7 vastausta artikkeliin “Lasten hinta”

  1. Jep, kolme lasta meillä, jotka nyt aikuisia ja asuvat omissa osoitteissaan. Tuetaan heitä vieläkin tarpeen mukaan koska me välitämme.

  2. Maailma muuttuu, aina on lapsia tehty ikäänkuin luonnollisena asiana, nyt lasketaan euroja, omia ja valtiolta saatuja.

  3. Meillä viisi lasta, jotka kaikki omassa elämässään. Sama juttu kuin Markollakin, tuetaan tarvittaessa vieläkin koska me välitämme.
    Olen joskus pohdiskellut, että olisin varmaan päässyt paljon helpommalla jos ei olisi yhtään lasta. Samalla olisin jäänyt henkisesti paljon paljon köyhemmäksi. Wanhat sanovat että lapset ovat Herran lahja.
    Vanhan Testamentin Onaniaakin moitittiin, koska hän valutti siemenensä maahan.

    1. Tämän viikon yksi aikuisista lapsistamme on ollut meillä kotonaan ja tehnyt mitä parhainta ruokaa meille sekä olemme katsoneet leffoja ja ulkoilleet. Olisi outoa ajatella että kun he kukin vuorollaan maailmalle on lähteneet jäisi yhteydenpito vain puhelimen yms sellaisen varaan. Moni yksin asuja joilla on lapsia eikä heitä sitten enää näe, voi katsoa peiliin.

  4. Kyllähän tuo sektori rahaa ottaa, ei käy kiistäminen. Se on toki vähän yhteiskunnallinen päätös että halutaanko lapsia lisää vai ei.

  5. Vanhemmuuden pitkä välittäminen – auttelen vieläkin jo 50 täyttänyttä lasta jolla ei kaikki ole mennyt parhain päin ja lasten lapsia sekä heidän lapsiaan myös. Meidän apu eläkkeestä on pieni mutta kuitenkin. Oma Äitini muisti meitä joka syntymäpäivänä vielä itse 90 täyttäneenä.

    1. Ehkä Niilo lapsesi auttelee sinua joskus, vaikkei hänellä nyt mene hyvin. Tilanteet voi muuttua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *