Sputnik II.nen

Venäläiset olivat ensimmäisinä avaruudessa ja nyt he ovat ensimmäisenä kehittäneet koronaan rokotteen.

Jos tämän olisivat kehitelleet vaikka saksalaiset, niin sehän olisi loistava saavutus, mutta kun asialla on venäjä, niin sitä epäillään puoskaroinniksi ja se tappaa ennenkuin suojaa.

 

20 Replies to “Sputnik II.nen”

 1. Poliittinen uutinen, generallismus Putin halusi näpäyttää toveriaan generallismus Trumpia jotta kuka johtaa lääketieteessä.

  Todellisuudessa ”lääke” on vain 2 kk kokeiltu betaversio, kohta kuullaan samanlaisia ihmeuutisia Yhdysvalloilta 💪😀

 2. Putinin tytär otti rokotteen, kuu on juustoa ja Aku Ankka asuu metsässä 💪🤣

  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/2c107c94-9866-4e23-b875-2194514184f0

  ”Uutta rokotetta on päästy kokeilemaankin. Presidentti Putinin mukaan toinen hänen tyttäristään on jo saanut uuden rokotteen koronaa vastaan.

  – Toinen tyttäristäni sai tämän rokotteen. Hän siis tavallaan osallistui rokotekokeeseen, Putin sanoi.”

  Kuka tuon nielee matoineen koukkuineen on jo todella tyhmä. 😂😂😂

 3. En usko että venäläiset käyttäisivät rokotetta omiin kansalaisiinsa nyt, jos eivät uskoisi sen toimivuuteen ja turvallisuuteen.
  Kyllä se rokote on yhtä tärkeä saada myös venäläisten ja aina parempi jos sen ovat itse kehittäneet, sillä venäjä taitaa olla kuolemissakin ihan kärkipäätä. asukaslukuun verratessa.

  1. Arvi, ikävä kyllä minä uskon Venäjän käyttävän rokotetta huolimatta siitä onko se turvallinen tahi tehokas, eikä uskoni johdu mistään russofobiasta vaan ihan pelkästään Venäjän tavoista toimia.

 4. Ei kaikkea voi väittää sillä perusteella pätemättömäksi, että venäjä on aikaisemminkin näin toiminut.
  Haluan uskoa hyvään, olipa sitten kysymyksessä vaikka Putin ja Venäjä.
  Kai se sitten on typeryyttä kuten Marko mainitsi.

 5. Ei kannata aliarvioida ”neuvostoliittolaista” perua olevaa lääketiedettä samoin kuin kuubalaista. Niidenhän tiedetään vetävän vertoja miten tahansa länsimaiseen.

 6. Olen kyllä hyvin skeptinen rokotteen suhteen ja vaikka Venäjällä on toki mahdollista oikoa kansainvälisesti hyväksyttyjä kriteereitä rokotteen kehittämisessä, ihan vaan syystä, että niillä ei ole venäjällä merkitystä.

  On toki mahdollista, että venäläiset ovat keksineet jotain mitä muut eivät ole huomanneet, mutta yksinkertaisesti aikataulu valmiin tehokkaaksi ja turvalliseksi testatun roketteen aikaansaamiseksi on kyllä aivan pirun lyhyt.

  Toisaalta ovathan venäläiset ennenkin kunnostautuneet lääketieteessä ja varsinkin urheilulääketieteessä.

 7. Jos joku oikeasti uskoo diktaattorin käyttävän lastaan koekaniinina virusta vastaan niin kyllä pitää olla toveri henkinen…onko sirppi ja vasara yöllä sängyn alla…👣👣👣👣

  1. Marko,- minulla kyllä tosiaan on sirppi ja vasra, mutta ne eivät ole sängyn alla, vaan työkaluvarastossa,

 8. Tämä lukijan kommentti HS-ssa on saanut paljon tykkäyksiä. Sehän tuo Puutini pitää Trumpin jälkeen kakkossijaa satuilussa.
  =Aika varma voi olla siitä, että Putinin tytär ei tuota rokotetta ole saanut.

  Kyseenalaista lienee ylipäätään se onko toimivaa rokotetta edes olemassa ja vaikka olisi niin onko turvallinen.

  Venäjällä kun on ongelma on yleensä suoraviivaisin ratkaisu valehdella.

  1. Bisnestä,,politiikkaa ja taas bisnestä

   Todellisuudessa toimivaa rokotetta ei ole

 9. Veikkaan, että on rokote, mutta sen testauksessa on vahän oiottu. Olisihan monessa muussakin maassa jo rokote jos testejä ei vietäisi loppuun asti, sillä jotain parikymmentä rokotetta on jo edennyt ihmiskokeisiin. Putinilla on tarvetta näyttää, kaikkihan palvelee Venäjällä lopulta sitä että Putin pysyy vallassa.

 10. Pysyy se vallassa ilmankin. Vaan täytyy kosiskella kanssa jonka suosiossa äijä ei enää erityisemmin ole.Joko lähti kannatusluvut nousuun? Nillä ei tosin ole mitään merkitystä. Vaalit kun ovat -mikäli niitä edes järjestetään- rehellisyydessään vähän sinne päin.

 11. Nythän ne kauppaa tätä lääkettä loppuvuodesta koko planeetalle 💪🤣….

  ⛑️⛑️⛑️ Ostaisitko venäläistä ihme lääkettä 👨‍🔬👨‍🔬👨‍🔬

 12. Tuohon on vaikea sanoa muuta ja samaa kuin trumpin hydroksikloriini. Jos veli venäläinen edes hiukan raottaisi verhoa, mutta tuo rokote on ilmeisesti maailmanpolitiikka ja sotkeutumista USA:n presidentinvaaleihin, mitä kloriinia sitten lieneekin.

Kommentoi