Kokoomus ja kepu, isänm….eiku vasemmiston asialla.

En olisi kuuna päivän voinut kuvitella, että eduskunnan ns. porvaripuolueet enemmistönsä luovuttavat eduskunnan vähemmistöä edustavalle vasemmistolle valtakunnan avaimet ja vielä ylistävät heitä, kun ovat joutuneet vasemmistonyrkin ja hellan väliin.

Perussuomalaiset eivät kokoomuksen ja kepun ihmisyyskäsitystä vastaa ja ne hakevatkin nyt turvaa äärivasemmiston ja heidän hengenheimolaisensa äärivihreiden sylistä, jossa heidät syödään karvoineen, kuten nyt kepu sen hyvin kapisessa turkissaan tuntee.

Kauhiasti vaan vasemmistokin sanoo olevansa isänmaan asialla ja  on vaatimassa yrittäjiltä ja yrityksiltä yhteiskuntavastuuta, kun itse samaan aikaan hassaa suomen veroeuroja konkurssikypsille välimeren maille ja myy kansallisomaisuuttamme  periaatteella kuin pakkasessa housuunsa kusisi.

Vähempiosaisille ja huonommassa jamassa oleville kantasuomalaisille kun eduskunnassa esität pientä parannusta heidän vaatimattomaan toimeentulonsa, niin hallituksen viisi naista ja Matti huutavat kuorossa ei oota ja samaan aikaan satoja miljoonia lastataan laivaan ja viedään upotettavaksi Afrikan pohjattomaan kaivoon ja klaanipäälliköiden asehankintoja helpottamaan.

Sitten vielä ihmetellään, että miksi perussuomalaiset vain kasvattavat kannatustaan, vaikka valtaapitävät noudattavat kaikkia ulkoatuotuja ja siellä lanseerattuja pykäliä ja ismejä tarkemmin kuin olisi tarpeenkaan.

Jos kansainväliset sopimukset ja EU pykälät ja vaatimukset ovat haitaksi suomelle ja suomalaisille, niin totta hitossa perussuomalaiset vastustavat niiden käyttöönottamista maassamme ja jos niistä mailmaasyleilevät peräpeilinsä paskovat niin siitä vaan ja jos se ei perussuomalaisille hallitusovia aukaise, niin sou`´wat

Ollaan oppositiossa, kyllä se suomilaiva sieltäkäsinkin kotimaan satamaan käännetään, kun kansalaiset vaativat ruoriin sellaiset, jotka omassa paatissaan eivät joudu ruoskittavaksi.

 

 

 

 

 

One Reply to “Kokoomus ja kepu, isänm….eiku vasemmiston asialla.”

  1. Vihervasemmistolla on naurussaan pitelemistä, kun kepu ja kokoomus kilpailevat keskenään siitä, kumpika pääsee kansainvälisen kajauttamaan praidkulkueen airueena ja saa edustaa puoluettaan Pariisin viherhumppa festivaaleilla.

Kommentoi