Perussuomalaisille KYLLÄ, vihersosialismille EI.

Keskustapuolueen uusi puheejohtaja Saarikko vastasi  KYLLÄ,  kun häneltä kysyttiin samaan hallitukseen osallistumisesta perussuomalaisten kanssa.

Ja olen vakuuttunut, että myös kokoomukselta tulee sama vastaus eli  KYLLÄ.

Ja seuraavat eduskuntavaalit, tulivatpa ne nyt tai tämän hallituksen virkakauden jälkeen, niin haluaisinpa nähdä sellaisen kepu tai kokoomuspolitikon, joka perussuomalaisten vaalivoiton ja suurimman puolueen mandaatin jälkeen hylkää oikeistoyhteistyön ja lähtee tovereiden kanssa sosialisoimaan yhteiskuntaamme, kuten tämä nykyinenkin vihervasemmistoakseli tekee.

Sosialismilla on karmivat jäljet ja sanonkin nyt vihersosialismi, se on ikäänkuin kultti ja uskonto, jonka juuret ovat syvällä Taistolaisessa maaperässä.

Kyllä siperia opettaa kokoomusta ja keskustaa ja he ottavatkin lusikan kauniiseen käteensä seuraavien vaalien jälkeen ja jos eivät sitä tee, niin se tietää entistäkin suurempien joukkojen suuntautumista perussuomalaisen puolueen kannattajiksi.

Joten, niin tai näin, perussuomalaiset ovat tulleet jäädäkseen ja tulevat vielä tämän vasemmistokuplan puhkaisemaan kansalaisten antamilla valtakirjoilla.

Tämä nykyinen hallitus kuvitteli, että satukirjalla on onnellinen loppu kuten yleensä, mutta nyt tämän hallituksen sadut vievät tuhkatkin pesästä ja siemenperunat matkaavat Italien ”köyhille”.

Nytkin budetti riihessä pistetään suomi kuntoon, pukemalla työttömille ja iäkkäämille pakkopaita, jotta ilmasojihadismi ja mailmanparantaminen jatkuisi häiriöttä, siitä pilkkuakaan muuttamatta.

Mutta niin pitkään kun korona on ”vieraanamme”, niin pitkään tämä vasemmistovetoinen hallitus ottaa rahaa seinästä, jota ei tarvitse maksaa takaisin ( satua tämäkin ) joten siirretään vaikeimmat päätökset vuoteen 2023 ja otetaan nyt kaikki mikä irti on.

 

 

18 Replies to “Perussuomalaisille KYLLÄ, vihersosialismille EI.”

  1. sosialisoitua:
   poliisi, vankilat, armeija, tiet, torit, satamat, VR, Nysse, vesilaitolset, ilma, jokamiehenoikeudet, Yle, koulut, sairaalat, T:reen sähkölaitos

   PS julistaa olevansa konservatiivinen eli säilyttävä ja se on vaalikoneissakin havaittu, libertaareja ei olisi hyvä päästää hillumaan johtaville paikoille

   Euro on yhteisvaluuttana tuhonnut Suomen kansantaloudelta yli sata miljardia ja tuhot jatkuvat. On tullut työttömyyttä, veronkorotuksia ja velkaa. Yhteiskuntamme on vaarantunut. Valtiot ovat vaarassa euron takia kautta unionin. Edes liittovaltiossa ei euro toimisi, vaan johtaisi koko paskan hajoamiseen.

   Tiedemiehet kertoivat jo yli 20 vuotta sitten, kuinka unionissa tulisi käymään yhyrisvaluutan seurauksena.

   Puupäiset utopistit eivät uskoneet varoituksia.

   Älyä omaava Väyrynen olisi pelastanut Suomen. Mutta ei annettu pelastaa. Ei olisi tullut edes Holkerin hallituksen aiheuttamaa tuhoa.

 1. Twitterissä=

  Saarikko oli muuten aika kova. Hänen strategia oli selvä.
  ”Me keskustalaiset jaetaan huolia perussuomalaisten kanssa, mutta me tarjoimme ratkaisuja ja persut ei”

 2. Saarikko varmaa kohteliasuuden vuoksi neuvottelisi hallitusohjelmasta, mutta vastaus olisi jyrkkä EI KOSKAAN ennekuin persuihin nousee uusi ”soinilainen” sukupolvi ja Halla-aholaiset perustavat uuden vain rasisteja ja ääriänkyröitä jäljellä olevan persuliikkeensä.

  1. Soinilainen Tony Halme olis kyllä kova sana. Lipponenkin tykkäs, koska Tony oli ruotsalainen.

   Pitäisikin saada sivistyneitä ruottalaisia porukkaan niinku Snellman ja Ruuneperi, niin pantaisiin taas fennomaniaan vauhtia ja näytettäisiin freudentalisteille ja muille suomalaisten vihollisille närhen munat.

 3. Kohtelias kova – …mahtaako Sariko itsekään tietää ..

  ”Saarikko oli muuten aika kova – ”Saarikko varmaa kohteliasuuden vuoksi neuvottelisi hallitusohjelmasta,”

 4. Kyllä hysteerinen persukammo vielä pöljemmäksi tekee – ainakin kommenttien perusteella.

Kommentoi