Hallitus karensiin sodan loppuun asti.

Kun talvisota syttyi  39 niin eduskunta siirrettiin Kauhajoelle.

Nyt tulisi toimia siten, että siirretään hallitus siksi aikaa Kauhajoelle, että saadaan tähän koronasotaan jotain tolkkua, sillä minimoidaan vahingot ja estetään suuremman katastrofin syntyminen.

Annetaan sodan johtotehtävät puolustusvoimain ylipäällikölle ja hänen kokoamalleen ”panssarinyrkille”, jossa olisi edustettuina vain sellaiset asiantuntijat, jotka eivät ole poliittisin mandaatein valittuja eikä heidän liekanarussaan.

Tässä tuntuu nyt siltä, että koronasotaa johtaa käpykaartia muistuttava plotuuna, jonka oikea käsi ei tiedä mitä vasempi käsi tekee.

12 Replies to “Hallitus karensiin sodan loppuun asti.”

 1. Avaaja on saavuttanut ansaittua mainetta blogialustalla armoitettuna taitavana vitsinikkarina. Hänen omalta kannaltaan maineella on sellainenkin puoli että ei aina voida tietää esiintyykö hän tässä viitassaan vai pyrkiikö joskus riisumaan sitä yltään.

 2. Mitähän siitäkin olisi tullut, jos Mannerheim olisi antanut sodan johtotehtävät aluehallintovirastojen, kuntien, sairaanhoitopiirien,-ja kotirintaman vastuulle. ja keskittynyt itse lähinnä Mikkelissä vain mannerheim-ryypyn resähdin saloihin.

  1. Kai nyt sentään Arvi erotat todellisen sodan taudeista, jotka riivaavat koko maailmaa.

   Olen istunut Mikkelin päämajassa herrapöydässä sodan kaltaisessa Marskin testissä, pysyykö Marskin ryyppy läikähtämättä kädessä ja kerralla tippaakaan valumatta muualle kuin kurkkuun. Sinä et siihen pysty !

    1. En ota mitään ennen kuin joku tarjoaa sen uudestaan, silloin on pakko ottaa jo kohteliasuudesta.
     Olen perso vai huippulaaduille kuten tuo tai 30 -v vanha katajatynnyrissä aateloitunut grappa tai 20- v vanha savuviski tai vain viinien aatelille. Täytyy kärsivällisesti vain odottaa. Näyttää vain aika tulevan pitkäksi niitä odotellessa.

 3. Tätä ”tyttöhallitusta” saadaan katsoa hamaan tappiin, jos ne ois olleet äijiä, se ois jo kaadettu

 4. Hallitus ei mihinkään lähde eikä tarvitse lähteä. Tässä odotellaan vaan rokotetta. Enempi on kansaa kaatanut korona muualla maailmassa.

  1. Rokote tulee ensin hoitohenkilökunnalle, mikä on oikein ja sitten sen mukaan. Oma veikkaus on että ensimmäiset rokotteet ei tule toimimaan.

Kommentoi