Pessimisti ei pety.

Ennustamisen sanotaan olevan vaikeaa, mutta liekkö koskaan tulevaisuuden ennustaminen ollut yhtä vaikeaa kuin nyt, kun vuosi vaihtuu 2021.teen

Mutta suomessa elää kuitenkin vankka usko siihen, että ensi vuonna voidaan taas palata normaaliin, kun kaikki Thaimaan loma,-ja hurvittelumatkatkin on buukattu täyteen jo koko vuodeksi.

Ja myös pidemmässä aikajanassa suomessa eletään ja veikataan jo tulevaa, kun Saulin seuraajan etsintä käy kuumimmillaan, sillä vaalithan ovat jo ihan ovella(naurua)

Säiden osalta ennustaminen sitävastoin on helpottunut ja jos sanoo, että silloin kun juhannuksena on vielä hevosenpaskaa järvenjäällä, niin se tietää kylmää kesää.

Ja taidanpa näin vuoden viimeisessä blogissani säästä teitä ja jätän persujen ylistyksen ensivuoden puolelle.

Hyvää Uuttavuotta kaikille tasapuolisesti ja pitäkäähän maski naamalla ja Jumala mielessä.

 

4 vastausta artikkeliin “Pessimisti ei pety.”

 1. No, niinhän se on; pessimistin housuissa on sekä vyö, että henkselit ja silti pessimisti kulkee kädet taskuissa.
  Tuosta ennustamisen vaikeudesta, lienee tuo tulevaisuuden ennustaminen olevan vaikein laji. Toisaalta, onhan näilläkin sivustoilla kerrottu jos minkäkin ennustajan toteutuneita (?) ennusteita, aina Nostradamuksesta lähtien.
  Oma käsitykseni maailman menosta ei perustu ennustuksiin; onhan näilläkin sivustoilla ennustettu Venäjän hyökkäävän Suomeen, varhaisin ennuste muistaakseni v 2010, eipä ole näkynyt.
  Minä nyt vain elelen tässä pienessä elinympäristössäni, koronaa vältellen, tulevaisuudesta kovinkin vähän ymmärtämättä.

 2. Kyllähän ennustaminen itsessään on helppoa, osumatarkkuus on se ongelmallisempi osa.

  Hyvää uutta vuotta Arvi.

 3. Paremaa uutta vuotta Arville mennyt oli sitä mitä oli ukonaliikkumis kieltoineen tulevan ennustaminen on arpapeliä ja harvoinpa se kohdalleen menee terv tepivaari

Kommentoi