Ääni perussuomalaisille on aina lisänaula vihervasemmiston poliittiseen ruumisarkkuun.

Jos äärioikeisto ja äärivihervasemmisto kuvittelee vihalla ja väkivallalla meidät voittavansa, niin siinä kyllä lyövät kirveensä kiveen.

Perussuomalaiset toimivat niiden lakien ja velvoitteiden mukaan, mitkä kansanvaltainen demokratia on asettanut ja me tyydymme siihen, mikä vaaleissa tulokseksemme tulee, emmekä lähde turuille ja toreille huutamaan kuolemaa vääräuskoisille.

Pelkohan se ajaa vihervasemmiston barrikaadeille meitä vastaan, sillä heidän kuplansa on vaarassa puhjeta, kun kansalaiset perussuomalaisista löytävät lääkkeen tämän vihermyrkyn nujertamiseksi demokratian keinoin

Nyt kun joku puolueesta erotettu hörhö on tämän perussuomalaisen vaalipäällikköön kohdistuneen murhayrityksen takana, niin nyt kaikensortin helppoheikit iloitsevat, että omat koirat purivat ilman pienintäkään inhimillisyyden osoitusta uhria kohtaan, sillä sehän on persu vaan.

Meitä on kannattanut ja äänestänyt lähes 600000 suomen kansalaista ja nyt koko puolue jonkun erotetun hörhön vuoksi leimataan samaan kastiin kuuluvaksi näiden vihervasemmistolaisten helppoheikkien toimesta.

Perussuomalaiset eivät ole uhka suomen sisäiselle turvallisuudelle, olemme suomen perustuslain vankkumattomia puolustajia ja lakien ja velvoitteiden noudattajia.

Huolissani olen näiden vihervasemmistolaisten pääsystä ikäänkuin keittiön  kautta vallan kammareihin ja kuten nyt ollaan huomattu, niin he elävät omaa rinnakkaistodellisuuttaan, joita ei suomen lait ja asetukset näytä koskevan ja moraali on tuntematon käsite heidän ismeissään.

Toki vaalien kautta vihervasemmisto on nyt pistämässä suomea lahtipenkkiin ja vaikka korona on yhdessä voitettava, niin vihervasemmisto sen varjolla vahvistaa omia linnakkeitaan ja omille ismeilleen kasaa valtavat suojapuskurit, jatkaakseen isänmaamme moraalisen selkärangan taittamista kaikilla hallintomme aloilla.

Uskon kyllä kansan enemmistön näkevän näiden utopistien tarkoitusperät, eivätkä helppoheikkien satuiluihin enään hairahdu, mutta on vielä paljon niitäkin, jotka tämän vihervasemmistolaisen kuoleman suudelman luulevat rakkautta osoittavan, sillä vihervasemmisto rakastaa kyllä suomen ja suomalaiset hengiltä.

 

 

 

 

42 Replies to “Ääni perussuomalaisille on aina lisänaula vihervasemmiston poliittiseen ruumisarkkuun.”

 1. Kuvaavaa on että ääri vasemmisto saa edelleen tehdä mitä haluaa, jopa virkavaltaa on näiden kannattajia julkisesti

 2. Mitähän vihervasemmistoa Arvi tarkoittaa kun on kysymys persujen omasta hörhöilystä, jotka ovat tuominneet kaikki.
  Millainen seula teillä on ottaa edustajiksenne toinen toisensa jälkeen pöpejä ja erottaa sitten puolueesta, Se on tullut tutuksi niin Tampereella kuin muuallakin ja koko valtakunnassa.
  Kataja taisi olla ensimmäinen mies paikallaan kun oli estämässä tuota asiaa. Mutta kuka on päättänyt jo aikaisemmat valinnat ?

  Tässä on syytä katsoa peiliin eikä syyttää ketään muuta. Muilla ei ole mitään tekemistä hörhöilynne kanssa.

  1. Persuisda ei ole otettu käyttöön tarkkaa seulontaa valheenpaljastuslaitteineen.

   Karjalainenkin pääsisi heittämällä persuihin. Heitettäisiin sitten vaan yksinkertaisesti uloskin, jos rupeaisi uhoamaan.

   Sama ongelma on maahanmuutossa, karkoittaminen on vain vaikeampaa.

   Sisään lappaa rasistia, ylimielistä imperialistia, kunniamurhien ja verikoston kannattajaa, rikosseuraamuksia pakenevaa ja nuotin vierestä viheltäjää.
   Jokin testi pitäisi rajalle järjestää, jotta valioyksilöille jäisi parempi mahdollisuus.

