Kepun touhulle nauraa jo aidan seipäätkin

Krista Kiuru on lyhyen ministeriytensä aikana ehtinyt hankkimaan itselleen jo kolminkertaisen luottamuksen.

Ensimmäinen tuli käsi raamatulla virkavalaa vannoessaan.

Toinen luottamus tuli kokoomuksen haukatessa paskaa hänen eroa vaatiessaan.

Ja kolmatta kertaa Kiurun eroa vaati hallituskumppani kepun lapin piiri ja ennenkuin kukko ehti kiekaista ensimmäistkään kertaa, niin Saarikko pyyhki perseensä lapinpiirin vaatimukselle.

Kukahan seuraavaksi lyö kirveensä kiveen Kiurun kohdalla.  Kepu on ainakin ”sekaisin onnesta” vasemmiston vankkureilla.

 

 

9 Replies to “Kepun touhulle nauraa jo aidan seipäätkin”

 1. Kun kepu lähitulevaisuudessa jakautuu kuin varpusparvi muihin puolueisiin, niin kova kilpa on kokoomuksella, demareilla ja perussuomalaisilla siitä, kuka näistä kepun paskankikkareista hyödyn ottaa oman peltonsa lannoitteeksi.

  1. Nyt nämä kepun hillotolppalaiset eduskunnassa ja hallituksessa aikovat erottaa ruotsinkielisen piirijärjestön ja todennäköisesti se johtuu siitä, kun aikovat ”vanhan isännän” nostaa puoluevaltuuston jäseneksi.
   Ovet avautuvat kiivaaseen tahtiin kepussa, ulospäin.

 2. Keskustalla on mennyt jo pidemmän aikaa heikosti ja aina vaan heikommin alkoi mennä, kun potkivat Katri Kulmunin Lappiin takaisin lumipenkalle. Saarikko lupasi jotain ”suurta” Katrille, kun hoitelivat puheenjohtajavaalin. Kukaan ei tiedä joko on täyttänyt lupauksensa.

  Nyt on tainnutkin mennä se suuri lupaus Kiurun Kristalle, kun Saarikko niin huolehtivasti puolustaa toisen puolueen ministeriä. Oman puolueen Lapin piirjärjestö jo antoi potkut persiiseen.

  1. Pentti,- näyttää yhä todennäköisemmältä, että kepulla on taas keväällä uuden puheenjohtajan etsintä rökäletappion jälkeen.
   Marin haukkui Kulmunia maanvaivaksi, nykyinen kepun puheenjohtaja on minun mielestäni vallanhimonsa sokaisema pyrkyri.

 3. Kohtuullisen aktiivisesti politiikkaa pitkään seuranneena en voi välttyä siltä ajatukselta, että Keskustassa asiat ovat pahemmin sekaisin kuin mitä on julkisuuteen vuotanut.

  Vaikuttaa hieman siltä, että Keskusta on samaan aikaan sekä hallituksessa, että oppositiossa ja näille molemmille löytyy myös oma oppositio.

 4. Nauru pidentää ikää, nyt on ”Keminmaan keiju” ja Pohjantähden profeetta lähdössä tavoittelemaan Helsingin pormestariutta.
  Jos on kokoomus paniikissa valovoimaista ehdokasta etsiessään, niin vielä epätoivoisempi on kepu, kun naftaliinista Paavon kaivaa.

 5. Kepun Lapin piirin mielestä se oli Krista Kiurun vika kun brittituristit eivät saavu Lappiin maksamaan kallista palveluista. Niinpä he vaativat Kiurun eroa.

  Oikeasti Briatnnian hallitus on antanut briteille matkustuskiellon 2.12. asti ja se jatkuu ehkä sen jälkeenkin. Lapin piirin olisi siis pitänyt vaatia Boris Johnsonin eroa.

  Kiuru on kyllä kova äijä!

Kommentoi