Tekopyhyys vain leviää yle:n toimittajissa

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ivan-puopolon-kolumni-no-mikas-tanaan-on-rasistista/7963532#gs.iz9el7

”BBC:n jalanjäljissä tuli viime viikolla Yle. Yle valistaa, kuinka esimerkiksi sen kysyminen, mistä ihminen on kotoisin, on rasismia. Ylen julkaiseman artikkelin mukaan kyseessä on ”mikroaggressio”.”

”Tutkiskelin hiukan asiaa ja paljastan nyt teille, että mikroaggression tunnistaa siitä, että se ei ole aggressiota ollenkaan vaan normaalia jutustelua. Herää kysymys, miksi kukaan haluaa leimata tavallisen rupattelun rasismiksi?

Syy on vääryystehtailu, josta olen aiemmin kirjoittanut täällä.”

Ylen toimittajat näyttävät olevan koko ajan ”mikroaggression” alaisia, koska puuhastelevat kaiken terveen järjen vastaisesti tekopyhän ”vääryyden” keksimisessä.

Tavoitteena lienee pääsy tilanteeseen, missä toimittajat määräävät, mitä joku muu saa tehdä tai sanoa.

7 Replies to “Tekopyhyys vain leviää yle:n toimittajissa”

 1. Totesin aiheesta jotain toisaalla…

 2. Baba Vangasta näytti siltä viime vuosituhannen puolella, että Vladimir yritetään päästää päiviltä.

  Koska Baban ennustuksia on kunnioitettu Venäjällä, niin Vallu yrittänee torjua uhan ennakolta tai sitten yrityksiä on jo tehty, jonka takia syyllisten jäljittäminen voi olla menossa.

 3. Varoitus: Seuraava viesti sisältää kaikki trollaamisen tunnusmerkit, ei herkimmille:

  Koen myös rapsismin ongelmaksi. Hatuttaa, en hyväksy muuta räppiä kuin Raptorin Oubeibin, muu on roinaa.

 4. Ehkä olen ymmärtänyt väärin, kun olen päätynyt käsitykseen, että homeopatiassa laimennetaan taudin aiheuttajaa äärimmilleen, jotta hoidettava henkilö pystyisi kehittämään vastustuskyvyn tautia vastaan.

  Homeopatian periaatteella mikrorasismi voi ollakin hyvä asia. Tällöin rasismin kohteena oleva henkilö pystyisi kehittämään sietokyvyn rasismia vastaan, niin ettei rasismi enää loukkaisi hänen itsetuntoaan.

  Jos mikrorasismi on vielä liian ronskia, niin rasismin määrää voidaan lantata vielä tuhannesosaan, eli nanorasismiksi.

  Valtion pitäisikin ottaa lainaa ja kouluttaa nanorasisteja, jotka ammattipätevyyden saatuaan alkaisivat kierrellä rasismista kärsivien joukossa heitellen nanorasistisia vitsejä.

  1. Todella hieno käsite tuo nanorasismi! Täytyy ottaa käyttöön. Mikähän olisi nanorasismia?

   Olisiko vaikka lihapullien syöminen, silloin jotenkin asettaa kebapin alempaan asemaan? Tai jääkiekon katsominen, siinä lajissa on todella paljon valkoihoisia ja vähän muita? Näillä ehkä pääsisi loistamaan jo super-suvaitsevaistossa.

 5. Ja jos nanorasismi ei riitä niin voidaan ottaa käyttöön vielä pico-rasismi. Sitä on kaikki syominen, nukkuminen ja oleminen jos on valkoihoinen. ”Valkoihoisuus on rasismia”, eikö olisi hieno iskulause? Ja niin valistunutta!

Kommentoi