 3. Hyvin minä Suomessa viihdyn tämän hallituksen aikana enkä näe missään mitään sosialismia. Sitä kun ei ole eikä tule.

 4. Arvi konkari sen tietää, että hyökkäys on paras puolustus, mutta pysytään nyt vaan tässä perussuomalaisten jäsentenvälisessä kuten Heikki totesi.

 5. Ei tähän soppaan, mutta jos katsotaan koko puoluepoliittinen menu, niin kyllä aika monesta puolueesta löytyy melkoisia hörhöjä. Eräs puolue käyttää tälläisiä väkivallalla fantasioijia jopa lainvalmistelutyössään.

  Näistä ei vaan valtamedia juurikaan kirjoita. Ainakaan heidän pahoista teoistaan.

  1. Aina yhtä vakuuttavia lähteitä, Oula Silvennoinen.

   Ei voi kuinka hymähtää myötähäpeästä…

  2. Oula Silvennoinen – perusvirhee ja muka asiallinen tutkija – salli mun nauraa…

 6. Miettisin edelleen kokkareiden, kepuleiden, vihreiden ja vassareiden agendaa… se on sama.

 7. Luettelo rikoksista tuomituista kansanedustajista
  [ lähde : Wikipedia , poimintoja ]

  Mikko Alatalo , keskusta, huumeiden käyttäminen. 1979

  Sirkka-Liisa Anttila. keskusta, perätön lausuma, 1965, 6 kk ehdollista vankeutta

  Paavo Arhinmäki, vas, julkisrauhan rikkominen ydinvoimala-alueella, 2004

  Mikko Ekorre, SKDL, väärennös, 1991, 190 päiväsakkoa

  Mikko Ekorre, SKDL, väärennös ja kirjanpitorikos, 1996, 7 kk vankeutta

  Ahti Karjalainen, MLK, keskusta, rattijuopumus, 1979, 26 650 markan sakot ja 14 kuukauden ajokielto

  j.n.e

  1. Ja taas huomio yritetään siirtää toisarvoisiin juttuihin. Ottaa niin koville asiassa pysyminen.

   *
   P.S.

   Missä se mielipide on?

   1. Persukammoisen räksyttäjän ei tarvitse esittää mielipidettä.
    Räksyttäminen on se ”mielipide”.

  1. Jaa, siis viidennes suomalaisista on häpeäntahra, niinkö?

   Pitäisikö todeta, että solvaaja itse on häpeäntahra?

 8. Puolue ja sen johtohenkilöt. Kuten ei venäläiset ole häpeätahra mutta Venäjän johto on. Luoja maatamme varjelkoon enemmältä persuvallalta.

 9. Viidennes suomalaisista kannattaa Perussuomalaisia räksyttäjistä välittämättä.

  1. Kun otetaan puolue kerrallaan, niin pääosaa jokaisesta kannattaa n. 10%, joten turha räksyttää.

 10. Voi olla että kannattaa viidennes mutta mihin se riittää jaa voi olla että muut laittaa perusuomalaiset ottaan vastaan hallitus vastuun yksin no ei silloin mene mikään läpi
  Loikkareihin kun ei kukaan voi luottaa
  Ja minua ei ole uhkailtu kun yhden pulueen vaaliteltalla onko se sitten oikeaa asiaa saatte itse päätellä terv tepivaari

  1. Suuri osa on demareista loikanneita itsenäisyysmielisiä konservatiiveja. Horjuvasta keskustasta odotetaan lisää niitä, jotka eivät halua jättää valtaa liittovaltiofanaatikkojen käsiin.

   Ne fanaatikot vertautuvat vuoden 1918 bolsheviikkeihin.

   1. Mitä mulle kerrot demareista viiraa melkoisesti sivuun minun kohdalla ja mitä tuovuosi tarkoittaa
    Ja mikä on tuo liittovaltio terv tepivaari

    1. Vuonna 1918 bolsheviikit ottivat johdon sos.dem -puolueessa Venäjän mallin mukaan ja tukeutuen Venäjään. Bolsheviikkiopin mukaan isänmaallisuus on vihattava aate.
     Eli olivat Arvopohja-Antin kokoaman hallituksen linjoilla.

     1. Talvisotakin saattoi olla Suomen bolsheviikkien syytä.
      Haittasivat varustautumista voimiensa mukaan.
      Vähättelivät itäbolsuille suomalaisten taistelulykyä ja -halua. Ja todennäköisesti bolsujen johto pyysi itäbolsuja hyökkäämään Suomeen saadakseen vallan täällä.

      Sodan jälkeen bolsut laativat monituhatnimisiä karkoituslistoja isänmaallisesta älymystöstä voidakseen kaapata vallan täällä itäbolsujen tuella DDR:n malliin.

      ——–

      Moni poliitikko on pettänyt maamme itsenäidyyden isänmaallisuutta vihaten ja bolsheviikkeja apinoiden.

