Kulmunista kasvoi ”mies”.

Keskusta ei hyväksy polttoaineveron nostoa…PISTE !

Näin sano puheenjohtaja Kulmuni ja takasi itselleen puheenjohtajuutensa jatkon.

Ja samalla päättää tämän hallituksen dolo`dosan.

Kepulla ei yksinkertaisesti ole muuta mahdollisuutta hengissä pysyäkseen, kun palata juurilleen tästä vasemmistolaisesta jalat tukevasti ilmassa ideologiasta.

17 Replies to “Kulmunista kasvoi ”mies”.”

 1. Toisaalta, nyt kun edellisestä korotuspaperista ei ole vielä kunnolla edes muste ehtinyt kuivumaan, niin nyt on Kulmuninkin hyvä rementää.

 2. Kepuli pettää aina, se on ihan sama mitä se sanoo, sianlihaa, läskiä ja voita

 3. Niin se vaan on, että Suomen maaseutu kaipaa Keskustapuoluetta ja siinä verraton kapteeni on Kulmuni. Keskustan on palattava ensin juurilleen ja sitten aloittaa sen uudestaan rakentaminen ja tulla lähelle ihmistä.

  1. Minun mielestäni myös maaseutu tarvitsee keskustaa mutta ei niin dominoivaa keskustaa kuin esim kymmenkunta vuotta ja enemmänkin oli.
   Kyllä maaseutu vaatii puolestapuhujansa … mutta keskusta ei sitä viime vuosikymmenin ollut.

 4. Keskustan ei kannata tosiaan alhaiseen kannatukseensa hakea muualta syyllistä kuin omasta peilistä ja aatteettomuudesta, joka tunkee samalle juomakaukalolle vihervasemmiston kanssa.
  Ääni Saarikolle tulee jatkamaan kepun alamäkeä ja Kulmuni, Väyryseltä oppinsa saanut palauttaa kepun pois cityläisyyden kivierämaasta.

 5. Kepulit ja Kokkareet voitaisiin yhdistää.Ohisalokin mahtuisi sinne maahanmuutto ajatuksineen…

  1. Tiedä hänestä, mutta saa nähdä, onko kyse vain kepulista puheenjohtajapelistä vai kepulien tositahdosta.
   Toisaalta, jos Kulmuni jatkaa, voisi edellyttää, että tästä pidetään kiinni.

   1. Iltapäivälehden kirjoitus, Saarikkokin on ollut Saukkomaata rahoittamassa lähes 20000 eurolla.

     1. Valtio ne rahat persuille järjesti. Puoluetuki nääs. Osa rahoista lienee Soinin ja Vistbackan peppujen alla PS:n tukisäätiössä.
      Mikäli oikein olen ymmärtänyt, niin aiemmin eräs puolueen jäsen piti säätiön hankkeita tuomittavina, mutta oikeus tuomitsi hänet korvauksiin ja asianajopalkkioihin.

      Puolueen ja sen tukisäätiön välillä päästiin sovintoon sinisten erkaannuttua. Ei tainnut PS juuri kärsiä, koska sai sinisiin siirtyneitten puoluetukirahat.

      Aiemmin puoluekenttä valitti Soinin aikana, ettei saanut puoluetukirahoja toimintaansa, vaan piti tehdä töitä talkoilla. Nyttemmin puoluetukea käytetään enemmän vaalitoimintaan.

      Muut puolueet saivat lisäksi ”korruptiorahaa”
      omista lähteistään.

 6. Eikö hänellä jo edes vähäinen järki voita heikkoa itsetuntoa häipyä takavasemmalle.
  Patavanhoillinen Väyrynen ja Arvi olisivat sopiva taistelupari, mutta kepun sivuosastolla.

  1. Ihan uteliaana kysyn Karjalainen, että missä tässä avauksessa mitenkään saadaan kytkentä persuihin?
   Hysteerinen persukammo ei riitä selitykseksi.

   1. juhak, taitaa Karjalainen itse kuulua PS puolueeseen kun aina siitä puhuu. Ei muuta kuin sikaa pöytään perunoiden ja voin kanssa.

 7. Keskustan suuri virhe oli, kun se lähti ”suurkaupunkien” keskustoihin ja kuvitteli itsekin olevansa City- puolue. Ei huomannut , että kaupungeissa on paljon ihmisiä, jotka eivät ymmärrä maaseudusta yhtään mitään, kaikki ei ole edes koskaan käynyt maaseudulla. Ei ollut paikkoja missä olisi voinut pitää tavanmukaisia tupailtoja kahvipannuineen, ei kaupunkiasuntoja voi mitenkään verrata maaseudun pirtteihin.

  Nyt vasta alkaa keskustan taival kohti maaseutua, ehkä sen parhaiten ymmärtää lapintyttö Kulmuni ja nostaa Keskustapuolueen kasvuun.

 8. Hah, juuri kun polttoaineveroa korotettiin niin Keskusta ei muka hyväksy sitä! Onpa naurettavaa. Kyllä noilla lausunnoilla varmaan Keskustan kannatus nousee kun vielä vaaditaan matkustusrajoitusten purkamista jotta koronaa pääsee paremmin levittämään Suomeen. Kristillisdemokraatit kohta ohittaa Keskustan kannatuksessa, onhan siellä sentään Essayahilla järkeviä ajatuksia.

Kommentoi