Nuoret haluavat suomen takaisin.

Suomessa ”suurimman puolueen” kärkipaikkaa vaaleista toiseen pitää nukkuvat ja prosentit pyörivät tuolla 30-40% hujakoilla.

Joten nukkuvissa lepää sellainen reservi, että se puolue, joka kykenee nämä ”sohvaperunat” saamaan uurnille puoluettaan äänestämään, tulee ratkaisemaan suurimman puolueen aseman itselleen.  Selväähän on, että osaa näistä ei hereille saa vaikka taivas niskaan putoaisi.

Ja kun Galluppeja seuraa, niin suomessa ei ole enään kuin kolme suureksi luokiteltavaa puoluetta, Sosialidemokraatit, Kokoomus ja Perussuomalaiset, jotka keskenään ratkaisevat tulevien eduskuntavaalien kisan suurimmasta puolueesta.

Kun tiedetään, että nukkuvat edustavat suurimmalta osin nuorempaa ikäluokkaa ja kun mielipidekyselyissä perussuomalaiset ovat nuorten keskuudessa hurjasti kasvattaneet suosiotaan, niin jonkinlaiset yhtäläisyysmerkit voidaan tästä vetää myös nukkuviin nuoriimme.

Perussuomalaiset edustavat kuitenkin ainoana selkeää vaihtoehtoa politiikallaan ja nuoret kokevat muiden puolueiden olevan niin samankaltaisia, että heidän politiikkansa ei juurikaan puhuttele nuoria.

Kun nukkuvia ei tähänkään asti ole uurnille saanut solidaarisuuden ja ihmisoikeuksien hurskaudessa piehtarointi ja kun perussuomalaiset tarjoavat rajoja ja rakkautta suomea ja suomalaisia puolustaen ja kansallisia arvojamme kunnioittaen, ulkoa tuotettua monikulttuurishöpinää ja rikkautta ( rikollisuutta ) vastaan, niin johan sitä sikeämpiuninenkin havahtuu, että tälle nykymenolle on myös kotimainen vaihtoehto.

Kun nämä kolme puoluetta ovat noin 20% puolueita, niin ei kai kukaan oikeasti kuvittele, että kokoomuksen ja demarien höpinä isänmaallisuudesta saisi nuoria hereille, kun se ei ole sitä tähänkään asti tehnyt ja kun näiden kahden puolueen isänmaallisuus on vain juhlapuheiden  täytettä.

Toki nuoria puhuttelee myös vihreiden lanseeraamat ilmastoutopiat ja mailmanlopun profeetat, mutta nuoret hakevat kuitenkin omaan elämäänsä lähinnä sellaisia asioita, joka yhä enenevässä määrin on turvalline koti ja kasvuympäristö ilman että kaikki puetaan ilmastonmuutoksen pakkopaitaan, että jos et tee näin, tuhoat maapallon käytökselläsi.

 

 

 

18 Replies to “Nuoret haluavat suomen takaisin.”

 1. Ei nuoret( kaan ) ymmärrä sitä, että heidän tehtävänsä on auttaa ennenkaikkea Afrikan ja Aasia köyhiä, kun itse joutuvat hakemaan elantonsa sosialiluukulta.
  Ja ei se maapallo sillä pelastu, että jätetään liha pois ruokalautaseltamme, syömällä vain rehuja ja heinäsirkkoja ja jättää metsämme vain toukkien ja tuholaisten kasvualustaksi.

 2. Syy sossun luukulla käymiseen ei ole kehitysapu, joka on vähän yli 1 mrd ja suurin osa menee Afganistaniin. Lähinnä syy on työttömyys. Kenenkään ei tartte syödä rehuja tai ituja, vaan ihan mitä haluaa ja kaupasta saa.

 3. Miljardi Afganistaniin, miljardi elintasoturistien elättämiseen, miljardi sinne ja vielä miljardi tänne.
  Kyllä rahaa riittää vaikka mihin.

 4. Tämä hysteria ilmastonmuutoksesta pakottaa suomalaiset tehtaanpiiput ja investoinnin niihin maihin, joidenka puolesta suomi heidän saastuttamisensa maksaa ja tätä kautta nuoret on pakotettuja elämään tulonsiirroilla ja avustuksilla, kun yritykset on siirtyneet sinne, missä työ ja yrittäminen on kannattavaa.
  Suomesta vihersosialistit haluavat tehdä Euroopan pohjoisen periferian, jossa turistit käyvät ihailemassa, kuinka pienellä ihmiset voivat tulla toimeen pesemällä vain toistensa paitoja.