 11. Vasemman laidan kaverit ja kaverittaret takertuvat Pekka Katajan pahoinpitelytpaukseen, kuin hukkuva oljenkokorteen, demonisoidakseen perussuomalaisia. Ei oikein ymmärrä. Pahoinpitelystä pidätettyhän erotettiin puolueesta 2019.
  Eikö häntä olisi saanut erottaa? Eikö Pekka Katajan pahoinpitely ja siihen liittyvät pidätykset omalta osaltaan osoita, ettei puolueessa ole tilaa äärilaidan aineksille (retorinen kysymys).

  Toisaalta vasemman laidan reaktiot eivät yllätä. He ovat peloissan ja hädissään ja toivovat perusteetomasti, että perusuomalaisten kannatus lähtisi dramaattiseen laskuun.

  Punavihreä, vihervasemistolainen, millä nimellä vain, aatesuuntaus tulee kaatumaan oman mahdottomuuteensa kuten Neuvostoliitto aikoinaan. – Kuinkahan moni (edes punaviheruskovaisista) jaksaa pitkään uskoa: että sähköä saa töpselistä,
  valtionvelkaa ei tarvitse maksaa takaisin,
  meidän suomalaisten pitää ruveta elättämään italialaisia ja espanjalaisia, joiden kotitaloudet ovat vauraampia kuin suomalaisten kotitaloudet,
  intersektionaalinen feminismi, mikä on hallituksen uusi tasa-arvo-ohjelma, on jees juttu kaikkine uhripisteytyssysteemeineen (ei päätä ei häntää),
  ilmastonmuutoksen vuoksi kaikkien pitää muuttua vegaaneiksi (ja piereskelevät lehmät pitää lahdata vuoten 2030 mennessä).
  Listaa voisi jatkaa mutta riittäköön tämä.

  Eli aivan kuten arvi bloginsa otsikossa sanoo: ääni perusuomalaisille on lisänaulta vihervasemmiston poliittiseen ruumisarkkuun.

 12. Ei tuo piereskelevien lehmien lahtaus täysin vitsikään ole, valitettavasti.
  Niin sanotut milleniaarinuoret ovat saaneet perusteellisen ilmiöpohjaisen radikaalin ympäristökasvatuksen ja he ovat rynnänneet sekä USA:ssa että Euroopassa näyttävästi politiikan eturiviin. Myös Suomessa nuoret punavihreät vihaiset naiset ovat melkein enemmistönä maamme hallituksessa ja Alexandria Ocasio-Cortez, tuttavallisemmin vain AOC nuorimpana koskaan USA:n kongressiin valittuna lainsäätäjänä tekee nyt poliittista työtä Washington DC:ssä.
  AOC:n villitsemät USA:n milleniaarinuoret (pääosa nuoria naisia) ja Euroopan nuoret vihaiset naiset haluavat lopettaa tehtaat, polttomoottoriautot, lihan tuotannon, fossiilienergian ja ydinvoiman tuotannon. He haluavat lopettaa teollisen ruoantuotannon ja siirtyä veganismiin.
  Kun Green New Deal julkaistiin USA:n kongressiedustajan AOC:n kotisivulla, siihen sisältyi päivittely, jonka mukaan ei ole lainkaan varmaa, saadaanko kaikki piereskelevät lehmät lahdattua vuoteen 2030 mennessä. Raikuvan naurun saattelemana AOC joutui poistmaan tämän Green New Deal- ohjelmajulistuksen kotisivultaan. Internetissä tälaisia hoopoja ei nykyään saa kuitenkaan kumittamallakan pois, koska poliitttiset vastustajat ottavat niistä heti kopiot.
  ——————————————————–
  Kommenttini lähteenä olen käyttänyt lääkintöneuvos MIkko Paunion kirjaa ”Hourulan väen ilmastovallankumous” (2019) sivut 78 -80.

 13. Mihinkään ei mitään nauloja naulata vaan suosio vaihtelee miten milloinkin vaaleissa. Saattaapa joku pudota pohjalle ja joku nousta. Ja jokusen vuoden päästä on taas tilanne toinen.

 14. Antaa nyt persujen itse tapella kuka heistä meinasi Katajan tappaa. Loput muu kuuluu poliisille.
  Toivottavasti väki huomaa jo kunnallisvaaleissa, millainen sakki ääniä on kalastelemassa.
  Persulle annettava ääni on kuin antaisi äänensä turhapurolle- sopisi hyvin mainoshahmoksi.

 15. ”Antaa nyt persujen itse tapella kuka heistä meinasi Katajan tappaa.”

  Missä tällainen tappelu on käynnissä? – tietääkö mr. turhapuro

Kommentoi