Märkäkorvat.

Tiedoitusväineet kertovat kuvin ja sanoin, kuinka nuoret  ( OSA ) aikuiset kokoontuvat mistään ohjeista ja suosituksista piittaamatta kymmenin jopa sadoiksi muodostuneina joukkioina bilettämään ja olemaan lähikontaktissa. Maskit, turvavälit ja osallistujamäärien ohjeistukset tuntuvat hukkuneen kuuroille korvilleja ja kuvitellaan että ollaan kuolemattomia.

Ja oikeassahan he ovat siinämielessä, että nuorille ja terveille tämä tauti ei olekkaan kuolemaksi, mutta he toimivatkin ikäänkuin viikatemiehen pikku apulaisina, kun vanhoja ja sairaita joutuu oikosääristen pataljoonaan heidän toimintansa seurauksena.

Toki järjestävällä taholla on oma vastuunsa, mutta ketään ei kuitenkaan pakoteta näihin osallistumaan tällaisena aikana.

Millä nimityksellä sinä kutsuisit näitä nuoria.

Minä kutsuisin heitä märkäkorviksi.

 

7 Replies to “Märkäkorvat.”

 1. Eipä ole tullut tehtyä noita ainuttakaan yksin kotona oleminenkaan ei kyllä ole pelkästään hyvä asia
  Ja kyllä sitä ruokaa itse pitää hakea ei sitä tule kotiin noin vaan kun tilaat sitä kkauppiaalta se tuo pelkkää sitä
  Elikkä näitä ns tuotteita nimiä en viitsi laittaa vättävät muka kotimaisiksi ja pakkauksessa lukee jotain muuta kun Suomi mm Eesti Latvia
  Mutta ei ole kukaan kysynyt mitenkä saat ruokaa kotiin menemättä kauppaan terv tepivaari

 2. Kuulun kaiketi riskiryhmään, koska on diabetes ja uniapnea. Mutta uskoisin kun olen selvinnyt tässä elämässä yli 5 vuotta kestäneestä vakavasta masennuksesta, niin selviän kaiketi koronatartunnastakin.

  1. Toivotaan Timppa, että nämä suosituksista piittaamattomat eivät sairastuta muita käyttäytymisellään.
   On täysin kohtuutonta, että ohjeiden noudattajat joutuvat vaaraksi koronalle, kun joillekkin oman navan mukavuus on tärkeintä.

 3. Liittyykö tuo ”märkäkorvat” jotenkin siihen, kun täälläpäin joskus oppimattomasta, tai kokemattomasta sanotaan, että on ”korvantaustat vielä märät”.

 4. Minulla on raudan puutetta ja siitä johtuva alhainen hemoglobiini. Tämän väitetään olevan eduksi koronan iskiessä.

Kommentoi