kot kot siellä ja kot kot täällä…..ei löytänyt sokeat kanat eikä kukkokaan sitä kuuluisaa jyvää.

Korona nosti kruunun Marinin päähän ja nyt kun koronan toiselle aallolle ja luultavasti myös kolmannelle Marin aukaisi rajamme ja juottoloiden ja sirkuksien ovet sepposen selälleen, niin korona myös sen kruunun Marinin päästä pudottaa.

Kun kanalaumasta puuttuu pystyvä kukko, niin riihessä munittiin vain pelkkiä nahkamunia.

Kanat näyttävät vain taistelevan siitä, ken on maassa kaunehin ja kukkokin on lakannut kiekumasta, ettei vaan kanat anna potkua sulkasadon riivaamalla peräpeilille.

Pyydän anteeksi kanoilta ja kukoilta, että vertaisin teitä tähän nahkamunia munivaan kanalaumaan ja munattomaan kukkoon.

18 Replies to “kot kot siellä ja kot kot täällä…..ei löytänyt sokeat kanat eikä kukkokaan sitä kuuluisaa jyvää.”

 1. Äläs nyt Arvi ole niin skeptinen, kyllä pysyvien menojen kasvattaminen velkarahalla on loistavaa talouspolitiikkaa, ei kai tämä jumalainen hallitus muuten sellaista tekisi?

  Työllisyystoimiakin päätetttiin oikein urakalla, pikkaisen toki pitää käyttää mielikuvitusta, jotta hallituksen työllisyystoimet, työllisyystoimiksi tunnistaa.

  1. Hallitus kertoo suomen elävän pahinta lamaa sodanjälkeisessä historiassamme, mutta hallitus taas itse elää kuin pellossa ja päät pilvessä.ja ohjeet otetaan suoraan 1000 ja 1 yön saduista.

  1. Luulempa Kalle, että asetat maatiaiskanasi arvoasteikkosi yläpäähän, politikoista en ole niinkään varma.

 2. Ladatkaa edes se koronavilkku ja välttäkää turhaa matkailua, sipulia saa Suomestakin.

  Ihan tämä kana sanoi kot kot touhu ja rajat auki kuin ladon ovet sioille, tulee tässä hommassa turpaan pitkän päälle. Siinä ei auta että on kanoja pitkin pihoja

  1. Hurria on pidetty laajasti kyvykkäänä kansainvälisen ym. talouden osaajana. Mutta, miksi hän on vain toimittaja eikä Suomena hallituksen ja yritysten hallitusten neuvonantaja ?
   Toimittajan tehtävänkuva on analysoida ja kritisoida mennyttä ja saada siten lehteen myyviä, kansaa kosiskelevia artikkeleita.
   Toimittajan tekee harvoin arvioita tulevasta ellei satu olemaan jonkun puolueen poliittisen agendan ”myyjä”.
   Tuossakin jutussa paljon jälkiviisauden makua ja jo todettua. Eikä hän arvioi asiaa 27 maan neuvottelutilanteen vaikeustasosta päästä yhteisesti hyväksyttävään tulokseen.

 3. Miksi Jan Hurri. on vain toimittaja eikä Suomena hallituksen ja yritysten hallitusten neuvonantaja?

  Vastaus voisi olla: Suomen hallituksessa ei suosita asiantuntemusta.

  ***************************************************************************************
  ”Hurria on pidetty laajasti kyvykkäänä kansainvälisen ym. talouden osaajana. Mutta, miksi hän on vain toimittaja eikä Suomena hallituksen ja yritysten hallitusten neuvonantaja ?”

 4. Asiantuntevuus ei kelpaa tässäkään ympäristö- ja ilmastoministeri Krista Mikkoselle (vihr)
  .
  Turvetta korvaavista energianlähteistä Mikkonen mainitsi hukkalämmön – voi pyhä tietämättömyys ,,

  Lämpövoimaloden (turve kivihiili) hukkalämpöä käytetään jo nyt yleisesti Suomessa lämmitykseen, esim. Tampereella ja Turussa.

  Alla olevasta : ”Ympäristö- ja ilmastoministeri Krista Mikkonen (vihr) ei ottanut kantaa ehdotukseen. Turvetta korvaavista energianlähteistä Mikkonen mainitsi hukkalämmön.”

  *****************************************************************************************
  https://www.is.fi/politiikka/art-2000006639027.html

  Hallituksen ilmastoasiantuntija varoittaa ”karhunpalveluksesta” turpeen alasajossa – ehdottaa veroa biomassalle

  HALLITUS päätti budjettiriihessä lähes kaksinkertaistaa turpeen verotuksen osana lämmityspolttoaineille asetettuja 105 miljoonan euron veronkiristyksiä.

  Ilmastopaneelin puheenjohtajan Markku Ollikaisen mukaan ”ilmastokestävää”, metsäteollisuuden tai hakkuiden tähteinä syntyvää biomassaa on rajallinen määrä, eikä sitä riitä kivihiilen ja turpeen korvaamiseen.

 5. Ei Kalle, ylläpito iskee päätään seinään koko ajan. Tuntuu että tässä on joskus täyttä päivää vain sanomassa aikuisille ihmisille miten käyttäydytään.

  LAKATKAA HAUKKUMASTA TOISIANNE KUIN PAHAISET KAKARAT!

  Olette kyllä varmasti päässet perus- tai kansakoulusta. Tiedätte tuon verran. Herranjestas nyt, Twitterissäkin on asiallisempaa keskustelua.

Kommentoi