Koomikon kyyneleet.

Iltapäivälehdet revittelevät uutista Soinin palaamisesta takaisin päivänpolitiikkaan.

Ihmettelen, että onko mediakin politikkojen ohella erkaantunut niin kauaksi ruohonjuuritason ajatuksenvirroista, että otaksuvat Soinin vielä jonkun housunpuntissa viisarin saavan värähtämään.

Mikäs siinä, jos joku puolue vielä hänet listoilleen ottaa, niin se tietää varmuudella sitä, että puolueista lähteviä on moninkertainen määrä niihin harvoihin verrattuna, jotka puolueeseen tulevat Soinin vetämänä.

Ja sekin on taivahan tosi, että jos hän uutta puoluetta haluaisi vaaleihin tuoda, niin kannattajakorttejakaan ei kyllä saa kerättyä tarvittavaa määrää.

Ei tämä sirkus enään kaipaa pääklownia.

Anteeksi toinen blogi tälle päivälle.

 

 

5 Replies to “Koomikon kyyneleet.”

 1. Vaikka saattaahan siihen Soinin mahdollisen uuden puolueen kannattajakortteihin nimensä käydä kirjoittamassa muiden puolueiden tukijat, jotka kuvittelevat, että Soini pystyisi edes osan perussuomalaisten suuresta suosiosta syömään.
  Mutta jos sitä kautta vaaleihin pääsee osallistumaan, niin Soinin ja hänen puolueensa ehdokaslistalaisille tulee olemaan sama tulevaisuus kuin sinisilläkin.

 2. En yllättyisi millään tavalla mikäli Soini johkaantuisi Liike Nyt:n listoille, itse asiassa se voisi olla jopa jossain määrin odotettavissa.

  Kyseessä ihan puhdas veikkaus.

 3. Mieshän on pesunkestävä persu ja Arvin hengenheimolainen=IL=Tällä hetkellä esimerkiksi EU:n elvytyspolitiikka on saanut suorastaan savun nousemaan miehen korvista. Seuraa pikainen luento Euroopan johtajien valtasuhteista brittien jäätyä pois. Soinin näkemyksen mukaan Saksan ja Ranskan johtajat sopivat kahdestaan elvytysrahastosta, ja tämän ”teatterinäytöksen tarkoituksena on pelastaa ranskalaiset ja saksalaiset pankit”.

  Kun vielä Italia saa tukea 1,5 kertaa Suomen vuosibudjetin verran ja lainojakin lähes 130 miljardia, ei ihme että Soini jyrähtelee sanojaan säästämättä kutsuen ”Pohjoisen hönöä” maksumieheksi ja hämmästelee lehdistön vaikenemista.

  1. Eemeli,- Jussi Halla-aho kyllä tietää, että Soinia ja soinilaisia ei pidä päästää takaisin perussuomalaisiin, sillä he jatkaisivat siitä mihin jäivät, eli myyräntyötä puoluetta vastaan.

Kommentoi