Perussuomalaiset, KIITOS.

Kiitän perussuomalaista puoluetta, että kitkette puolueestanne kaikki oman edun tavoittelijat ( mm. Soinilaiset ) joita politiikkaan vetää mukaan vain omaan napaan tuijottelu ja kuormasta syöminen ja jotka ovat alttiita ”kermakipon” houkutuksille, joita ”vääräuskoiset” heille tarjoilevat.

Toinen lieveilmiö, joka on yrittänyt perussuomalaisista tehdä oman harhaoppineisuutensa tyyssijan ovat nämä ”aatua” ihannoivat hörhöt, joille hiekkalaatikkoleikit ovat jääneet päälle ja joille suomen lait ovat vain tulleet rikottaviksi.

Antaisin Pekka Katajalle ”Mannerheim ristin”, kun rauhanajan suomessa oli vähällä menettää henkensä, kun puolusti ja on puolustanut lakia ja oikeutta ja demokratiaa näitä ”aatuja” vastaan.

Perussuomalaiseen majataloon ei mahdu aatut eikä juudakset, etsiköön kotinsa vaikka äärivasemmistosta ja egoterroristeista, siellä sitä ”parempaa” väkivaltaa ihaillaan ja siellä saatte jatkaa kesken jääneitä hiekkalaatikkoleikkejänne toveri hengessä.

 

22 Replies to “Perussuomalaiset, KIITOS.”

 1. On melko jännää miten Perussuomalaiset ovat kuulemma äärioikeistolainen puolue, mutta vähänkään asioista oikeasti perillä olevat ovat jo hyvin pitkään tienneet Perussuomalaisten olevan äärikoikeiston yksi pahimmista vihollisista jopa suoranainen uhka.

  No toisaalta kun henkilö edustaa ääriajattelua, niin hänen silmissään jo lähellä keskikohtaa olevatkin näyttävät sijaitsevan äärimmäisenä toisella laidalla.

 2. Mielestäni Arvi avauksesi sisältää aivan hyviäkin argumentteja, kuten nämä ”Aatua ihannoivat”, silti esim sosialismia kohtaan kritiikkisi eivät ehkä ole varsin, mielestäni perusteltuja; sosialismi, versioineen on maailmanlaajuinen; toteutustapa, lienee ratkaisevaa.
  Olen aina sanonut useissa kommenteissani; PS:n piirissäkin löytyy aivan kelpo poliitikkoja, sikäli kun poliitikot kelpokansalaisiksi luokitellaan.

 3. Ja perussuomalaiset nuoretkin putsattiin näistä aatuista, siitäkin kiitos nuorillemme.

  1. Vihreissä on näitä Taistolaisia ja heidän perillisiään ja eikös heidän keskeinen tavoitteensa ollutkin sosialistinen suomi.

    1. Joka ei tunne menneisyyttään ( tunnusta ) sillä ei ole tulevaisuutta.
     Miksi nämä entiset Taistoaiset eivät menneet kommunistipuolueisiin, niitähän oli suomessa tarjolla useampia. Menivät vihreisiin, sieltä käsin voi taas vallankumousta ( vihertotalitarismia ) edistää kulttuuri-Marxismin hengessä.

     1. Vihreillä ja taistolaisilla on ollut hirveä himo toimia ”edistyksen etujoukkona”, meni sitten syteen tai saveen.

      Satu Hassi entisenä taistolaisena ja myöhempänä vihreänä meppinä junaili vahingollisen hehkulamppudirektiivin. Suomessahan hehkulampun säteilylämpöä tarvittaisiin kesät ja talvet ja varsinkin märkätiloissa. Sähkölämmitystaloissa energiaa ja rahaa säästyisi.
      Jokainen saisi pohtia oman ratkaisunsa itse suoran demokratian periaatteella.

       1. Sinänsä Nalle oli muotivasuri ja Hassi oli ideologiasellainen.

 4. Persuille on paikka puoluekentällä, mutta nähdäkseni nyt ollaan siinä kohtaa että persujen pitää päättää haluavatko he hallituskeskusteluihin parin vuoden päästä.

  Se tarvii hieman tekoja ja hieman teatteria. Halla-aho on mielestäni aloittanut tätä työtä, mutta pitäisi vähän vielä tsempata.

 5. Kyuu,- oletko sitä mieltä, että persujen yksin pitää tulla vastaan.
  Jos kokoomus vetoaa vieläkin arvoihin, joilla persut voidaan jättää hallituksen ulkopuolelle, niin seuraava vaihtoehto on sitten kokoomuksella liittoutuminen vasemmiston kanssa.

 6. Arvi, en tietenkään ole ja johan tässä ovat niin kepu kuin kokkarit jo tulleet vastaan puheissa parin vuoden ajan. Työtä on aloitettu joka suunnasta, pelkään vain että siitä ei tule valmista ajoissa.

