Lehdistö pöljiintyy

 1. Iltapäivälehdet päivästä toiseen: Alemmas eivät enää lehdet voi mennä ylläpitäessään hölynpölyn markkinointia päivästä toiseen:

https://www.is.fi/kuninkaalliset/art-2000006372626.html

2.  Aki Kangasharju provosoi: Tärkeintä on olla provosoiva yhdenkannan talousjuttu ja narsistin kuva ehdottomasti tukena:

https://www.aamulehti.fi/a/7b821aa3-8fe4-44b3-a49a-b6fe89b24d96

3. Johon Kangasharjun juttuun professori Markku Ojanen hyvinvointialalta vastaa niin kuin asiat laajasti oikeana koetaan:

https://www.aamulehti.fi/a/3e4c37bc-c245-4dd5-bb1c-a0abd7ae2491?c=1538655846747

Kävin selaamassa kirjastossa parikymmentä sanomalehtien näköislehteä ja monet aikakauslehdet, niin hämmästyttää jutut ns. yleisesti hyväksytyn totuuden, mielipiteiden jo kolumnien suhteen.

Kaikki on ilosta soppaa, josta ei mökin miinakaan saa selvää, missä on oikea tarkistettu uutinen ja oikeat asiat ja mikä on soopaa.

4 Replies to “Lehdistö pöljiintyy”

 1. Siitäkin kannattaa keskustella, miten tämä poliittinen populistien soopa on lyönyt Suomen politiikassa itsensä laajasti lävitse ja hallitsee mediaa ja saa ihmiset uskomaan kaikkea, mikä on vastustusta vastustuksen vuoksi.

 2. Mitä tarkoitat poliittisella populismilla? Sitäkö, että professorin esittämät tasa-arvovaatimukset ovat populistista soopaa.

  Mielestäni Kangasharju esitti hassuja ehdottaessaan, että ”korkeakoulutettujen” määrä pitäisi olla 50% nuorista ikäluokista.

  Ammattitaidon kohentaminen on hyväksi, mutta aina ei siihen tarvita ”korkeakoulutusta”.

  ”Korkeakoulutus” tulee sikamaisen kalliiksi ja on usein turhaa. Eikä läheskään kaikilla ole intohimoa aivojensa rasittamiseen.
  Minäkin sain 1980-luvulla kutsun Oulun yliopiston riplomi-inssi koulutukseen. Jos olisin mennyt, niin olisin teekkari vieläkin. Tai sitten ei henki enää pihisisi.

  1. Tuossa aloituksessakin on kaksi ”korkeakoulutettua” papparaista, jotka eivät ole toistensa mielestä löytäneet onnen avaimia.

   Meikämanne syyttäisi mielellään euroa ja lakkokenraaleita syyllisinä kilpailukyvyn alentumiseen, työttömyyden ja velkaisuuden lisääntymiseen ja siihen, että suomalaisia yrityksiä on joutunut ulkomaalaisomistukseen.

 3. Lehdistön piinapenkki – pitäis tehdä halvalla myyviä juttuja ja sitten sisältö jää kevyeksi eikä omistajataho hyväksy itseen kohdistuvaa.
  Aikanaan arvostettu Aamulehtikin otti käyttöön ns hömppäsivun ja niin se hömppä on laajentunut. Pitkon hömppää luen ja tietäen sen olevan täyttä hömppää…
  Populisti Soini ilmoittautui presidenttikilpaan – menetti oman puolueensa ja odottaa nyt ken ottaa…

Kommentoi