän on paljastanut Pertti Jotuni (1931-2007) dipl. insinööri ja tiedetoimittaja, joka erosi vapaamuuraresta oltuaan jäsenenä 23 vuotta ja tultuaan uskoon. Lucifer on saatana, antikristus, joka himoitsee valtaa Jumalalta, kuten Luciferin palvelijat salaseuran ylimmät, jotka siis ovat maailma rikkaita.

    Mutta Ilmestyskirjan mukaan taistelun voittaa kuitenkin Kristuksen uusi tuleminen. Miten se näkyy? Se näkyy kansojen nousuna vanhaa mädättynyttä valtaa vastaan Siitä on jo paljon näyttöä, että kansat liikehtii ja protestoi ja vaaleissa äänestävät uusia puolueita ns. populisteja. Todellisuudessa he ovat Kristuksen sotilaita.

    On ennustettu, että EU:n parlamentti vaaleissa kesäkuussa nämä uudet muutosvoimat saavat ainakin yhden kolmanneksen parlamentin paikoista. Se olisi jo sellainen asia, että EU:n on muututtava paljon tai lopetettava kokonaan.

    Monessa EU-maassa on jo muutosvoimat ottaneet hallitusvastuun ja meilläkin ennustetaan Perussuomalaisille hyvää vaalitulosta ellei peräti jytkyä.

    Kun rukoilet leipää, tartu kuokkaan ja kun rukoilet itsenäisyyttä Suomelle, äänestä persuja.

    1. ”Lucifer on saatana, antikristus, joka himoitsee valtaa Jumalalta, kuten Luciferin palvelijat salaseuran ylimmät, jotka siis ovat maailma rikkaita.”

      Luciferismi on uskonto, mutta vapaamuurarijärjestö ei ole julistautunut uskontokunnaksi, koska se houkuttelee jäseniä monoteistisista eri uskonnoista kouluttaakseen heistä luciferisteja. Musta uskonnoista mukaan tulleet sidotaan luciferismiin verta tihkuvien kostonhuuruisten valojen avulla, jotka vannotaan 33:lla eri portaalla.

      Luciferismi saa erilaisia käytännön toteutuksia. Esimerkiksi Venäjällä johtavat bolsheviikit olivat luciferisteja, jotka sitten kohdistivat vainonsa kristillisiä kohtaan.

      USA on luciferismin keskus. Washingtonin asemakaava on rakennettu luciferismia kunnioittavien symbolien mukaan.

      Kun USA:n presidentit puheissaan usein viittaavat jumalaan, niin on vaikea sanoa, tarkoittavatko he vapaamuurarijumalaansa Luciferia vaiko maailmankaikkeuden jumalaa Jahvea.

      Arkkipiispastomme Kari Mäkinen on vapaamuurari. Siitä hän on saanut uskonnollisissa piireissä paljon kielteistä palautetta. Mäkinen ei liene kertonut, onko hänen loosinsa, missä on mukana muutakin papistoa, luciferistinen. Ruotsissa papistoa kuuluu vielä enemmän rapparistoon kuin Suomessa.

      1. Prosentuaalisesti ottaen on kahden kastin politiikkaa ajava RKP maamme luciferistisin puolue, mutta eiköhän kokoomus köpöttele siinä perässä. Lipponen kuuluu luciferesteihin. Olisi hauska tietää, onko Lipposen valtaan nostanut PS:n työmies Matti Putkonen ollut luciferisti.
        Sauli Niinistö on kiistänyt olevansa vapaamuurari, mutta on voinut olla ja on sittemmin purkanut kaikki häntä vapaamuuraiuteen sitovat valansa.

        Suomen ministeriksi ei tulisi päästää ketään vapaamuuraria, ellei hän julkisen notaarin todistamana ole irtisanoutunut kaikista vapaamuurarivaloistansa. Tietenkään kyseinen notaari ei saisi olla vapaamuurari.

        Veikkaisin, että palstalaisistamme JK olisi rappari kaikessa paatuneisuudessansa.

  3. Eliitin Esoteeriset Symboolit ovat käsimerkkejä, joilla he ilmoittavat toisilleen, että heillä on salailevaa sisäpiirille terkoitettua tietoa. Yksi käsimerkki on Vapaamuurarien käyttämä ”Leijonan tassu”. Siinä mies (tämä koskee erityisesti miehiä) pitää yleensä oikeaa kättään koukussa siten, että käsi koskettaa takin reunusta. Muunnelmia on monia, mutta pääsääntö on, että käsi on koukussa ja kiinni takissa.
    Todistettavasti on valokuvattu seuraavia suomalaisia käyttämässä Leijonan tassua.Heitä ovat pääministeri Sipilä, valtiovarainministeri Orpo, entiset pääministerit Katainen ,Lipponen ja Vanhanen. Seuratkaapa vastaisuudessa em. herrojen kuvia tv:ssä ja lehdissä ja jos Leijonan tassu näykyy on se merkki , että hänellä on salattua sisäpiirille kuuluvaa tietoa.

    1. Tultuaan valituksi kokoomuksen johtoon, teki Orpo vakuuttavan ”doitsland yyber alles” käsimerkin. Käsimerkki ei ollut ”epäselvä käsimerkki”, joten soinilaiset ovat olleet hiljaa ja tyytyväisiä. 🙂

  4. Kyllähän meikämannekin on jo varoitellut vuosia, että EU on vaarassa hajota, jos liittovaltiofanaatikoita ei juosta kiinni.

    EU:n hajoaminen voi tapahtua joko rauhanomaisesti tai sitten sisällissotien kautta. Jos unionia yritetään väkisin puristaa kasaan, niin hoito mossahtaa käsiin.

    Rauhanomainen hajoaminen voi tapahtua niin, että valtiot ajoissa huomaavat liittovaltiofanatismin vaarat ja vetäytyvät turvaan.

    —————————————–

    EU voidaan kuitenkin pelastaa Soisin julistusta soveltaen: ”Vähemmän eeuuta, mutta parempaa eeuuta.”

    Väyrysen resepti EU:n pelastamiseksi olisi se, että yhtenäisvaluutta muutettaisiin yhteisvaluutaksi, jonka rinnalle otettaisiin kansalliset valuutat esimerkiksi Englannin, Ruotsin ja Tanskan tapaan soveltaen.

  5. Veikkaan että maahanmuutto oli/on suurin tekijä EU:n hajoamiselle. Rooman valtakunta hajosi myös maahanmuuttoon, EU:kin lopulta lakkaa luultavasti rauhanomaisesti tai sotien/sisällissotien kautta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *