Median vihamielisyys persuja kohtaan silmiinpistävää

Juuri päättynyt infotilaisuus persujen ”Työmiehentunnilla” osoitti konkreettisesti, kunka vihamielisisä Suomen valtamediat ovat persuja kohtaan. Ilmeisesti kysymyksessä  on paha pettymys persujen hyvästä vaalituloksesta.

Yksi toimittajista jo uhkasi käytöksellään, kun Halla-ahon vastaus kysymykseen ei tyydyttänyt toimittajaa. Uuden Suomen Huusko palasi taas siihen Halla-ahon 10 vuoden takaiseen tuomioon vain vittuillakseen.

51 vastausta artikkeliin “Median vihamielisyys persuja kohtaan silmiinpistävää”

 1. Käräjäoikeus ja hovioikeus olivat hylänneet Halla-ahoa vastaan nostetut syytteet kiihottamisesta kansanryhmää vastaan ja tuominneet hänet vain uskonrauhan rikkomisesta.

  Käräjäoikeus ja hovioikeus olisivat kuitenkin tuominneet, mutta mistä? – ilmiselvän asian, vallitsevan käytännön, esiintuonnista.

  Tosiasia on, että Islamin muinaiset kirjoitukset antavat hyväksynnän alaikäiset tytön ja aikuisen miehen avioliitolle. Kiistatonta on myös, että tällaisia avioliittoja solmitaan islamistisissa maissa.

  ***
  https://yle.fi/uutiset/3-6171365

  8.6.2012
  KKO:n mukaan Halla-aho väitti kirjoituksessaan muun muassa, että islaminuskonto on pedofiliauskonto..
  .
  KKO perustelee, että Halla-ahon islaminuskoa koskevat väitteet olivat sisällöltään ja ilmaisutavaltaan herjaavia ja häpäiseviä.

  Käräjäoikeus ja hovioikeus olivat hylänneet Halla-ahoa vastaan nostetut syytteet kiihottamisesta kansanryhmää vastaan ja tuominneet hänet vain uskonrauhan rikkomisesta.
  *
  Oikeus on niin kuin se halutaan nähdä. Tällainen poppoo päätti tuomiosta.

  Oikeuspoliittinen yhdistys – Rättpolitiska förening Demla ry
  Demla ry

  Oikeuspoliittinen yhdistys – Rättpolitiska förening

  Mitä saadaan aikaan kun oikeustoimet ja politiikka yhdistetään : Poliittisia tuomioita (KKO:ssa)
  Halla-ahon tuomion ratkaisivat seuraavat oikeusneuvokset eli kko:n tuomarit:

  Kari Raulos (hän on Mauno Koiviston nimittämä, eikä aikaisemmin väittämäni Sippo)
  Pasi Aarnio (Tarja Halonen)
  Hannu Rajalahti (Tarja Halonen)
  Soile Poutiainen (Tarja Halonen)
  Jukka Sippo (Tarja Halonen)

  Sippoa lukuun ottamatta kaikki hengailleet 60/70-luvulla oikeustieteellisessä, samaan aikaan stallareiden pahimman yliopistoinvaasion aikaan. Siellä se Tarjakin pyöri samoissa juristipiireissä.

 2. https://sananvapauteen.fi/artikkeli/847

  Jussi Halla-aho on tullut tunnetuksi perussuomalaisena poliitikkona ja monikulttuurisuuden ja maahanmuuton kriitikkona. Kritiikki ylitti lain rajat vuonna 2012, jolloin hän sai tuomion uskonrauhan rikkomisesta ja kiihottamisesta kansanryhmää vastaan.
  *
  ” ..ylitti lain rajat ..” – Ovatko tosiaan lain rajat sananvapaudessa näin tarkkaan määriteltyjä?

 3. Ja tällainen tuomioistuivastaava on Albanus ilman minkäänlaista mandaattia edes arvostella.

  Eräs tunnettu päätoimittaja sai 10 kk:n ehdollisen vankeuden arvostellessaan oikeuden tuomaria ja oikeuden päätöstä Helsingissä kirjoittaessaan sen myös julkisuuteen. Jouduin asiassa todistajaksi.

  Olet todella heikoilla vesillä. Panenko tämän tekstin lehteen, niin perästä varmaan kuuluu ?

  1. Laita ihmeessä lehteen tai vaikka kahteen, eikä perästä kyllä yhtään mitään.

   Oikeusneuvosten nimittäjät ovat julkista tietoa ja Suomessa saa vapaasti arvostella ihan mitä tahansa oikeuden päätöstä.

   Lueteltujen oikeusneuvoksien taustat ovat nekin olleet yleisessä tiedossa vuosikausia.

 4. Tuomioistuinten toimintaa on kansalaisilla oikeus arvostella – se on osa demokratiaa.

  jk: ”Eräs tunnettu päätoimittaja sai 10 kk:n ehdollisen vankeuden arvostellessaan oikeuden tuomaria.”

  Kertoisitko tapauksesta enemmän. Esimerkiksi väite, että tuomari olisi saanut hyötyä tietynlaisesta tuomista, johtaisi varmasti syytteeseen.

  juhani karjalainen taitaakin olla diktatuurin ja harvainvallan ihannoija.

  1. Samaan veljeskuntaan..

   Jos et todella pysty tai halua kertoa tapauksesta enempää, niin sinun olisi ollut parasta olla ottamatta tapausta esille.

   1. Voit lukea julkiset pöytäkirjat ja kelata oikeushistoriaa 80- luvun alkupuolelta. Löytyy hakusanalla ”metro-oikeudenkäynti ”.

    Ala-arvoista on pyrkiä osoittamaan taas kerran Halla-ahon tuomiot vääriksi vain puoluekannalla perusteluna.

       1. Minkähän takia arvelet Mika Illmanin puolustaneen rasismia suhtautumalla suopeasti Charlie Hebdon paljon härskimpään linjaan.

        Heitäpä pari teoriaa kehään!

        Onko freudentalis-germanistinen tai jokin muu syy kenties mielessäsi.

      1. Ranskalaisen rotuteoreetikon, Gobineaun, mielestä germaanit olivat valiorotua ja näin oikeutetut suhtautumaan ylimielisesti toisrotuisiin, kuten keltaista rotua edustaviin suomalaisiin.

       Freudentalistithan ovat germaanirodun soihdunkantajia. Olisiko, herra Karjalainen, Illman imenyt freudentalismia suoniinsa suomenruotsalaisesta ympäristöstä ja näin pitänyt germaanien pilaa toisrotuisista islamin edustajista sopivana?

       Koko keissihän lähti muistaakseni liikkeelle siitä, ettei Jussi hyväksynyt Oululaisen freudentalistimedian (?) ylimielisestä asenteesta suomalaista kansanosaa kohtaan ja siksi kirjoitti tuomioon johtaneen kirjoituksensa ”täkyjä Illmanille”.

       Höbelön haastattelussa Illman jälkeen päin totesi vähän siihen tapaan, että tulipa näytettyä (suomalaisköllille), ettei (freudentalistimediaa) saa pilkata (tai parodisoida).

       ——————–

       Eiköhän tämä juttu ollut tässä. Putkonen otti Hesarin lähettämältä freudentalistitrollilta mikrofonin veks ja antoi sen toiselle, jolla ei ollut okuläärit killillään freudentalismia osoittaen.

     1. Laaja juttu tästä löytyy Seura-lehden arkistosta. Kirjoittajina toimittaja Eero-Pekka Rislakki ja vast. päätoimittaja Hannu Parpola, joka tuomittiin ainoana ”rikollisena” kunnianloukkauksesta, muut syytetyt vapautettiin.

      1. Tuossa tuli jo jotain, mutta kauan se kesti.
       Härski juhani karjalainen vaatii muiden hakevan oman väitteensä perusteet netistä.

       Mikset tee sitä itse – etkö jaksa ?

       Mitä toimittaja Eero-Pekka Rislakki esitti kirjoituksessaan?