 5. Mitään tuollaista ei ole eikä tule eivätkä vihreät määrää tämän maan asioista joka paikassa. Valtaosa yrityksistä on edelleen Suomessa ja on yrittäjiä jotka ovat isänmaallisia ja pysyvät Suomessa. Pitäisi saada takaisin vennamolaisen työministeri Urpo Leppäsen systeemi. Wikipedia=Leppänen nousi eduskuntaan Kymen läänin vaalipiiristä 10 219 äänellä vuonna 1979.[4] Eduskuntavaaleissa 1983 hän sai viidenneksi eniten ääniä koko maassa (16 959 ääntä)[5] ja teki vaalipiirin (edelleen voimassa olevan) ääniennätyksen. SMP:n vaalivoitto nosti puolueen hallitukseen ja Leppäsestä tuli työvoimaministeri. Hänen ministerikaudellaan säädettiin niin sanottu Lex Leppänen, jonka mukaan kuntien tuli järjestää työtä tietyn ajan työttöminä olleille. Laki perustui Heikki Rinteen malliin. Laista luovuttiin 1990-luvun alun laman aiheuttaman suurtyöttömyyden vuoksi.[6][7]

  1. Mitäs tämä vasemmistohallitus nytkin tekee, kun nakertaa suomalaisen vientiteollisuuden ja kilpailukyvyn mahdollisuuksia mailmanmarkkinoilla, utopistisilla energian hinnankorotuksilla.
   Ja nyt ei kannata mennä koronan taakse piiloon, sillä nythän niitä kilpailukyvyn edellytykset tulisi laittaa kuntoon, että nousukauden alettua rattaat olisivat kunnossa, emmekä antaisi TAAS kilpailijamaihimme verraten heille markkinat valloitettavaksi.
   Toinen perkele, joka ulokoparlamentaarisena korporaationa ( AY ) lyö kapuloita yritys,-ja työllisyyssektoreiden rattaisiin suojelemalla omaa vallan linnakettaan.

 6. Nämä nuoret ja vanhemmatkin työttömät on usein ammattitaitoa vailla. Tuon Rinteen mallin mukaan sai kaikenlaista hommaa kaupungilta tai kunnasta. Pitäisi aloittaa taas. Ei nyt niin paljon työttömiä ole kuin lama-aikoina.

  1. Ei ehkä ole, mutta nuoret työstä syrjäytyneet ovat se tulevaisuuden ongelma.
   Valitettavasti tämä hallitus askartelee mieluummin eläkeputken kaatamiseksi kuin koittaa edistää nuorten työllistymistä.
   Eläkeputken kumoaminen ei tuo yhtään uutta työpaikkaa ja sillä vapautuvat paikat jäävät nuoremmilta saamatta.
   Kun on muutaman vuoden elänyt työmaailman ulkopuolella, jää pysyvästi yhteiskunnan elätettäväksi ja töissä olevien kuormaksi.
   Siksi pitäisi nimenomaan panostaa noiden nuorten työpaikkoihin eikä jahdata pientä määrää eläkeputkeen mahdollisesti päätyviä.

   1. Sinänsä huomautan Eemelille, että en tietääkseni ole kertaakaan väittänyt persujen ratkaisevan ongelmia muita paremmin, joten voit ohittaa persut osaltani.
    Kommentoin ja arvostelen nimenomaan niitä, jotka kulloinkin ovat vastuussa asioista.

  1. Kyllä nuoret ymmärtävät senkin, mikä sakki vain jahkailee ja pitää vallasta kiinni kaikin kepulikonsteinkin.

   1. Kyllä ne tiedostaa ja arvostavat Suomea kotimaanaan mutta jos ei Suomi anna työtä ne menee sinne mistä työtä saavat terv tepivaari

 7. Kannatan Rinteen mallia, sillä nuoret on saatava työnsyrjään kiinni, muuten yhteiskunta joutuu heille rakentamaan kalliita mielenterveyden hoitopaikkoja ja kuntoutusyksiköitä, kun elämältä on kadonnut tarkoitus.
  Työ se on parasta sosiaaliturvaa.
  Kymmenin tuhansin nytkin nuoria vaeltelee ilman työtä ja koulutuspaikkaa ( keskeyttäneet ) ja kun vuodenkin ovat sosialiavustusten varassa, niin sen jälkeen heidän saamisensa mukaan yhteiskuntaa ja omaa elämäänsä rakentamaan, on moninkerroin vaikeampaa.

 8. No jaa kuitenkin sosiaaliapuakin saadakseen pitää olla työttömyyskortistossa työnhakijana. Ja työstäkieltäytyjän sosiaaliapu alennetaan.

Kommentoi