  1. Kyuu,- Mikä se sellainen arvo on jolla perussuomalaiset jätetään ulos.
   Valtaosa kansasta allekirjoittaa ne tavoitteet joita persut edustaa, vaikka äänestävätkin muita puolueita Väitän, että kokoomuksessakin on enemmistö äänestäjistä esimerkiksi maahanmuutosta persujen linjoilla.

 7. Arvi, politiikka on jonkin verran realismia ja jonkin verran teatteria. Kompromissien teko vaatii näitä molempia. Se ei riitä, että äänestäjistä jokin tietty prosentti on samaa mieltä.

  Persujen äänekkäimmille kannattajille pitää perustella miksi mennään yhteistyöhön vaikka kokkarien kanssa. Siinä pitää referoida johonkin kokkarien sanomaan joka pehmittää kompromissin iskua. Sama kokkareilla, he tarvitsevat jotain sopivaa persureferenssiä tähän.

  Näissä refensseissä on jonkin verran asiaa ja jonkin verran metaforiikkaa.

  1. Kokoomus ajaa kaksilla rattailla ja siksi sen kannatus pysyy tuolla 17% haminoissa.
   Siellä vihreällä oksalla istuu jo niin monta lintua, että sieltä ei kokoomus tule kannattajia keräämään. Ainoastaan entisaikainen koti, uskonto ja isänmaalinja nostaisi kokoomuksen suurimmaksi, nyt sinne marssii perussuomalaiset näillä entisillä kokoomusteemoilla.

 8. Kyllä tulee olemaan taas hankalaa Periussuomalaisille jos menevät hallitukseen Kokoomuksen kanssa, Ei yhtään helpompaa luultavasti kuin viimeksi. Kokoomus haluaa leikata pienituloisilta ja toisaalta olla tiiviisti mukana EU:ssa. Perussuomalaisten kannattajissa on kuitenkin paljon pienituloisia joille leikkauspolitiikka on isku vasten kasvoja. He ovat ehkä luulleet, että rahaa tulee kun maahanmuuttoa ja kehitysapua leikataan, mutta ei se Kokoomukselle riitä. EU:n osalta voi myös tulla uusia ”tukipaketteja” eikä Kokoomus suostu siihen että Suomi olisi se joka ne torppaa. Kokoomus edustaa eliittiä ja Perussuomalaiset kadun miestä.

  Paremmin todennäköisesti Persusuomalaiset sopisivat yhteen SDP:n kanssa. EU:n suhteen SDP on tietysti aika samaa luokkaa Kokoomuksen kanssa, ehkä hieman varovaisempi. Pienituloisten tukeminen sopisi varmasti molemmille. Joissain arvokysymyksissä Kokoomus tai sen konservatiivisempi siipi voi olla Perussuomalaisia lähempänä mutta vaikkapa maahanmuuton suhteen kannattaa huomata miten esimerkiksi Tanskassa Sosiaalidemokraatit ovat ottaneet tiukan maahanmuuttolinjan ja jopa Ruotsissa tiukentaneet linjaansa eikä SDP:n rajamäki sisäministerinä poikennut paljoa PS:n linjasta.

  Menipä Kokoomuksen kanssa hallitukseen kuka tahansa niin saa varautua kannatuksen laskuun koska näyttää aina käyvän niin että muiden hallituspuolueiden äänestäjät arvioivat hallituksen tekevän ”liian kokoomuslaista talouspolitiikkaa”. Kokoomuksen omat kannattajat sen sijaan ovat tyytyväisiä joten ehkä niin onkin.

 9. Näin kokoomuslaisena pitää kyllä todeta että Norppa on tilastollisesti oikeassa.

  Mutta kuka tahansa menee, kenen tahansa kanssa menee, pitää niellä katkeraa kalkkia. Pitää vain osata laskea mikä on nettohyöty.

  Viisas on puolue, joka tajuaa tarvitsevansa muita. Tyhmä on puolue joka näkee kaikki ongelmat vain muualla.

 10. Enpä nyt sanoisi, että yksikään puolue olisi viisas; taas henkilöissä jotka puolueen piirissä toimivat; heissä saattaa jopa löytyä viisaitakin.
  Puolueet itsessään eivät todellakaan ole sellaisia toimijoita, joita pitäisin viisaina.

 11. Kalle Isokallion mukaan Suomi on tuhoon tuomittu, kun kaikki puolueet kosiskelevat suruttomia tuhlareita.

  ——-

  Vuoden 2015 vaalissa PS lupasi vähiten, mutta oli silti toiseksi suurin keskustan jälkeen, vaikka kumpikin kilpaili samoista äänestäjistä.

  Vaikka PS ei lupaillutkaan, niin äänestäjät pettyivät PS:n toimintaan hallituksessa. Äänestäjät kai olivat odottaneet PS:n diktatuuria?

  Kansainvaellus rajan yli pantiin PS:n piikkiin, vaikka toimijoina olivat lähinnä
  Sipilä, Orpo ja Stubb.

Kommentoi