 5. Juu, pistetään kaikki korkeimpaan oikeuteen, juu ja kielletään myös ajattelu ja itsensä ilmaisu. Olemmehan kaikki ”näyttelijöitä”. Eikös tämä ole pelkkä blogi alusta jossa saa aika vapaasti itseään ilmaista. Kyllä täälläkin eräät on Halla-Ahon haukkunut vakavin sanoin…

 6. Karjalainen märehtii vanhaa asiaa. On kuin söisi pari viikko vanhaa lihasoppaa.
  Koeta löytää jotain uutta ja ylösrakentavaa. Positiivinen ajattelu on pitkän iän salaisuus ja mä olen elänyt pitkän iän positiivisen ajattelun voimalla.

 7. Eräs positiivinen asia tässä poliittisten toimittelijoiden puuhastelussa on, nimittäin hyvin todennäköisesti nostavat perussuomalaisten ääniosuutta europarlamenttivaaleissa.

 8. Niin, voitaisi esittää kysymys että saako Islamista puhua totta ylipäätään?

  1. Tämä on kyllä ihan totta, mutta toisaalta mitä enemmän europarlamenttiin valitaan eu-kriittisiä meppejä sitä parempi mahdollisuus on eu:n tervehtymiselle.

  1. Jos ei nyt niin 2023 vaalien jälkeen ..

   John kirjoitti (17.4.2019 20:21) : ”Jos persut jää oppositioon, niin aika varmasti persut on suurin puolue 4 vuoden päästä ja hallitus saadaan PS + Kokoomus ja Keskusta silloin.”

 9. Halla-aho saattaisi tänä päivänä muotoilla tekstinsä toisin kuin kymmenen vuotta sitten. Toisaalta HS:n toimittajan tulisi ajatella omilla aivoillaan, miten hyvin Halla-ahon teksti on kiinni todellisuudessa.

  ***
  Alla on tapaus, Nikita Hruštšov’a yritettiin asettaa vastuuseen parikymmentä vuotta aikaisemmista tapahtumista Neuvostoliitossa.

  YLE – sivustolta: Neuvostoliiton kommunistisen puolueen pääsihteerin Nikita Hruštšovin kaksiviikkoinen vierailu Yhdysvaltoihin syksyllä 1959 oli hänen elämänsä kohokohtia.

  Nikita Hruštšov. missä olit vuonna 1937

  https://www.youtube.com/watch?v=QRjFo14PPWc
  Alusta 13:00

  Ensimmäinen kysymys koski Hruštšovin roolia toimijana Stalinin verisessä hallinnossa.

  Hruštšov pyysi nimettömänä annetun kysymyksen esittäjiä nousemaan ylös salissa. Sitten hän odotti piinallisen pitkään, että joku nousisi seisomaan.

  Yksikään kysyjistä ei noussut.

  Hruštšov antoi piikin kysyjille toteamalla: ”Nyt tiedätte, mitä tein, kun Stalin teki rikokset.”

  ***
  Pitäisi HS:n toimitukset lopettaa vanhojen kaivelu ja siirtyä katsomaan tulevaisuuteen?

  1. Ei HS:n poliittinen toimitus kykene.
   Sehän vaatisi, että kykenisi myöntämään olleensa jossain väärässä.
   Sama koskee muita persukammoisia ”täydellisiä”.

 10. ”KKO:n mukaan Halla-aho väitti kirjoituksessaan muun muassa, että islaminuskonto on pedofiliauskonto.”

  ——————————-

  Jussin olisi pitänyt olla tarkempi ja sanoa esimerkiksi, että islamin eräät haarat suhtautuvat myönteisesti sukupuolikäyttäytymiseen, jota Suomen lain mukaan pidetään rangaistavana pedofiliana. Vaikka Koraani ei kehoitakaan moiseen käyttäytymiseen, niin Profeetan jotkut seuraajat pitävät Profeetan käyttäytymistä esimerkillisenä, vaikka Koraanissa on maininta, että Profeetan tehtävä oli toimia vain ilmoittajana tai varoittajana.

  Ja tästä huolimatta monet suomalaiset pitävät näiden uskontohaarojen rantautumista Suomeen rikkautena.

