6 vastausta artikkeliin “Ilmastotalkoot”

  1. Medialla on ihmeellinen valta – se ohjaa ihmismieliä.

    Kolme vuotta sitten Helsingin asemanaukiolla kokoontui villiinnyt joukko ihmisiä osoittamassa suopeuttaan rajattomalle pakolaisten muutolle Suomeen. Pian nämäkin ihmiset alkoivat, ilmeisesti, tajuta, että tulijoita EU-maihin olisi tyrkyllä miljoonittain. Alkoi paluu reaalimaailmaan.

    *
    Ilmastomuutoksesta on nyt vuorostaan menossa ympäri maailmaa melkoinen rieha. Aikansa kutakin.

    ***
    Suomessa:
    https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/nuoret-vaativat-nopeita-toimia-ilmaston-puolesta-nyt-on-pakko-tehda-jotain/7237484#gs.vKErlX11
    11.01.2019
    Eduskuntatalon edessä nähtiin tänään pääkaupunkiseudun oppilaiden mielenilmaus ilmaston puolesta. Tarkoituksena oli herätellä päättäjiä toimiin ja kaikkia aikuisia suhtautumaan ilmastokriisiin vakavasti.
    *
    Ruotsissa/ Australiasa:
    https://yle.fi/uutiset/3-10553243
    15-vuotias Greta Thunberg on Puolan ilmastokokouksen supertähti – kannustaa kaikkia perjantaina lakkoon ilmaston vuoksi
    Ruotsalainen Greta Thunberg on ollut perjantaisin istumalakossa ilmastotekojen puuttumisen takia. Australiassa tuhannet koululaiset ovat lakkoilleet.
    *
    Saksassa:
    https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006004454.html
    17.2.2019
    Merkel nosti esiin, että Saksassa lapset ovat lähteneet kaduille vastustamaan ilmastonmuutosta. Hän ihmetteli, mistä lapset ovat yhtäkkiä saaneet tämän idean samanaikaisesti.

    – Epäilen, onko se vain heidän oma aloitteensa. Tällaisia kampanjoita on helppo ohjata sosiaalisessa mediassa.

  2. Olen ottamassa tästä aiheesta itsekin kiinni, eilen illalla aloittelin blogausta ja koitan tänään saada valmiiksi. Vähän eri kantilta tosin.

    Mielestäni alkaa olemaan jo vähän liian käytetty väite tämä että heti jos jollain on valtavirrasta poikkeava mielipide, se on venäjän trolli.

    1. Ei tämä ilmastopelleily ole putinan puuhia.
      Paljolti kyse on ”keisarin uusista vaatterista”, kun tosiasioista ei saa puhua ja toisinajattelijoista yritetään tehdä ”noitia” roviolle.
      Sen takana on suuri joukko viheruskovaisia ja poliitikkoja, eri maista, jotka eivät asiasta paljoakaan ymmärrä, mutta uskovat ”suureen saatanaa”, koska sitä toitottaa arvovaltainen YK:n IPCC ja joukko rahanahneita tiedemiehiä.
      Tuo kakaroiden esiintyminen perustuu paljolti myös siihen, että joku kakara on saanut suurta mainetta ja muut seuraavat perässä sokeasti tosiasioita mitenkään ymmärtämättä.
      Toki myös noiden viheruskovaisten ”maailmanpelastajien” tarkoitushakuisella sometuksella on melkoinen vaikutus.

  3. Aika outoa se rahanahneus on kun katsoo niitä IPCC-tiedemiehiä ja aika pitkälti peruspalkallista väkeä. Melkoisen ontolle pohjalle on pumpattu pallo väitteitä että tiedemiehistä näin iso osa on jonkun mystisen salaliiton alaisuudessa.

    Toki virheitä on siellä tapahtunut ja niitä on korjattu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *