Trump vedonlyöjien suosiossa

Taulukko voi olla asiaan vihkiytymättömälle hiukka mystinen. Negatiivinen luku tarkoittaa, että vedonlyöjän saama tienesti jää hevosen voittaessa panosta pienemmäksi.

Eli Trumpin voitto on todennäköisempi kuin Bidenin.

https://www.oddsshark.com/politics/2020-usa-presidential-odds-futures

13 Replies to “Trump vedonlyöjien suosiossa”

  1. Kaiken kaikkiaan tilanne on niin tasainen, että mikä tahansa yllätys ennen vaaleja vaikuttaa tulokseen.
   ’Lihava nainen ei ole vielä laulanut…’
   .

 1. Oliko se Maaseudun Tulevaisuus, josta luin vastakkoin, että kaksi kolmasosaa USA:n farmareista aikoo äänestää Trumpia. Farmarit tuskin ratkaisevat vaaleja, mutta kuitenkin.

 2. Tuo edellinen kommentti meni muistin varassa, joten tarkistin asian.

  ”Kolme neljäsosaa yhdysvaltalaisista maanviljelijöistä aikoo äänestää presidentti Donald Trumpia jatkokaudelle marraskuun presidentinvaaleissa, kertoo tuore Farm Futures-lehden kysely (MT 21.9) Trump oli viljelijöiden suosikki jo vuoden 2016 vaalissa. Nyt farmareiden tuki on entistä vankempi, mutta vaalitulosta se ei ratkaise.” – Maaseudun Tulevaisuus 23.9.2020.

 3. Vaalijärjestelmä ja Korkein oikeus on luotu sitä varten, että ei mikään vaan muutu ja entinen meno jatkuu. Eli rikas rikastuu ja köyhä köyhtyy. Venäjällä puolestaan rikastuvat vallanpitäjät ja vaalit ovat hölynpölyä.

 4. Kyllä minäkin Trumpin puolesta löisin vetoa jos pakko olisi, mutta vain euron panoksella. Niin moni asia voi muuttua.

  Tämä viikonloppu voi olla yllättävän tärkeä, esimerkiksi. Rupeavatko mielenosoittajat ampumaan poliiseja yleisemminkin? Ja jos näin, miten Biden käsittelee sen? Se voisi kääntää kuppia suuntaan tai toiseen.

 5. Vedonlyöntitoimistotkaan ei usko Bidenin voittoon. Se ainoastaan tarkoittaa Trumpin voittoa.

Kommentoi