  1. Jos totta puhutaan niin länsimaisen katsomuksen mukaan islamissa on hyväksytty laajalti pedofilia, lapsimorsiemmet ovat enemmän sääntö kuin poikkeus, se on tuhansia vuosia vanha perinne.

   1. Olennaista on, ettei Jussin olisi pitänyt leimata uskontoa sellaisen seikan perusteella, jota monet pitävät kielteisenä.

    Pöhkövaivaisuudesta kärsivät toimittajat eivät ole vähäisen älynsä takia ollenkaan honanneet kupletin juonta, koska ovat itse pyrkinet leimaamaan Halla-ahon oman vähä-älyisyytensä oikeutuksin rikollisen polttomerkillä.

    Pitäisikö tähän nyt luoja kajahtaneisuudesta kärsivien toimittajien ja poliitikkojen lista?

 11. ”Ja tästä huolimatta monet suomalaiset pitävät näiden uskontohaarojen rantautumista Suomeen rikkautena.”

  Tätäkin pitäisi ehkä vähän korjata:

  Huolimatta edellä esitetystä seikasta monet suomalaiset katsovat, että mitään merkittävää ristiriitaa islamin ja maamme lain kanssa ei ole, koska maassamme on jo ennestään suhtauduttu suhteellisen suvaitsevaisesti pedofiliaan myös uskonnollisten yhteisöjen piirissä.

 12. Jos Suomi on oikeusvaltio, niin millä saatanan oikeudella Hesari jakaa tuomioita yhä uudelleen ja uudelleen samasta asiasta, josta oikeus on antanut tuom ion jo vuosia sitten.

  Helsinhin Sanomat boikottiin, kun lehti ei kunnioita lainkaan maksavia asiakkaitaan.
  Hesari on Illuminatin ohjauksessa ja heille on myrkkyä, kun kansallismieliset nousevat koko Euroopassa. Kansat vaativat saada itse päättää omista kohtaloistaan eikä suostu orjiksi Illuminatille.
  Hesari on mennyt liian pitkälle. Tällä menolla voi tulla vaikka mitä, vähintään ”keltaliivi” kampanjoita.

  1. ”Jos Suomi on oikeusvaltio, niin millä saatanan oikeudella Hesari jakaa tuomioita yhä uudelleen ja uudelleen samasta asiasta, josta oikeus on antanut tuom ion jo vuosia sitten.”

   Hönöläisen oikeudella?

 13. On ennenkuulumatonta, että Hesari lähettää persujen tiedotustilaisuuteen häirikön häiriköimään. Ennen vanhaan tuollaiselle olisi annettu kunnolla turpiin.

  1. Tuo häiriköijä oli pesunkestävä trolli. Putkonen oli tilanteen tasalla ja otti mikin trollilta pois.

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/c3eacc4a-3551-415c-a5f6-5a81836f2f45

   ”Netiketti suosittelee olemaan ruokkimatta trollia. Tämä tarkoittaa käytännössä trollin jättämistä omaan arvoonsa ja suhtautumista trollaaviin viesteihin tai viestiketjuihin ikään kuin niitä ei olisi koskaan kirjoitettukaan. Tämä on usein vaikeaa, sillä muutaman ihmisen trollaantuminen saattaa aiheuttaa trollaustarkoituksessa aloitetun keskustelun laajenemisen tai olemassa olevan keskustelun väärille urille ajautumisen.”

 14. Koska Karjalainen näyttää eläneen uutispimennossa ja näyttää siltä, että hänen oikeuskäsityksensä olisi yhtä rempallaan kuin Jussia syyttäneen Mika Illmanin, niin kannattaa kerrata tapahtumia.

  Mika ilmanin lausunnon mukaan hän piti ranskalaisen pilkantekolehden, Charlie Hebdon, suhdetta islamiin sallittavan rajoissa ja puolen Euroopan päämiehet marssivat Pariisissa Charlie Hebdon sananvapauden puolesta, kun lehden toimitukseen oli tehty attentaatti.

  Ei kovin monta aivosolua ole Karjalaisen tai Illmanin päässä aktiivitilassa, ellei pidä kyseisen pilkantekolehden linjaa paljonkin härskimpänä islamia kohtaan kuin Jussin vähän toisessa tarkoituksessa kirjoitettua viestiä.

  Google lienee sensuroinut sivuiltaan tuon rienaavan lehden kuvat.

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Charlie_Hebdo

  ”Sisältö

  Charlie Hebdo on sävyltään epäkunnioittava ja äänekkäästi toisinajatteleva. Se vaalii hullun vuoden 1968 vallankumouksellista henkeä.

  Omien sanojensa mukaan lehti pilkkaa kaikenlaista ääriajattelua ja uskonnollista fundamentalismia. Ääri-islamilaisuuden ohella se on pilkannut yhtä lailla katolisen kirkon johtajaa paavia..[9]

  Lehden piirtäjän Willemin mukaan lehden satiiri on vahvasti kulttuurisidonnaista, ja sen huumori toimii vain ranskan kielellä.”

 15. Sananvapauden antamalla oikeudella se HS kirjoittaa. Saattaapa HS kirjoittaa jopa Antti Rinteestä tai Petteri Orvosta jotain aineistoa jos sattuisi löytymään. ja jos ei niin persujen lehti. Ja siitä sitten riemuittaisiin täälläkin. Joopa joo toisille sopii irvistellä toisille ei.

  1. Älä naurata.
   Vai kirjoittaisi hs Rinteestä tai Orvosta kymmenen vuotta vanhasta jutusta?
   Menee jo naurettavuuden puolelle.

 16. Tämän päivän Lapin Kansassa on Anna Alatalon kolumni ”Toisto voi tehdä sanoista tyhjiä”. Kirjoittaja on Torniossa syntynyt äidinkielen ja kirjallisuuden opettaja, lukee kolumnin alla.
  Kolumnin aiheena on Halla-aho ja hänen johtamansa puolue.
  Kirjoitelma on minusta malliesimerkki ääriliberaalien kokemasta angstista, kun osa kansasta meni äänestämään väärin.

  Well, ehkä kirjoittaja ei ole tietoinen, että liian pitkään jatkuva liiallinen liberalismi johtaa kaaokseen. Senpä vuoksi joklin aika sitten on käynnistynyt länsimaissa itsekorjaavuus liike, jonka näkyvin merkki on lisääntynyt kansallismielisyys.

 17. Halla-ahon vanhat blogaukset olivat aivan hirveitä. Vaikka ne pitääkin nähdä menneisyyden vihanpitona, kyllä ne olivat täysin räävitöntä tekstiä jolla ei ole mitään asiaa olla julkisena. Toki, tämä on asia joka on käsitelty jo tuhat ja yksi kertaa…en oikein tiedä mitä niiden penkomisella enää voi saada aikaan.

  Media olisi voinut keksiä tuoreempaa kysyttävää, mutta persut olisivat myös voineet kääntää tilanteen voitoksi. Nyt he tekivät turhan tappelun. Persut ovat äärimmäisen huonoja kestämään kritiikkiä, se on heidän heikoin puoli ja tämä on todettu moneen kertaan.

 18. Ei hemmetti mitä vihapuhettä tämä Persun Blogit on aina täynnä.

  Pelkkää vihaa ja toisten nolaamista.

 19. Nii’i. on se kamalaa, kun Iltalehtikin noin vihaa levittää, hyi,hyi ..

  Otsikko:
  SDP:n uusi kansanedustaja kovien syytösten alaisena – väitteiden mukaan toivoi presidenttien tappamista ja vihjaili Yhdysvaltojen terrorikytköksistä: ”Olen sanonut typeryyksiä”

 20. Jaa, että linkit pahasta..

  tapio_KK perustanee juttunsa mieluummin omassa päässään keksittyihin asioihin kuin reaalimaailman tapahtumiin.

  Mitä tapio_KK lyhyet letkaukset kertova hänestä? – kehityksestä jälkeen jäänyt ..

Kommentoi